Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Catalin spune:
Felicitari pentru calificare si pentru cele 6 puncte din dubla cu MD Gorita!
Din tot meciul din aceasta seara mi-a placut enorm faza desemnarii lui Ochirosii sa execute lovitura de pedeapsa si reusita lui de 3-0, in urma careia a alergat si s-a oprit in bratele lui Oli! Daca mi s-a parut emotionanta scena numai privind-o la televizor, nici nu-mi pot imagina ce a fost in sufletul tanarului stelist!
La mai mare, Razvane!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
danielac spune:
Felicitari Steaua! mi-a placut tare mult a doua repriza! si faza cu 11 m... super atre!
sa speram ca va fi la fel si cu standard!
Dana
CRISMIR spune:
FELICITARI STEAUA!
Hai ca am aparut si eu...la un moment dat nu stiam unde sunteti..am aflat de la Flavia ca e pauza si pe forum la cap Steaua...acum avem forte noi si speram un an mult mai bun!!!
FORTZA STEAUA!!!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
cgaby spune:
fortza steaua! la mai mare si la mai multe goluri.
frumos gestul de la 11 metri.
ai nostri ca brazii....
fannna2003 spune:
FELICITARI STEAUA!!...am vazut ca au venit forte proaspate...bravo baieti
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
impreuna spune:
Bravo baieti, i-ati batut mar:) Mai avem un "hop" pana la Liga, sa speram ca il trecem cu bine.
Stiti cumva ce a fost cu scandalul ala cand Carlos a lovit un jurnalist? Chiar l-a lovit sau iar exagereaza astia?
Fla (sotie si mamica fericita)
olim spune:
Salutare.
Vreau si eu in club ca tot stelista sunt.
Si noroc pe mine ca si sotul e stelist, deci nu avem
FELICITARI STEAUA
badjoke spune:
Eu zic ca bine i-a facut Carlos jurnalistului aluia. Cateodata exagereaza si jurnalistii cu poze, comentarii etc. Astia sunt in stare sa te fotografieze si in fundul gol.
Ii facuse deja 2 fotografii lui Carlos ...Cate vroia sa-i mai faca? Isi sucise omu' glezna (si poate il durea), iar jurnalistul il poza de zor. Cred ca l-a adus la disperare pe Carlos.
Catalin spune:
Adevarul cu lovirea fotoreporterului e la mijloc si numai cei prezenti si care pot dovedi concret pot sti adevarul.
Nici Carlos nu e in toate ale lui insa nici cu unii ziaristi nu mi-e rusine, mama ei de tabloidizare!
Olim, esti pe lista ros-albastra!
Bafta diseara, avem nevoie de victorie contra Craiovei! Este momentul sa ne concentram si pe campionat, nu doar pe meciurile europene si cele 3 puncte dupa egalul de la Timisoara sunt exact ce ne trebuie ca sa nu incepem turul cu a doua sansa.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
cgaby spune:
salutare.
hai steaua...sa vedem in seara asta un meci frumos...si bineinteles o victorie a baietilor!