Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Unde va pleca Radoi?
Manchester United, Arsenal, Tottenham, Blackburn, FC Liverpool sau Portsmouth?
www.stelisti.ro/index/Enigma_lui_Becali.html" target="_blank">Stelisti.ro ofera argumente pro si contra fiecarei din aceste variante, www.gsp.ro/index.php?a=47373&shift=1" target="_blank">Gazeta si www.prosport.ro/index.php?c=1&a=115070" target="_blank">ProSport incearca sa afle raspunsul... nimic insa pe site-ul oficial al Stelei.

Vreau sa cred ca un jucator emblematic precum Radoi va pleca la o echipa cu pretentii din Europa astfel incat sa joace la cel mai inalt nivel de care sunt sigur ca este in stare.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

am auzit si eu la TV Trist
ziceau ca e cea mai mare suma care s-a dat vreodata pe un jucator roman...dar totusi
Sa asteptam cuminti ziua de miercuri sa vedem unde pleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

www.stelisti.ro/index/Oli_148Radoi_a_ramas_la_noi148.html" target="_blank"> SE PARE CA MIREL NU VA PLECA

STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!

Mergi la inceput

AM auzit si eu la TV ca Oli nu vrea sa-l lase pe Radoi, dar nu cred ca e ceva sigur!

Mergi la inceput

Se pare ca ramane! Daca si Jiji a dat-o cotita... sunt sigur ca Radoi ramane! iupiiiii!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Ce credeti??
In seara asta am fost la Spring-ul din Piata Alba Iulia, am stat la terasa si arunc o privire inauntru...vad o fata cunoscuta...era CARLOS!!! Nu-mi venea sa cred...pacat ca nu am avut camera foto ca il luam la pozat...si-a luat o shaorma si un pepsi la jumate, arata beeettooonnn, era imbracat in jeansi si un maiou, e mortal...

Mergi la inceput

Un alt nou venit la Steaua: Klemi Saban de la Maccabi Tel Aviv, sosit sa joace pe postul lui Ogararu. Mai multe detalii www.gsp.ro/index.php?a=48362&shift=1" target="_blank">aici.

Shalom... si bun venit!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Klemi Saban, bine ai venit
Cata, multumim de informatie

Ratuscooo ce misto de bine! N-ai sarit pe el?

Mergi la inceput

N-am sarit pe el dar l-am admirat din cap pana in picioare

Mergi la inceput

Ati auzit cea mai tare retrogradare, nu? uTA Arad, a retrogradat din C in A , dar avem un antrenor sa ne traiasca LACATUSSSSSSSSSS
Azi mi-a promis sotu abonament pentru TUR si RETUR Asa ca ii vad pe stelisti la Arad

Mergi la inceput