Cluj rulz! (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Tatiana, felicitari! Super gemenii nostrii! Ma bucur tare ca iti mai faci timp sa stai de vorba si cu noi! Ai vazut pozele din gradina botanica? aveti cateva bucati faine cu familia voasta.

Va pupez pe toate si va spun somn usor!

Ps. eu raman in lumea mea "de poze".

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Va intrebati ce fac la ora asta pe forum ?????......
am o durere de stomac cumplita si nu pot sa dorm ....

Marianacu dieta mere destul de incet pt ca urmez pasii spusi de nutritionista ....da sper sa fie incet si sigur .Nu ma pot risca de capul meu cu diverse diete (am tinut o gramada ..dar dupa un timp tot am pus la loc )avind in vedere si probl de sanatate care le acum .....desi tare m-ar tenta!

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Tatiana felicitari ......super sunt gemenasii tai!

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagici!
Pe scurt!

Cristiana, bravos pentru entuziasm! Sper sa te tina. Si eu sunt asa si-mi pare bine ca pot sa tin astfel dieta Scarsdale. Am facut si eu 20 de min de si am crezt ca pic jos!

Florina, long time, no see, ha? Tras sau nu de par, filmul e superinteresant, te tine pe jar...si intrigaaa...stai sa vezi si X-Men, vii?

Mariana, soro, sune-mi cum ai facut bre fripturica frageda ca mor! Io uram friptura aia, imi manca zilele, nu alta!

Roxanicea, asa este, la site-urile care fac concurenta DC e filtru pus, la fel si la cuvintele obscene...automat apar alte cuvinte in loc. Cred ca vroiai sa ne spui de Babyexpo, care incepe in 26 nu? Sunt chestii faine acolo, pt copii, mamici si viitoare mamici, concursuri si alte alea...

Simo , da si tu cu scrisu pe-aici! Sper ca esti bine!

Miha, tie nu-ti zic nimic, ca te sun mai incolo

Va las ca am muuuulta treaba! Va pup si va doresc sa va bucurati de vremea buna de afara, mie asta imi da energie!

Fetelor, va pup pe toate!

Roxa-boxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Sunt cu treba de aceea scriu rar aici.

Cristiana l-am pus pe Calin sa te sune!

Mihaela BAFTA multa astazi!

Roxa-boxa de ce e ingrijorata Mariana din cauza ta? Eu am citit Codul lui da Vinci, la vremea aceea mi-a placut dar filmul cred ca nu m-ar atrage.

Mariana iarta-i si tu pe baieti, au si ei zile bune si zile proaste. pe amandoi sa le treaca!

Flavia eu l-am trecut examenul pe Todea, mi-a raspuns bine la tot ce am vrut eu sa stiu, a stat de vorba cu mine fara aerul acela "stiu eu cum e mai bine!". O sa mai merg.

Fetelor care vreti sa va linistiti creierii, sa mergeti la mare in Mai ca e super! Am stat in Mamaia, la hotel Central, curatel si decent fara sa exceleze cu ceva. Nu mai erau decat vreo 5-6 oameni in hotel asa ca am cam avut pentru noi si restaurantul si terasa. Am fost foarte aproape de plaja iar plaja ... fara nici o terasa, fara muzica, fara oameni, curata si plina de scoici. Apa ... o minunatie, limpede precum raurile de munte, precum Mediterana in zilele ei bune, fara alge, fara mizerii plutind, destul de rece dar s-au gasit si temerari care sa faca baie. Vineri dupa-amiaza a plouat iar dupa aceea apa a fost calda si numai buna de balacit.
Se putea face plaja, colegele mele au fost in fiecare dimineata pana la 10 si in pauzele de pranz de 2 ore. Era soare fara sa fie cald, iar in fata hotelului o gradina plina cu iarba si flori de camp.
Eu n-am facut plaja dar am citit si m-am bucurat foarte tare de liniste, de valurile marii si pescarusi si delfinul acela care mi-a inseninat dimineata de sambata. Era 7 si cateva minute, doar eu pe plaja si el in larg cam pe unde sunt geamandurile. A facut tumbe vreo 5 minute dupa care a mai iesit doar din cand in cand si din ce in ce mai departe. Chiar mi-a tihnit! Colegii au facut un grup bun iar seful nu m-a sacait.

O sa lipsesc in urmatoarele zile, se pare ca trebuie sa plec la Bucuresti maine si revin la baza luni. Spor in toate cele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Erika cand ai timp astept mesajul

Roxaniceo tot acolo plec in concediu, unde ti-am zis:) Luni merg sa-mi iau pasaportul.

Pup la fete

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor nu stiti o bona disponibila.
nici nu neaparat bona..sa va zic de ce

sefa mea are doua gemene de 1 an si 4 luni, delicioase.ar avea nevoie de o femeie-eu zic ca mai tanara ar fi super, care sa se ocupe de ele, sa stie cantece poezii divertisment.nu ar fi singura ca nu poti cu doua odata deci la ea in principiu astea ar fi calitatile de baza.

pupici baieteilor urlaciosi

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by mihaela ema

Va intrebati ce fac la ora asta pe forum ?????......
am o durere de stomac cumplita si nu pot sa dorm ....

Marianacu dieta mere destul de incet pt ca urmez pasii spusi de nutritionista ....da sper sa fie incet si sigur .Nu ma pot risca de capul meu cu diverse diete (am tinut o gramada ..dar dupa un timp tot am pus la loc )avind in vedere si probl de sanatate care le acum .....desi tare m-ar tenta!

Darius 20.11.2004

miha, ai nutritionista???????????
mi-o recomanzi si mie? trebuie neaparat sa-mi prescrie un regim alimentar pt a putea retine in oragnism mineralele si calciu..pe acre ingurgitez fie din alimente fie din pastilutze...; am facut recent o criza de spasmofilie urata in urma acreia am dureri d ecap cumplite, zilnice si strai de voma si gretza permanente....

merci anticipat.

succes cu curele si sanatate in problemele de stomac!

roxi foto

Mergi la inceput

quote:

Roxanicea, asa este, la site-urile care fac concurenta DC e filtru pus, la fel si la cuvintele obscene...automat apar alte cuvinte in loc. Cred ca vroiai sa ne spui de Babyexpo, care incepe in 26 nu? Sunt chestii faine acolo, pt copii, mamici si viitoare mamici, concursuri si alte alea...

exact! cred ca veti gasi o gramada de lucrushoare dragalashe pe aoclo.

spor la cumparaturi si al rasfatzat bebeblicii!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

flavia, ce repede iti iese pasaportul! bravos! l-ai facut pana la urma in regim de urgentza?
cand plecati in concediu? iunie, parca?
va fi misto! mie mi-a placut zona aia muuuuuult mai mult decta paralia, in care nu am stat, am traznitat-o doar si ne-am oprit pt a o vizita...dar mi-a fost de ajuns. murdarica si uratzica...

simo, drum bun, calatoareo!!!!!!!!! ori te plimbi, ori nu!
multumim pentru frumoasa imagine si descriere a zilelor la mamaia. imi place tare statiunea aia...si in specail a doua parte a ei, cea mai indepartata, in zona hotelului central unde ai stat. de la rex incolo, e super misto.

pupici tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!
si plimbari multe cu copilasii la zbantzuiala!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput