Cluj rulz! (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

despre nanu? si eu am ceva experienta simona...... ma ofer voluntar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare,

Mariana vreau si io reteta de friptura, hai gagici sa ne reprofilam pe vita, sariti cu retete!
si ptr preocupare legat de stii tu ce...

io-s in continuare plina de avant si energie, rezist:)ma panichez ca e cheful piticutei sambata si stau inca prost cu organizarea.

Flavia, unde mergeti in concediu ca cred ca am pierdut cand ai zis?

Florina eu am fost in Grecia la Platamonas, ff frumos, insa detalii nu mai prea am ca am fost acu vreo 9 ani.

ce ziceti, nu facem pact, cine intra seara sa ne vedem si pe chat?desi nu prea intram la aceleasi ore d-aia e mai greu:)

no va pup dragelor, noapte buna sa aveti, io astept avionu de la miezul noptii cu care-mi vine sotu de la Praga, via Budapesta.

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu tot la Nanu am nascut

Erika, cum stati cu cautatul apartamentului?

Cristina, pe mine ma intrebi de concediu sau pe Flavia Maria?
Daca pe mine, noi mergem in Grecia :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

salutare fetelor!

Am avut o zi super .....sper sa-mi mearga tot asa ca m-am saturat de necazuri si ghinioane...Mersi de urari fetelor

Roxi te sun miine sa-ti dau raspuns la ce am vorbit ca azi nu am mai apucat sa-l sun pe domnul ala

Roxiroxanicea ......eu sunt mutumita de nutritionista mea , vineri dupa masa trebuie sa merg la ea si daca vrei poti veni cu mine la cabinetul particular sau ii povestesc de tine si ii zic sa te ia altadata ? Cum preferi ? Daca vrei mai multe detalii iti dau PM.
In orice caz ea nu da un regim numai dupa ce vede cum stai cu analizele ,ceea ce mi se pare destul de important.

Mariana fie-ti mila si da aici reteta aia pt vita ca nu stiu ce sa mai gatesc si-s disperata ca nu am prea gatit vita decit la copil si fierbeam carnea muuult si tot iesea ca talpa ...

Erika mersi ...cred ca o sa fac cit de curind o incursiune la fata locului sa vad ce si cum

Stanca eu pot sa-ti dau nr de tel a lui d-na Miu (sotia lui vestitu pediatru Miu), am fost si eu la ea cu Darius cind era mic ...la cabinetul particular .Pentru mine , la controalele de rutina , ma duc la Opticris la cine nimeresc.

Simona ce bine suna ce ne povestesti tu acolo despre mare ....si cind ma gindesc ca anul asta sigur nu o sa merg in concediu ma apuca depresia

FETELOR NE INTILNIM MIINEEEEEEEEE ? Vad nu ati stabilit nimic....

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

V-am zis ca-mi caut bona pt Darius asa ca miine am ceva fete programate pt a le vedea , asa ca ,Cristiana daca crezi ca te pot ajuta cu niste nr de telefon a unor fete disponibile .....sa zici ....sper ca in doua saptamini sa reusesc sa selectez si io una care sa-mi convina.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt super happy si in acelasi timp f trista; am fost in seara asta la concert cu IRIS (iubirea vietii mele!) , dar am ajuns doar cand mai aveau de cantat 4 piese . Habar nu am avut ca este concert cu ei; o prietena m-a sunat de la concert si cand am auzit am si sarit in taxi.
M-am bucurat si de atat, dar as fi vrut mai mult; numai bine imi intrasem in ritm si....gata.

Am si eu o intrebare: cand salata verde e amara de ce-i amara?
Dupa ce ca deabia am asteptat sa vina seara ca sa pot sa pap salata, am nimerit pe una cumplit de amara si mi-a stricat toata pofta!

Reteta de friptura vitel: fetelor, nu-mi dau seama exact care este secretul fragezirii, dar pot sa-mi dau cu presupusul; asa ca:
1) carnea e de vitel (nu de vita!)
2) am bucati de 200g taiate pt gratar; am scos o bucata dintr-aia din congelator si am lasat-o la decongelat o zi intreaga, in frigider; eu cred ca treaba asta e f importanta (nu am mai facut asta pana acum); cred ca se fragezeste carnea stand asa in suc propriu o zi intreaga (sa nu radeti daca vi se pare absurd!)
3) nu am batut carnea (ca pe snitel); doar am crestat-o un pic cu cutitul; apoi am sarat-o si am pus-o in tigaie la foc f mic cu un pic de apa; daca nu mai este apa si carnea nu e gata, mai puneti cativa picuri de apa; am facut-o sub capac;
4) atentie mare sa nu uscati carnea! deci nu dati focul mare si nu uitati de apa; in seara asa mi-a facut mama friptura (ca io am fost la Iris) si a cam uscat-o; a fost frageda, dar nu chiar asa ca si ieri.
Cam asa mi-am facut eu friptura de vitel si a iesit mortala .
Acuma, incercati si voi si sa imi spuneti daca v-a iesit bine.

Revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

mihaela, legat de nutritzionista, cred ca ar trebui sa-mi repet analizele.ultimele sunt facute acum vreo 4-5 luni si nu stiu in ce masura sunt concludente. ar trebui sa mi le repet si cu ele in dintzi sa merg la nutritzionsita. ce zici? e ok asa?
cred ca le voi face saptamana viitaore si pe al sf saptamanii viitoare pot merg la ea.

o potzi intreba, zilele viitaore cand mergi, daca ar fi de acord sa ma primessca pe al sf saptamanii viitoare? am lipsa d eminerale si calciu si as vrea sa-mi dea ceva retzete de combinare a alimentelor in asa masura incat sa pot sedimenta si fixa toate cele ce le ingurgitez.

merci mult de tot!

astept arspunsul tau , ori aici ori pe pm, cum ti-e mai comod.

merci again!

pupici tuturor si noapte buna!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Am revenit

Ce sa va mai zic? Azi am avut o zi minunata: copilasi f cuminti, am fost la masaj, am fost la Iris, m-am intalnit cu Stanca; totul a mers ca pe strune ; sper sa am cat mai multe zile dintr-astea.
Doamne, ce s-au mai jucat Stefan si Razvan! Si Stefan a fost terminat; cand mai aveam cativa metri pana acasa, a inceput sa-mi spuna: "nu mai pot! mami, nu mai pot!"; imi venea sa-l mananc; am ajuns acasa, i-am dat repede sa pape (deabia a mancat de somn!) si a cazut lat la pat (a dormit 2 ore si jum).

Fetelor, are si Stanca o reteta de vita! Intrebati-o!

Toata lumea doarme?

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Noapte buna!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna dimineatafetelor

vin sa semnez si eu condica!

Mihaela Ema ,ma bucur ca ai avut o zi de succes ieri,iti tinem pumnii sa-ti mearga tot asa,tot anulBafta la gasit o bona pt Darius,cat mai repede si asa cum iti doresti tu.

Daca se organizeza vreo intalnire venim si noi.Cu vremea asta ar fi pacat sa-o ratam!!!

Marianain caz ca ne intalnim azi ,ai putea te rog,sa-mi aduci memoristikul?

I n dimineata asta tre sa-mi duc fata la pediatru ,la un control de rutina....sa vada cat de bine si mare s-a facut.

Va urez o zi faina si sper sa ne vedem dupa -mAsa!

Poze

Mergi la inceput