Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by Catalin

Singurii portari buni din Romania care ar juca la Steaua sunt Martin Tudor si, poate, Stancioiu de la Sportul. In rest, stam mai bine cu strainii... www.stelisti.ro/index/Hamu_ar_vrea_sa_revina_la_Steaua.html" target="_blank">see details!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

...mai bine Hamu decat Carlos. Tre sa cercetez pe cat timp a semnat contract cu Steaua...

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ma bucur pt baieti desii a fost egal...sa le tinem pumnii in retur!!!
FORTZA STEAUA!

pe toata lumea si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Catalin

[quote] mi-au placut Goian, Badea, Lovin, Paraschiv si Marin. Singurii care nu m-au multumit au fost Carlos - nesigur si Nesu - plapand ca intotdeauna. (Am io un of vechi cu Nesu...)

Catalin

Think pink!

Si tu?? si barbatu-mio
Cei 5 care i-ai enumerat ne-au placut si noua, in schimb Dica si Nicolita pe mine cel putin m-au cam dezamagit!
Cand a inceput meciul am crezut/ sperat ca nu vor mai aplica tactica ofensiva mult iubita de Oli...din pacate cam asta au facut
Si CARLOSS!!!! Ce dracu (scuzati cuvantul "ce" ) cauta asta in poarta Stelei? Nici nu stiu de ce se mira ca nu e iubit (lucru acesta l-a declarat prin ziare, ca nu e iubit de romani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Miroase a transferuri?
ProSport-ul afirma ca s-ar putea sa avem www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=2085" target="_blank">un nou portar in lot. Apoi, de doua zile, mai toata presa sportiva aminteste de sosirea lui Gigel Coman de la Poli si a lui Lazar de la Sportul.
Pe cine sa mai crezi?

Ar fi excelent sa vina macar unul din astia trei, fiindca tare slabut e lotul actual, iar daca pana si Jiji si-a dat seama ca lusitanul Carlos nu prea are valoare, atunci e musai sa aduca unul care sa dea siguranta deplina in aparare.

Sa vedem ce va fi, numai sa fie de bine. Inclusiv la meciul de diseara de la Arad. Claudelule, nu te superi daca bate Steaua, nu-i asa? Fie vorba, nici mie nu mi-ar placea intrutotul situatia, sa bata Steaua echipa a doua legende (Laca si Duckadam) plus a uneia in devenire (Simion) insa, prefer raul cel mai mic si sa ia Steaua cele 3 puncte de maine iar Aradul sa le recupereze de la Rapid, Dinamo, Poli, CFR... ...

FORZA STEAUA!

edit: UTA-Steaua 0-3

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nici mie nu imi place eloc acest Carlos.
Eu cred ca Steaua merita ceva mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

steauuuaaaaa....a fost un meci frumos, parerea mea!
vom vedea ce va fi mai departe.
pupici stelistilor!

Mergi la inceput

Bun am venit si eu de la meci, uda leoarca si nervoasa, dar nu din cauza meciului ci pentru ca desi am luat aparatu cu noi, sotulache al meu a uitat sa-i bage si bateriile Si deci n-am poze
Asa sa trec la meci...a fost un meci frumos, zic eu...Uta mea a jucat bine avand in vedere ca e o echipa construita intr-un timp relativ scurt, o echipa care n-a avut ocazia sa se acomodeze!
Steaua a jucat si n-a jucat bine. Parerea mea ca puteau mai mult, dar probabil ca au jucat la scor, nu au aratat foarte multe! Mi-au placut mult de tot Goian si Cristocea! N-au jucat mult mai bine ca UTA, dar norocul a fost de partea lor!
Si UTA mea a avut multe ocazii de a inscrie dar mingea n-a vrut sa intre in poarta Asta e, sper sa recuperam cele 3 puncte pierdute cu STEAUA mea
Ce mi-a placut si mi-a placut si mi-a placut la nebunie a fost galeria Stelei! O galerie de nota 10
tot timpul meciului au fost in picioare, au cantat si l-au elogiat pe LACA! Au avut chiar si un portret a lui! Fotbalistii Stele, la finalul meciului l-au imbratisat, galeriile l-au felicitat! minunat, pur si simplu fara cuvinte! MUltumim Laca ca ne-ai ales pe noi!
Nu stiu ce a fost in sufletul lu Laca cand tot stadionu, atat utistii cat si stelistii ii strigau numele!
Cam atat de la fatza locului, predau stafeta celor care au vazut meciul de la TV si poate au vazut mai bine, eu am fost mult prea plouata ca sa mai si gandesc

Mergi la inceput

Si daca tot vorbim de Carlos sa stiti ca nu e fost bine primit nici la Arad...a fost huiduit la greu...nimeni nu-l mai vrea la STEaua! Nici galeria nu i-a strigat numele Se vedea chiar si pe el ca nu e prea multumit de situatie, dar asta e, si-a facut-o cu mana lucru (lucru manual)

Am uitat sa va zic, majoritatea aradenilor sunt stelisti si la finalul meciului OLI a fost apaludat de tot stadionu, echipa Stelei apaludata!
Totul a fost minunat, as putea vorbi 3 zile despre meci, dar nu vreau sa va obosesc si plictisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CLAUDELU mi-a placut cum ai povestit...eu mai vreau,ca nu ma plictisesti...felicitari Stelei si felicitari si Aradului pt gesturile frumoase (ma refer la tribune),bravo ardelenilor!!!!

FORTZA STEAUA!!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

As fi vrut sa merg si eu pe stadion, din pacate la ora la care stadionul a inceput sa se umple, noi a trebuit sa plecam spre Cluj (Clau, mai erau oare bilete de vanzare?:)
Felicitari baietilor pt toate rezultate

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput