Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Catalin hai nu te stresa! Nu toti avem aceleasi opinii, iar adevarul si valoarea sunt, de multe ori, motiv de frustrat "masele". Da tu citate in continuare, pentru ca noua, stelistilor, ne plac si ne bucura!
Si as avea o propunere, dar nu stiu unde sa o scriu, asa ca iata-ma aici...
Pentru mine CM de fotbal e o sarbatoare. Astept cei 4 ani sa treaca iute, k sa vina urmatorul. Si ma gandeam...poate deschidem un subiect, unde sa scriem despre favoritii nostri sau despre "antipatici", despre scoruri, despre FOTBAL. Cum in "jegul" asta de aici(sper sa nu mi se ceara drepturi de autor) singura echipa care arata ceva e Steaua, ma gandeam ca ar fi frumos sa comentam si noi...fotbal adevarat! Daca nu va place ideea sau daca nu va pasioneaza, nu ma supar!:)
O sa inchei aici! Nu inainte de a ura bun venit celor 3 jucatori, acum ros-albastri!
Si pentru seara asta...Hai Cehia!(apropos..o finala Brazilia-Cehia ar fi visul visurilor mele...caci le iubesc pe amandoua)
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Mie imi place ce ati scris, nici nu mai imi vine sa citesc presa ca oricum gasesc aici informatiile care ma intereseaza (sau mi le spune sotul grijuliu:)
Sunt numai ochi si urechi la transferurile pe care le face Steaua, in timp ce "altii" se oftica k le "furam" jucatorii de sub nas:)
Cat despre CM preferata mea e tot Brazilia, la alta... nu m-am gandit:) Mi-a placut rasturnarea de situatie din meciul Japonia - Australia
Flavia (sotie si mamica fericita)
ratusca1977 spune:
www.gsp.ro/index.php?a=46941&shift=1" target="_blank">CRED CA ACEST ARTICOL NU MAI ARE NEVOIE DE NICI UN COMENTARIU
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!
Catalin spune:
Nu-mi vine sa cred ca un asemenea articol care incrimineaza radical si evident echipa din Giulesti apare in presa, mai ales in Gazeta. Mai clar de-atat, nici ca se poate!
In schimb, concurentii ProSport publica o opinie ca sa se afle Marius Geanta-n treaba: www.prosport.ro/index.php?c=50&a=114019" target="_blank">De ce va rata Steaua Liga Campionilor?
Eu sper sa se concretizeze cat mai multe din transferurile pe care le doreste Steaua: Neaga, Griffits, Cocis sau cei care joaca la Mondial si sa-si vada de-ale lui ziaristi precum acest Geanta.
Oli a declarat despre cei 3 nou-veniti ca ii monitoriza de multa vreme si ca este incantat de sosirea lor in Ghencea. Eu l-am remarcat doar pe Vali Badea insa am incredere in Oli.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Catalin.... Domnul Geanta cred ca avea insomnii din cauza ratarii "eventului" de catre giulesteni si s-a hotarat sa scrie ceva. Nu-i bai...nu e nici primul si nici ultimul. In astfel de momente stau si ma intreb....daca domnii ziaristi nu erau aceiasi care afisau zambete largi dupa meciuri precum Steaua-Valencia sau Steaua-Sevilla. Parca atunci li se parea ca Steaua e ok...si k echipa si k antrenori si conducere. Asa ca...eu nu mai comentez! Stiu un singur lucru...eu nu o sa ridic piatra niciodata, doar pt ca Steaua va pierde un meci(precum cel cu boro)! Tristete, deznadejde, lacrimi, frustrare...le voi simti pe toate DAR va ramane aceeasi echipa pe care o iubesc de-o viata!
Asa ca mai Catalin, stai linistit si nu te mai supara din cauza unor articole. Vor exista mereu. Performanta unei echipe scoate la iveala frustrarile celorlalte iar aplaudacii incep sa comenteze. So...vorba ta..."nu mor caii cand vor cainii"!
Inchei prin a spune ca eu am incredere in achizitiile Stelei si in sansa echipei noastre. Pana la urma si Dumnezeu tine cu cei puternici!!!
p.s. sunt foarte incantata ca au facut elvetienii egal cu francezii(cahhh). daca si italienii ar "lua-o" as fi si mai incantata!
O zi buna, invingatorilor!
impreuna spune:
www.gsp.ro/index.php?a=46941&shift=1" target="_blank">Surprinzator?
Flavia (sotie si mamica fericita)
CRISMIR spune:
Si eu si eu fetelor tot cu Brazilia...cred ca e cea mai tare anul asta!!!
Eu de obicei tine-am si cu Italia,dar parca anul asta nu sunt cine stie ce!!!!!!!!!!!
CATALIN vorba lui SUNSMILE nu te consuma pt niste ziaristi,si articole de genul asta...eu nici nu ma sinchisesc,citesc si trec mai departe si sunt mandra ca tin cu STEAUA,singura echipa din Romania care a facut ceva pe plan international,asa ca?pt invidiosi!
STEAUA va fi intotdeauna echipa sufletului meu!
si numai bine la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Catalin spune:
PLEACA RADOI!
PrimaTV a anuntat ca Radoi va fi transferat pentru 11 milioane de euro! Jiji nu a dat numele echipei la care se pare ca va juca Radoi insa a precizat ca va anunta 100% informatia miercurea viitoare.
Deocamdata in presa scrisa a scris doar www.prosport.ro/index.php?c=3&a=114734" target="_blank">ProSport
Asta e, trebuia sa se intample si asta candva...
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Mdah...o sa va mai povestesc eu....se pare ca asa va fi! Asta e! Vorbim cand se anunta. Pana atunci nu stiu...nu vreau sa stiu nimic!
quote:
Originally posted by Catalin
PLEACA RADOI!
PrimaTV a anuntat ca Radoi va fi transferat pentru 11 milioane de euro! Jiji nu a dat numele echipei la care se pare ca va juca Radoi insa a precizat ca va anunta 100% informatia miercurea viitoare.
Deocamdata in presa scrisa a scris doar www.prosport.ro/index.php?c=3&a=114734" target="_blank">ProSport
Asta e, trebuia sa se intample si asta candva...
Catalin
Think pink!
ratusca1977 spune:
Daca pleaca si Radoi vom mai ajunge in grupele Ligii la anul si la multi ani...cu ce transferuri a facut pana acum Jiji..de la Vaslui...
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!