Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
3-0
Saptamana viitoare sunt la Arad
Am o dilema, io in galeria cui sa stau? Cred ca ma asez undeva la mijloc
Catalin spune:
Pai e simplu: te gandesti ca Duckadam si Lacatus sunt foste glorii ale Stelei de aur iar Simion este un stelist imprumutat la Arad, deci tii tot cu Steaua!
Cum vi s-a parut meciul de aseara? Mi-a placut sa revad sa revad spectacol in jocul Stelei insa miercuri ne trebui punctele si apoi spectacolul, ca si in campionat dealtfel.
Nu trebuie sa ne bazam pe pasa proasta in care se afla belgienii fiindca am repeta greseala de anul trecut. Avem motivele sa avem incredere in noi insine pentru a face din nou performanta la nivel inalt in Europa.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
cgaby spune:
felicitari. mi-a placut meciul de aseara!
miercuri va fi un meci greu, sper sa nu fie probleme si sa avem ce sarbatorii!
SunSmile spune:
Bravo Steaua!
Aseara am vazut o echipa care poate. Am vazut ca se poate. Am vazut in inceputul acesta de sezon o alta abordare, poate nitel mai obiectiva. Cred ca putem...si putem multe. As vrea insa sa i se "stabilizeze" pozitia lui Banel. E prea peste tot si randamentul lui nu mi se pare multumitor. Dar am incredere ca va ramane pe banda lui si va arata ca e capabil de multe.
Miercuri va fi un meci interesant, un meci care poate confirma ca ne-am schimbat, ca Oli s-a schimbat, ca indiferent de structura echipei....suntem o echipa de campioni!
Despre incidentul in care a fost implicat Carlos, nu vreau sa comentez. Nu am toate datele si chiar daca le-as fi avut...nu sunt eu in masura sa dau verdicte. Vreau doar sa simt aceeasi placere si acelasi freamat cand ma uit la meciurile Stelei. Vreau doar sa fiu stelista in continuare...fara sa emit pareri, fara sa acuz, fara sa cad in subiectivism!
Felicitari baieti...si un parcurs demn de Steaua pe mai departe!
The future belongs to those who believe in their dreams.
Catalin spune:
Standard Liege - Steaua Bucuresti 2-2
min. 8: 0-1, gol Paraschiv
min. 16: 1-1, gol Rapaic
min. 51: 2-1, gol Rapaic
min. 78: 2-2, gol Petre Marin
Joaca bine ai nostri insa belgienii sunt periculosi, nu trebuie sa gresim in fata lor. Pana acum imi place cum joaca Vali Badea, pacat ca Ghionea a luat cartonas galben si nu va juca in returul de la Bucuresti.
Pe langa Badea, mi-au placut Paraschiv si Goian, apoi restul, mai putin Carlos si Nesu. Mai sunt doua saptamani in care se pot reface macar o parte din cei accidentati dar raman la parerea ca dubla contra Standard nu este deloc de usoara pe cat crede Jiji.
Oricum, tinand cont de lotul subtire de aseara, de orgoliul belgienilor si de faptul ca, pana la urma, este o dubla mansa pentru accederea in grupele Ligii Campionilor, rezultatul obtinut in aceasta seara ne da sperante ca vom reveni curand in elita fotbalului european.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
svety spune:
M-ati dat disparuta cred...am avut si bai cu netu, cu "provaideru'", etc. Bine ca mai sunteti aici!
Eu sincer ma bucur ca au scapat cu 2-2 dupa cum au jucat, sau nu neaparat jocul ma deranjeaza ci Carlos. Mie nu mi-a placut de la inceput de el. Totusi zic ca a fost bine daca au reusit sa egaleze. Bravo Petre Marin. Si totusi noi nu avem portari buni?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Catalin spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Cataline, tie chiar iti place cum joaca ai nostri? mie NU
Claule, in prima parte au jucat mai deschis, intr-adevar. Dupa ce au fost egalati, au jucat la "e bun si 1-1", apoi a venit firesc si al doilea gol primit cu deriva de rigoare. Ei, si in acest moment mi-au placut Goian, Badea, Lovin, Paraschiv si Marin. Singurii care nu m-au multumit au fost Carlos - nesigur si Nesu - plapand ca intotdeauna. (Am io un of vechi cu Nesu...)
Pacat ca nu stim sa tragem cu aceeasi turatie 90 de minute... dar poate se repeta isprava de acum 10 ani cand a fost 2-2 in tur cu Bruges si in retur a fost 3-0 pentru noi! Repet, e bun 2-2 in conditiile de astazi insa trebuie sa tragem serios pentru victorie in retur.
quote:
Originally posted by svety
(...)Eu sincer ma bucur ca au scapat cu 2-2 dupa cum au jucat, sau nu neaparat jocul ma deranjeaza ci Carlos. Mie nu mi-a placut de la inceput de el. Totusi zic ca a fost bine daca au reusit sa egaleze. Bravo Petre Marin. Si totusi noi nu avem portari buni?
Singurii portari buni din Romania care ar juca la Steaua sunt Martin Tudor si, poate, Stancioiu de la Sportul. In rest, stam mai bine cu strainii... www.stelisti.ro/index/Hamu_ar_vrea_sa_revina_la_Steaua.html" target="_blank">see details!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
cgaby spune:
e bine ca s-a terminat asa...se putea mai rau.
hai baieti! peste 2 saptamani sa jucati mai bine si sa castigati!