Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 4
carrie spune:
girlz
eee, ce ziceti la ce ora sunt prezenta la datorie?am o energie debordanta , parca am mancat jarsotzul imi e la Praga asa ca energia se cheltuie pe bicicleta
tocmai am vizionat Infidela , n-am stiu ca e asa o drama ...iar actorii sunt super:Richar Gere iti vine sa-l iei acasa, Olivier Martinez, mortal, iar Diane LAne superba la 40 si ceva de ani...
Mariana, ce s-a intamplat de ai avut inundatii?ai primis mailu meu?ca numa tu si Oana n-ati dat cu bifa inca:)
nici Svety da pun io pe ea ca vrea sa se sustraga.
apropo cum e Dani?
Erika, pupici la Norbert.
fetelor nu stiti de unde pot sa-i iau d-soarei e ziua ei o bicicleta micutza cu roti ajutatoare?da acuma, zilele astea imi trebe deci ziceti-mi iute.
Simo te sun maine legat de animatorul ptr party.
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
miha, scuze....vad ca erika a fost fara copil...scuze...nu am vazut bine...
poate te ajuta una din fetele cu copii.
numai bine tuturor!
roxi foto
Roxanicea pe acolo in spate pe linga foisor era acum citiva ani amenajat ceva.......ma gindeam ca au mai facut ceva intre timp.
Am vazut pozele tale .....sunt superrr ...deja visez cu ochii deschisi la un concediu luuuung si intr-o tara exotica ......sa stau pe sezlong fara nici o grija ...savurind un coctail ....
No gata cu visele...ma duc la culcare ca miine am o zi superimportanta pt cariera mea .....tineti-mi pumnii sa iasa bine
Darius 20.11.2004
roxanicea spune:
succes maine, miahela!!
si eu vizes la concediu...abia astept iulie sa vina mai curand! unde plecatzi in vacantza?
am vrut sa va dau un site...la postarea mea anterioara...dra vad ca nu s-a tastat
iata-l: reclama
noapte buna !!!!!!!!!!!!!
pupici
roxi foto
mariana tache spune:
Seara buna!
Eu acum imi iau cina! Imi place la nebunie ce pap: friptura de vita + salata de salata verde ; super frageda mi-a iesit friptura; imi rod si degetele; in schimb papa de la pranz (care s-a facut la ora 6 pm pe motiv de lipsa timp) : spanac+2 oua fierte tari+ 1 rosie; groaznic a fost!
Asa cum v-am zis mai devreme, azi m-au inundat vecinii de la 2 ; noroc ca au fost acasa aia de la 1 si au lopatat la apa, ca altfel era jale! Am fost cu copilasii la plimbare si intalneala cu Stanca+Razvan si Florina+Elise (asa tare m-am bucurat de intalneala!!! ), iar cand am ajuns acasa aveam balta in casa! Maine imi vine evaluator de la banca pt despagubire; adevarul este ca nu sunt probleme mari, dar vreau neaparat sa fie trasa tipa la raspundere, ca-i o nesimtita si iresponsabila; a doua oara se intampla faza asta de cand ne-am mutat si din aceeasi cauza: o masina de spalat cu probleme mari, lasata nesupravegheata in timpul spalarii. Unii chiar sunt .
Ce sa va mai zic? Simon mi-a facut azi o criza de plans de aprox 45 min, asa cum nu s-a mai intamplat la noi! Presupuse motive: somn neimplinit, trezit cu in sus, incisivi superiori care sunt gata de iesit, nasuc cu muculeti, un pic de fomica, plecat de la noi musafirii si pe el nu l-a dus nimeni; cand a vazut ca se deschide usa a fost gata de zburat, iar cand a vazut ca se inchide la loc, iar el e tot in casa a inceput urlatul; si a tinut-o asa pana am crezut ca mor!
Iar acum pe seara, i-a luat locul la urlat Stefan; si asta a urlat fara motive!!! Imi venea sa-i tai limba! Groaznica a fost partea a doua a zilei!
Dar am si un motiv de fericire: azi l-am vazut in poza pe nashicul cel mic, de 6 saptamani, al lui Simon ; e super ok; e bine plasat la mami in burtica si inimuta a inceput sa bata! Sunt !
Vad ca iar am limbarita si nu e bine! Am ffff multe poze de prelucrat si nimeni nu le face in locul meu.
Svety, tin pumnii ca Dani sa fie ok! Poate a fost o indigestie. Daca e vreme buna miercuri ne vedem fara gres in gradina botanica sau in ceva parc; sa veniti.
Stanca, cu ce ai pacatuit azi? Maine...aceeasi ora, acelasi loc
Florina mai veniti si voi maine?
Trebuie sa fug o secundica; revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
quote:
celor care au copii, poate va e util:
reclama
pupici
roxi foto
Roxi, ce-i asta? N-am inteles nimic; oare sunt eu ?
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by mariana tachequote:
celor care au copii, poate va e util:
reclama
pupici
roxi foto
Roxi, ce-i asta? N-am inteles nimic; oare sunt eu ?
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
sorry...bag de seama ca nu vrea sa se tasteze....
cred ca e bagat ceva filtru de catre moderatori...sau de catre admini ....pt a nu putea face reclama nici unui alt site...
pune dubluve-urile tu dupa care: bebelusultau iar mai apoi.ro
sper ac acum sa mearga.
pupici
roxi foto
mariana tache spune:
Cristiana, acum am deschis mail-ul; ti-am raspuns . Biciclete de care pomenesti tu am vazut o gramada in Baia Mare, dar aici nu stiu de unde se pot cumpara in afara de metro sau selgros. Mai mi-a venit o idee beton; fug sa-ti dau alt mail!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Cristiana, ti-am trimis inca un mail.
Roxi, cum scriu aici, cum fug sa vad ce ne-ai indicat.
Roxana, soro, dupa ce am vorbit azi la tel, numai la tine m-am gandit; am vrut sa te resun dar nu am mai avut cand; m-am intristat f tare. Te rog sa-ti revii!
Flavia, ma bucur ca bebe mic e ok. Imi pare rau pt ca ai parte de greturi; sper sa te tina putin! Si iti pun si eu intrebarea: cu care medic ramai? de care iti place mai mult? Ai luat pozica de la eco?
Mihaela, succes pt maine! Sa vii sa ne dai veste buna, ok? Si sa ne si explici in ce consta avansarea! Cum mai stai cu lupta impotriva kg?
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
TatianaG spune:
la ore tarzii din noapte!
MARIANA, baietii nostri se pot tine de mana...si ai mei au urlat cam o ora in dupa masa asta. I-am imbracat printre urlete si-am iesit la plimbare; afara s-au linistit. De vina pot fi si astrele - dupa spusele pediatrei .
MIHAELA, mult succes pe maine!
CRISTIANA, biciclete poti gasi la MarosBike (sau FirstBike)?, in Marasti, pe Aurel Vlaicu, in dreptul ExpoTrans. Sau in Manastur, pe Calea Floresti (nu stiu exact unde).
FLAVIA, ma bucur ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare! (anul trecut pe vremea asta eram in situatia ta...)
Uitati-va aici:
http://www.babyexpo.ro/cj/index.php?op=baby_star
Va doresc noapte buna!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
TatianaG spune:
MARIANA, mi-am adus aminte citind despre peripetiile copilasilor in MM. Ce-mi place ca se pot distra in voie, nu trebuie sa le pese ca-i noroi sau ca ploua. Gasesc tot timpul ceva interesant de facut. Ce mi-as dori niste "bunici adoptivi" la tara, sa pot trimite copilasii la "destrabalare".
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006