TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am si eu o intrebare la voi, daca stiti cumva: Italia unde disparut de citiva ani? Boicoteaza marele concurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Natasha,Italia nu mai e demult la Eurovision..Ei au San Remo-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Il aveau si pe vremea cind Toto Cutugno cistiga Eurovisionul. Li s-o fi scirbit de el si s-au retras la ale lor?
In paranteza fie spus, mie nu-mi place deloc ce se cinta la Eurovison. Genul lalait (ca la Mamaia), note date dupa interese politice si simpatii... Ma distreaza sa ghicesc cum va vota fiecare tara si nu prea dau gres! Anul trecut mi-a parut rau de Zdob si Zdup, ca nu aveau nici o sansa, anul asta nu mi-a mai parut rau de nimeni :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

Recomand tuturor "fanilor" lui Lordi sa vizioneze videoclipul "Would you love a monster man" si dupa-aia sa scrie pe forum ce impresii au...!

uoauuuuuuuuu

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

va departatzi de subiect.. care-o mai fi si ala, da' sigur nu are legatura cu simbolistica religioasa a unei trupe rock sau a produselor ei (muzicale si nu numai) ori a componentzilor. Aku ori facetzi obsesie pentru trupa lordi si sfarshitzi cum astept, de altfel, prin a compune o deosebita ruga de exorcizare, ori depashitzi momentu..

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlenn spune:

E bun si locul 4, desi as fi vrut sa castige...Insa ma asteptam sa castige oricine dar nu Finlanda cu monstrii aia...Ce au avut special in ei, in muzica lor? Ce au avut sclipitor de i-au votat toti? Ce era asa de slipitor la mastile alea sau la cantecul lor? Daca nu erau asa costumati mai castigau? De ce nu si-au scos mastile sa le vedem si noi fetele, sa vada si Europa pe cine au votat? Ce valoare sau ce valori aveau de au castigat?

De aseara ma tot uit la poze cu ei, poate poate oi gasi acel ceva special, sclipitor care i-a facut sa ocupe locul 1, si nu am gasit...Oi fi eu demodata dar chiar nu meritau locul 1...Si in plus nu consider ca daca nu asculti rock sau nu iti place muzica rock esti demodat sau invechit...Fiecare om asculta ce muzica ii place sau ii ajunge la suflet...

Si io nu prea cred ca hard rock-ul e un stil de muzica prin care sa iti etalezi toate calitatile vocale...Oricine poate "urla" (a se citi canta) cum au cantat monstruletii aia "frumusei"...Si consider ca aseara nu o voce buna acompaniata de o muzica pe masura a castigat ci altceva ce nu are legatura cu adevaratele valori muzicale si vocale...Ca in finala nu prea erau piese bune, cum spun unii si altii, e altceva, dar pe locul 1 trebuia sa fie altcineva...

Am vazut site-ul oficial al castigatorilor si altceva decat o promovare a violentei nu am vazut la ei...Asta vrem sau trebuie sa fim mai violenti ca sa fim la moda sau sa nu fim invechiti? Pai atunci la anu'la Eurovision ar trebui ca Romania sa il trimita pe Dracula, cum au mai zis si altii, si vom vedea rezultatul...poate chiar unul castigator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by marlenn

De aseara ma tot uit la poze cu ei, poate poate oi gasi acel ceva special, sclipitor care i-a facut sa ocupe locul 1, si nu am gasit...

Poate o sa ai mult succes daca o sa asculti muzica lor....

M-am uitat si io pe siteu' Lordi si n-am gasit provocari la violenta...mai mult din interviul www.eurovision.tv/english/2525.htm" target="_blank">oficial de la Eurovision, constat ca monstru' Lordi gindeste si vorbeste normal, nu umbla mascat chiar tot timpu' (sau cel putin nu cind se plimba cu ciinele), unul dintre membrii trupei cinta in corul Bisericii si....dezamagitor, fara mastile ale monstruoase, trupa Lordi nici nu exista...poate doar dl.Tomi Putaansuu, care, de profesie, este "facator de filme!
Ca finlandezii au fost altceva decit stilul Eurovision, recunosc...si constat ca suna chiar mai bine decit dirladaurile din ultimii ani, interpretate unduios, de mindre in costume de baie, cu paiete
Iar rockul lor nu este nici pe departe unul modern...suna ca heavy metalul de la mijlocul anilor '80...asa ca nu e cazul sa se simta nimeni invechit!!! Doar ...Horia Moculescu, poate :-))

PS. iren, cre' ca stiu despre ce vorbesti...mi se pare mie ori Ukraina si-a facut prezentarea prin primsa eulcidica a lui Ptolemeu... ca si pe mine m-o mirat introducerea greceasca

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlenn spune:

Lilanda...am ascultat si melodia castigatorilor si m-a zgariat pe creier...Si oricum ar fi nu are nimic special acea piesa ca sa o faca sa merite locul 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by louisea

12 tari le-au dat punctaj maxim, ca sa nu mai punem restul punctelor..
au avut cu 44 de puncte mai mult decat Rusina
-> cineva i-a votat

aici la tv un expert in ale Eurovizionului dat posibile argumente:
- tinerilor le place astfel de muzica
- f multi tineri au urmarit programul
- tinerii au mobil-tel. si s-a votat si prin sms
- cum liniile fixe suna ocupat cam tot timpul
-> "ingerasii" au castigat

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Louisea, ar mai fi o varianta. Cea emisa de barbata-miu: s-a votat la misto. Spunea ca lumea s-a saturat de lalaieli si fetite dezgolite (nu stiu daca ati vazut chestia aia cu de ce a castigat Ucraina acum cativa ani; bine, nu stiu daca pozele sunt trucate sau nu, dar un mesaj sigur transmite ), care sa bataie aiurea si atunci i-au votat pe finlandezi si ca foarte bine au facut. Ca e necesara o schimbare. Mie una mi se pare aiurea ca atata lume sa fi votat asa si prefer sa cred varianta lui fi-miu. Pustiul meu (7 ani) i-a urmarit cu foarte mare interes si a decretat ca sunt cei mai tari si ca vor castiga (scuze daca ma repet, am povestit la subiectul ala mamut, de 100 de pagini). Eu mi-am propus sa-i ascult fara sa-i vad si, trebuie sa recunosc, ca...incep sa-mi placa din ce in ce mai mult . Puteti da cu ce vreti voi, dar asta este.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

NU IMI EXPLIC CUM AU PUTUT FINLANDEZII SA CUCEREASCA EUROPA...
SUNT F DEZAMAGITA , SI IN ACELASI TIMP F CURIOASA SA VAD NOILE TENDINTE DE LA URMATORUL EUROVISION

i love but Lordi

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. Josh Billings

Mergi la inceput