Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Felicitari pentru calificare si pentru cele 6 puncte din dubla cu MD Gorita!

Din tot meciul din aceasta seara mi-a placut enorm faza desemnarii lui Ochirosii sa execute lovitura de pedeapsa si reusita lui de 3-0, in urma careia a alergat si s-a oprit in bratele lui Oli! Daca mi s-a parut emotionanta scena numai privind-o la televizor, nici nu-mi pot imagina ce a fost in sufletul tanarului stelist!
La mai mare, Razvane!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Felicitari Steaua! mi-a placut tare mult a doua repriza! si faza cu 11 m... super atre!

sa speram ca va fi la fel si cu standard!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FELICITARI STEAUA!
Hai ca am aparut si eu...la un moment dat nu stiam unde sunteti..am aflat de la Flavia ca e pauza si pe forum la cap Steaua...acum avem forte noi si speram un an mult mai bun!!!

FORTZA STEAUA!!!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fortza steaua! la mai mare si la mai multe goluri.
frumos gestul de la 11 metri.
ai nostri ca brazii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

FELICITARI STEAUA!!...am vazut ca au venit forte proaspate...bravo baieti

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bravo baieti, i-ati batut mar:) Mai avem un "hop" pana la Liga, sa speram ca il trecem cu bine.

Stiti cumva ce a fost cu scandalul ala cand Carlos a lovit un jurnalist? Chiar l-a lovit sau iar exagereaza astia?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Vreau si eu in club ca tot stelista sunt.
Si noroc pe mine ca si sotul e stelist, deci nu avem
FELICITARI STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu zic ca bine i-a facut Carlos jurnalistului aluia. Cateodata exagereaza si jurnalistii cu poze, comentarii etc. Astia sunt in stare sa te fotografieze si in fundul gol.
Ii facuse deja 2 fotografii lui Carlos ...Cate vroia sa-i mai faca? Isi sucise omu' glezna (si poate il durea), iar jurnalistul il poza de zor. Cred ca l-a adus la disperare pe Carlos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Adevarul cu lovirea fotoreporterului e la mijloc si numai cei prezenti si care pot dovedi concret pot sti adevarul.
Nici Carlos nu e in toate ale lui insa nici cu unii ziaristi nu mi-e rusine, mama ei de tabloidizare!

Olim, esti pe lista ros-albastra!

Bafta diseara, avem nevoie de victorie contra Craiovei! Este momentul sa ne concentram si pe campionat, nu doar pe meciurile europene si cele 3 puncte dupa egalul de la Timisoara sunt exact ce ne trebuie ca sa nu incepem turul cu a doua sansa.

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salutare.
hai steaua...sa vedem in seara asta un meci frumos...si bineinteles o victorie a baietilor!

Mergi la inceput