Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sa nu incurcati ca mai e un album cu plaja dar de anul trecut de cand era razvan mic.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,

Pai sa sti Gaby draga...ca la caldura de aici...ma topesc si nu alta.Bine ar fi sa si slabesc sau poate ca 'oi fi slabit ceva,habar n-am,da' pe bune daca se vede...Azi e ceva mai racoare,ca sta sa ploua...Pai iti zic spor la treaba si sa iasa cum doresti!
Adriana,sa-ti creasca mare si sanatos pilotzel!Mah,da' ce flacaias frumos ai si parca a mai crescut olecuta din Mai pana acum...Manca-l-ar mama pe el de argint viu!

Restul gastii va pup pe toate!
Si va doresc tuturor un weekend minunat si sa auzim numai de bine!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Se mentine vremea frumoasa si la noi, ura !
Ana, chiar ma gandeam ce calduri trebuie sa fie la voi, la Timisoara, daca la noi au fost 28 de grade C, cum au zis la tv. Cred ca numai sub ai sta.
In vara lui '85 am fost intr-o tabara la Timisoara si timp de 2 sapt. numai cer senin a fost. O caldura de nu stiai pe unde sa te ascunzi.
Cica, asa va fi toata luna iulie.
Gaby, inca o zi si ti-ai luat zborul spre Spania. Ce bucurie !
Adriana, ce fain cu plaja langa voi ! Dar, probabil ca voi tanjiti dupa munte, nu ?
Monica, voi ce faceti ? Cum suportati caldurile ?
Aseara am vorbit cu Laura(Dolcebaby) si inca este la parintii ei, langa Ploiesti. Se bucura de liniste si vreme frumoasa cu micuta Teo, care creste ca din apa. Saptamana viitoare merge la vaccin cu Teo, astfel ca va reveni in Bucuresti si ne va pune si poze cu bebelina ei.
In weekend, noi o sarbatorim pe buni Lali(mama soacra), asadar, chefuim....
O zi frumoasa va doresc si un weekend cat mai placut, dragele mele scorpiutze !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Noi suntem bine, tratamentul da rezultate si asta e bine.
Nina ma bucur ca sunteti mai bine si va doresc sa vina si la voi caldura aia odata,

Ana si la tine ca nu prea te-am mai vazut pe-aici.

Adriana la Razvan.Scumpic foc.Cum e vremea la voi?Finii mei sunt in Mamaia deja.Sper sa aiba vreme buna.

Va pe toate si fug la curatenie ca e dezastru pe-aici.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Georgi, credeam ca ai plecat la tara !
A venit caldura si pe la noi, dar e suportabila, caci mai apare si cate un norisor sau un zefir...
Spor la treaba !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am fost la tara in fiecare zi.Plecam dimineata si ma intorceam seara.Nu am ramas acolo ca e si sora mea cu familionul acolo.Isi construieste casa la tara.Si nu aveam loc sa dormim.Si cum e destul de aproape, veneam inapoi seara.Azi nu m-am mai dus ca e soata plecata din localitate.
S-a mai incalzit si la voi?Ca de cate ori anunta astia vremea, sunt cu ochii pe Miercurea Ciuc.Pe bune .Cand am auzit acu vreo 2 saptamani ca la voi au fost 0 grade dimineatza, mi-a cazut fata.

Hai

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nina,sa sti ca e cald rau in zona asta....Cand eram la Cta si vorbeam cu al meu ca bradul imi spunea ca se topea de caldura,in conditiile in care la Cta erau 30 de grade,adia si vantul,iar la Timisoara erau 38 de grade anuntate la radio....Nu zic ca nu m-am obisnuit cu clima,ca sunt 4 ani de cand m-am "facut" banateanca...insa e insuportabila canicula de aici,uneori...Si imi lipseste cumplit de tare marea,pe cuvant!Sufar ca nu-s acasa.Iti dai seama:33 de ani numai cu miros de scoici ,alge si aer sarat am stat in nas si de 4 ani....am schimbat totul...In plus s-au schimbat si alte aspecte,mai mult fizice( nu vorbesc de faptul ca mi-s grasa),la mine si cred ca asta tot climei o datorez...Asta e!Aaaaaaa...ce spui de dusuri....uf,pai in primii doi ani de Timisoara asa eram,de ramaneam fara stratul protector de piele,chiar ajunsesem sa am ceva bubite ici -colo....acum se pare ca m-am obisnuit,iar dusurile le fac seara si uneori dimineata...Pupici Cristinei si sa aibe o vara frumoasa!
Georgi,multam' de pupaturi....Mah,sa sti ca am intrat si eu la subiectul cu fetitele frumoase....am tot citit acolo,am vazut si pozele...chiar ca-s frumoase fetitele alea,pe bune...si ma tot gandeam:sa scriu,sa nu scriu?!Ca io nu-s in stare sa zic aici un "buna ziua"...la cata lene am acumulat in mine...Ideea este ca vroiam sa spun ca mi-a placut ce a facut Anculina deschizand subiectul si cand mi-o trece lenea vin si io acolo...

Na,scorpiute,va pupez....mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

nina, normal ca dupa munte tanjim.verdeata, aer curat, racoare.abia prin toamna speram sa plecam si noi macar un we.dar nu stim inca daca cu razvan sau fara.
gerogi, mori la mamaia.este deja infiorator de cald la 11 dimineata.asa ca finii tai au prins vreme super.

albumul meu

Mergi la inceput

scuze, am vrut sa scriu georgi

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR!

Bine v-am regasit! Abia am ajuns acasa si am intrat doar sa va salut!
Va pup pe toate si revin dupa ce despachetez!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput