Bebelusi de sept - oct 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 4
gabiarama spune:
Salutari tuturor !Apar pe aici din ce in ce mai rar si asta din cauza unor situatii care nu imi permit sa va mai citesc si sa mai si scriu.
Felicitari pentru performantele puisorilor vostri :primii pasi , alti dinti ,primele cuvinte etc.La multi ani sarbatoritilor zilei de ieri , dar si copilasilor care au un anumit nr de luni .
Copiii mei au reusit performanta de a raci din nou .Tudor maninca bine ,doarme bine ,doar ca are niste "luminari" la nas in ciuda eforturilor mele de a-i extrage mucii .Toate manevrele pe care i le fac il enerveaza la culme pe bietul copil si cind vede ca ma apropii de nasul lui se pune pe urlat .Si urla ...Mai nou , am observat , si nu cu mare placere , ca a devenit atit de mamos ,incit urla si atunci cind nu ma duc la el sa il iau in brate de la bunica sau de la alte persoane .Cum a ajuns la mine a si tacut instantaneu si zimbeste .Sotul meu e in culmea fericirii si imi spune :"Na, sa vezi si tu cum e sa vrea copilul numai la tine!".Asa ca vrem nu vrem avem fiecare copilul nostru
Ce ma ingrijoreaza de fapt cel mai mult e refuzul lui Mihnea de a minca .Cu greu accepta soldatei de piine cu pate sau brinza topita si preparate de carne , rosie , castravete .Lapte daca ii dau e superfericit .La 2 ani jumate mi se pare insuficient laptele sa ii tina de foame .
Rezultatul la exudatul facut copiilor a iesit bun .Ei nu au stafilococul auriu .Numai eu m-am procopsit cu el si nu imi dau seama de unde .Anul trecut ,pe vremea asta nu il aveam Am terminat si tratamentul si sint curioasa sa vad daca a disparut .La cit timp pot repeta exudatul, nu stiti ?
Cu nunta de la Brasov ,com.Vulcan inca nu stiu ce voi face .E o situatie foarte nashpa .Vara mea trebuia sa aiba cununia civila in Codlea , dar din cauza carantinei nu a putut depune actele , asa ca o va face tot in Vulcan.Fratele ei ,venit acum citeva zile din Italia e "sechestrat" si nu poate iesi din Codlea .Sa speram ca pina pe 26 mai se va termina toata povestea.
Pe 1 iunie mai am o cununie civila la o buna prietena ,iar pe 3 iunie e nunta .M-am invirtit prin tot orasul dupa tinute de ocazie pe "masura" mea(1,50 inaltime , 74 talie ) si nu prea am avut noroc .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
miflore spune:
Kristinutza, parca ai fi descris-o pe Ana mea! Probabil este o faza trecatoare, sper eu... eu vad ceva imbunatatiri deja!
Almy, nu vad pozele!
Roxy, , multumim ca ne-ai admirat!!! Iar mi-am amintit ca n-am pus poze noi.. Si Darius e scump foc!!!
Karmenutza, sanatate multa! E inutil sa te-ntrebam cam ce sunete scotea fata cand tu erai calare pe ea, nu?
Carmi, asteptam si celalalt "ma"!!! Acusica!!! Felicitari!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Anto, eu tortul l=am facut la o cofe de langa blocul meu, o cofe de cartier pe nume Bon Ton; sunt mai multe locuri in Bucuresti unde se poate face; si se poate si cu poza bebelusului; sambata, la petrecerea la care am fost cu Ana a fost un tort identic, tot cu Alba ca Zapada dar nu stiu exact unde a fost facut; daca vrei, intreb! a fost foarte bun si la gust!
Dory, sanatate Alexandrei!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Anto, yupiiiii, mai ai un pic!!! Iti doresc un super conced!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Irina asa-i, n-am ghicit castigatorii, nici nu cred ca se puteau ghici!
Dana_Lucia, felicitari pentru toate progresele!!!
Simo, tu ce parere-ti faci, ca va zic numerele de la loto?
Multumim frumos pentru felicitari, astazi implinim 8 luni!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Jadi, cum fuse? Multa, multa sanatate!!!
Kid, ofofof, imi pare tare rau c-a facut Alexuta tempe! sa-i treaca repede si sa n-aveti niciun auriu!
Roxi, eu iti dau in bobi si vad ca nu-ti face nimeni statuie, asa ca mai relaxeaza-te si tu!
Ruxandra, si mie mi se pare foarte cald acum, cred ca voi iesi mai pe seara!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Dory232002 spune:
fetele, azi alexa sa ridicat singura in picioare pe marginea patutului :)
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
cge spune:
Ana cea mai cea, sa cresti mare frumoasa, desteapta, cuminte si cum mai vor mami si tati al tau.
Anca a fost maraita si azi noapte si am inteles ca si azi.
Eu am zis ca e normal, la cati bebei maraiti am vazut la noi in grup in ultima perioada si ca poate ar fi de la dinti.
Bona zice ca ar fi de la burtica, ca ar fi facut kk de vreo 3 ori azi. Asa ca am comandat un ceai de menta pentru domnisoara si mancare la alegere, fara sa o forteze. Sa vedem diseara cum va fi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
kristinutza spune:
mai, e oficial! copilul meu e azi intr-o forma maxima. e continuu cu gura pana la urechi, e un spectacol! chiuie, da din maini si din picioare, se joaca singur si radeee.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Oana_G spune:
Multumim celor care ne-au felicitat pentru cele 7 luni implinite, si celor care ne-au sfatuit cu supica. De azi i-o fac si eu mai groasa sa vad daca am mai mult succes.
Dana Lucia, ambitios de mic bbul tau. Sa-ti traiasca si felicitari pentru dintisori.
Hilde, la noi Andruta de pe la 6 luni jumate se intoarce de pe burta pe o parte cind doarme. Pe burta doarme de pe la 4 luni si un timp ii mai intorceam eu capul de pe-o parte pe alta apoi si-l intorcea singura, il ridica si-l trintea pe partea cealalta de credeam c-o sa-si faca buba.
Kid, sa se faca bine Alexuta repede si sa fie bine si la exudat, fara auriu. Pupaceste fata.
Kristinutza, da la voi e petrecere din cite inteleg. Daca eram din buc, veneam si noi.
A renuntat cineva a mai face baita la bb in baliuta? De cite ori pe sapt faceti baita?
Ati fost pe-afara? In jurul prinzului era cumplit de cald. Probabil ca daca va fi asa, vom schimba programul:noaptea ne plimbam si ziua dormim. Voi cum suportati caldura?Trebuie mai mult ceut?De care ceut dati copilasilor?
Noi va trimitem pupici si plecam sa vedem ce facem cu cel de-al 7lea dinte care vrea sa sparga si ne da batai de cap.
Oana & Andra (21.10.2005)