Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 6
baby-boom spune:
Roxaniceo, heeelp!!!!! Vad ca vorbiti de vacante in Grecia....vreau sa stiu mai multe, pliiiz...vara asta vrem sa mergem in Grecia sau Bulgaria...sper sa nu se schimbe planurile...oricum, spune-mi te rog unde ati stat, cum a fost, care sunt preturile, etc....chiar nu stiu nimic despre Grecia dpdv turistic...auzii si io de halkidiki si paralia, si cam atat...rushinik....specialitatea mea:Italia...
...is super grabita, revin mai tarziu
poze cu noi
impreuna spune:
Rox mi-am facut pasaport normal, ca este vreme:)
In 16 iunie plecam, ieri am fost si am achitat tot sa scapam de o grija.
Mi-e groaza de transport, dar suntem prea mare gasca si nu puteam merge cu masina:(
Sper macar acolo sa fie fain, abia astept concediul, nu mai am stare:)
Florina eu pot sa-ti zic doar dupa ce ma intorc, inca nu am fost acolo si nu stiu cum e, da am auzit ca fain:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
asi spune:
Roxana cred ca asta i s-ar potrivi mai bine lui Razvan.
Azi am mai avut o tura de joaca cu Stefanel al Marinei.S-au jucat cei doi viteji pana au cazut lati si la propriu.Abia am reusit sa ii dau de mancare la Razvan printre urlete de oboseala.
Fetelor sa imi tineti pumnii ca azi am o de facut o vizita importanta la doctor.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Roxaniceo, heeelp!!!!! Vad ca vorbiti de vacante in Grecia....vreau sa stiu mai multe, pliiiz...vara asta vrem sa mergem in Grecia sau Bulgaria...sper sa nu se schimbe planurile...oricum, spune-mi te rog unde ati stat, cum a fost, care sunt preturile, etc....chiar nu stiu nimic despre Grecia dpdv turistic...auzii si io de halkidiki si paralia, si cam atat...rushinik....specialitatea mea:Italia...
...is super grabita, revin mai tarziu
draga mea, tinand cont de faptul ca mergeti cu copil, cred, ideal este sa alegeti varianta cea mai apropiata de romania, ca sa nu fie drumul obositor. in consecintza, hlakidiki e cea mai buna varianta. oferte sunt o multime , atat la hoteluri cat si la apartamente si studiouri.
ti-as recomanda ceva hotel cu mic dejun cel putin, inclus in pret, sau studio pt ca are si o mici bucatarioara in care poti sa mai pregatesti ceva de papa copilului. sunt la: calatoriile sufletului ceva topicuri despre grecia si chiar despre halkidiki. majoritatea persoanelor care scriu aoclo au copii asa ca va veti confrunta cu aceleasi tipuri de intrebari.
cea mai frumoasa, dupa parerea mea, este grecia insulara...dar asta presupene ferryboat de pe continent...si e cam greu cu copilu`...poate are rau d emare..etc.
daca alegeti varianta avionului, ok sunt creta si corfu. rodos e cam luxoasa..si mai scumpa.
flavia, spune-i florinei agentzia de unde ai cumparat biletele pt grecia. poate isi gaseste si ea ceva pe aoclo.
de preturi nu pot sa-ti spun mare lucru...decat ca studiourile sunt muulta mai ieftine ca si cazarea in hoteluri.
preturile studiourilor sunt de pe la 30-35 euro in sus, depinde f mult si de perioada sejurului.
pupici tuturor, excursioniste sau nu!
numai bine!
pupici
poze cu noi
roxi foto
asi spune:
Am uitat sa intreb.
Stie careva un medic oftalmolog bun ,pentru sotul meu?
Evenimentele importante
Razvan
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Rox mi-am facut pasaport normal, ca este vreme:)
In 16 iunie plecam, ieri am fost si am achitat tot sa scapam de o grija.
Mi-e groaza de transport, dar suntem prea mare gasca si nu puteam merge cu masina:(
Sper macar acolo sa fie fain, abia astept concediul, nu mai am stare:)
Florina eu pot sa-ti zic doar dupa ce ma intorc, inca nu am fost acolo si nu stiu cum e, da am auzit ca fain:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
mai ai putin..vreo 3 saptamani si gata! plecati in vacantza! excelent!!!!!
pupi
roxi foto
asi spune:
Mariana mi-a iesit friptura de vita de sa te ligi pe degete.
Florina uite aici se discuta despre vacante cu piticii in alte tzari:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76481
Poate te ajuta.
Evenimentele importante
Razvan
mariana tache spune:
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
jozsaerika spune:
salut fetelor
referitor la Motel Gilau...am vazut ca au teren de tenis dar locuri de joaca nu am vazut...ce-i drept fiind fara copil nici nu m-am uitat....chiar asa fetelor care aveti firme sau bani pt. investitii...simplificati-ne viata si construiti o terasa + loc de joaca pt. copii
Mariana ma intereseaza si pe mine reteta de friptura de vita
Stanca tinem pumnii..orice ar fi
Florina sunt multe de povestit despre Annabela...nu stiu cu ce sa incep...pt. noi a fost cam singura optiune avand in vedere ca toate cresele de stat sunt in lb. romana si Norbert stia doar 5 cuvinte in romana la mom. respectiv..asa ca am gasit Annabela...imi place cum se ocupa de ei...nu e chiar asa scump ca si alte gradi particulare...dar nu-mi place ca: curtea e f. mica si nu este iarba, ca treb. sa-i pun micul dejun (deh! era mai usor pt. mine sa le dea acolo), ca le dau la pranz mancare de la catering si nu e speciala pt. astia mici dar e gustoasa, imi place ca e curatenie si se aeriseste (am fost in Gheorgeni la Happy Kids parca si era un miros de mucegai ), imi place ca s-a obisnuit deja acolo ca are deja prieteni acolo ,ca nu e asa scump (fatza de alte particulare) si ca nu sunt asa multi copii ca si la stat, se ocupa de el il pun in curat, ii dau sa manance etc., nu prea fortzeaza copii cu nimic..au metode mai speciale de educare care din pacate nu le aplica intodeauna...mai zi si tu ce sa-ti scriu
va pup fetelor
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze