Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Astazi s-a stabilit programul meciurilor din editia de campionat 2006-2007.
In prima etapa (29 iulie), Steaua va juca in deplasare la Poli AEK Timisoara iar pe 5 august va intalni Craiova pe stadionul Lia Manoliu (www.prosport.ro/index.php?c=1&a=119164" target="_blank">click pentru tot programul).

O sa fie un alt campionat incarcat si nu stiu daca este bine ca meciurile derby sa se desfasoare unul dupa celalalt. Pana la urma, oricare 3 puncte vor fi importante, indiferent daca ele vor fi smulse Rapidului sau Urziceniului pentru ca valoarea sentimentala a unei victorii contra rivalilor importanti nu are relevanta in clasamentul final daca nu invingi si in restul meciurilor.

Inainte de inceperea campionatului intern si a preliminariilor Ligii Campionilor, Oli intentioneaza sa renunte la alti jucatori precum Baciu, Bostina, Oprita sau recent-sositul Drida (www.stelisti.ro/index/Oli_vrea_sa_mai_renunte_la_sase_.html" target="_blank">click pentru detalii). Ok, dar cu cine ii inlocuim? In lipsa celor vizati de Oli, lotul de baza al echipei ar numara doar 16 jucatori, la care se mai adauga alti 6-7 juniori sau jucatori care nu prea au prins echipa in ultima vreme. Mai e nevoie de oameni de baza si nu prea mai e mult timp pana la terminarea perioadei de transferuri. Celelalte echipe se misca pe piata transferurilor... noi tot stam cu ochii pe Mondialul de fotbal.

Poate ma insel eu dar sper ca fiecare jucator si membru al staff-ului ros-albastru sa-si dea seama ca titlul se joaca pe teren si se castiga prin munca, nu prin simpla prezenta sau prin numele de Steaua.

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata vacanta
Felicitari campionilor pt supercupa, ati demonstrat ca sunteti cei mai buni

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Hai, campionii! Felicitari pentru Supercupa!

Trezirea, suporterii! Incepe o noua campanie europeana! AMR 2 zile!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Gata sefu...m-am trezit!....
Mai stelistilor, FELICITARI! Sper sa fie asta un inceput bun...un inceput promitator! Sunt atatea de spus....
In general imi place sa dau gir oamenilor, nu sunt un Gica-contra. O sa dau gir si "achizitiilor" Stelei si sper sa nu ma dezamageasca. Sper sa nu iesim sifonatzi, dezamagiti si frustrati din noul sezon!
Despre CL...imi doresc sa ajungem departe, evident, dar inca ma intreb ce marcator de seama avem. Doar daca nu-l facem pe Banel un superOM, punandu-l pe benzi, la inchidere, la mijloc si mai ales in atac. Dar vom vedea...eu inca am toata increderea!
Tin pumnii Stelei in intalnirea cu Gorica (echipa ce mi se pare cea mai dificila dintre toate "no name-urile" pe care le-am fi putut intalni). Si regret amarnic indisponibilitatea lui Mirel....dar trebuie sa fie bine!
Succes baieti! Si HAI STEAUA!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Hai gata "reculegerea", tinem pumnii in seara asta, da?

Hai Steaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

DA...HAI STELUTZA! Suntem toti cu sufletele vibrand pentru voi, baieti!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Bravo Stelutza, ne-ai dat emotii in prima repriza, dar totul e bine cand se termina cu bine!
Felicitari baietzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Felicitari pentru victoria de aseara! Lupta Steaua!

Dana

Mergi la inceput

E nevoie de cumpatare inaintea posibilei duble manse cu Standard Liege intrucat trebuie sa trecem de Gorita si apoi sa ne gandim la belgieni.
Apoi, sa nu credem ca daca am trecut acum 2 ani de aceeasi echipa, meciurile din turul III vor fi o joaca de adolescenti, precum sustine Jiji. Au in loc suficienti jucatori buni capabili sa puna probleme, si nu-i amintesc decat pe cei mai cunoscuti: Sergio Conceicao, Eric Deflandre, Milan Rapaici si Ricardo Sa Pinto.
In plus, nu-i avem pe Radoi si pe Coman iar meciul contra slovenilor nu m-a convins.

Oricum, cel mai important meci este intotdeauna cel care urmeaza iar meciul de azi de la Timisoara poate sa ne arate forma de joc in care se afla favoritii nostri. O victorie ar fi superba, nici un egal n-ar fi de lepadat in conditiile in care timisorenii incep sezonul cu ganduri mari... de infrangere nici nu pomenesc!

FORZA STEAUA! Lupta pentru titlul 24!

Doamne ajuta sa castigati diseara!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Dah, nici egalul nu a fost de lepadat, dar trebuie sa fim mai buni de atat daca vrem sa ajungem departe...

Hai Steaua!

Mergi la inceput