Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 8
ralucames spune:
Stanca, daca te mai intereseaza oftalmolog, eu o stiu pe dna dr. Cristina Stan, are cabinet particular la noi in scara blocului... iti dau adresa daca vrei....
Fetelor, bravo voua de planurile de concedii, imi scald si eu okii si imaginatia cu ele... deocamdata
Mariana, tare mi-a placut povestea despre baietii tai in mediul rural, si eu am copilarit la bunici si mi-a placut mai mult decat se poate explica in cuvinte......
p.s. Mariana, poti pune cateva poze cu Stefania in albumul din Gradina Botanica??? ca si noi am fost cu 2-3 zile inaintea voastra acolo....
Flavia-Maria, sper sa scapi repede de greturile tale, apoi sa te simti suuper si sa te bucuri de o sarcina usoara
Roxanicea, mersi de inf. despre curatatorii, mi-au fost de ajutor.... scuze ca nu ti-am raspuns mai promt
Roxana, pt. PM-uri
O zi buna va doresc la toate,
minunea vietii mele
codruta_grg spune:
Am venit din Vatra Dornei unde am facut river rafting. A fost tare misto, dar m-am intors mai obosita decat am plecat.
Am fost ieri in Gradina Botanica. A fost super fain.
Unde e Svety???
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
asi spune:
Vizita la doctor a fost de bun augur.Am primit vesti foarte bune.Sunt atat de fericita.
Fetelor oftalmolog nu imi trebuie pentru ochelari ci pentru altceva.
Raluca doctorita aia e priceputa?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
Neatza.
Sunt aici Codruta! Nu mai stiu linkul ala, dar cauta pe google. E mama la noi si nu prea mai intru pe net, decat seara.
Dani se simte bine, dar suporta tare greu caldura. Si eu. Suntem ca doua muste lesinate. Bea apa continuu. Ne pregatim sa iesim acum afara. Am si eu o bucurie: daca vrea kk se screme si se uita la mine. Face pe olita. Cum il pun face si pp.
Nu stiu unde va intalniti azi, nu stiu daca vin ca e prea cald pe microbuz. Dar mai vad. Si Mihai are ceva de lucru acasa si vrea sa ajunga.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mihaela ema spune:
fetelor, salaba miscare la alesul bonei ...astia de la ziarul piata mi-au pus anuntul unde nu trebuie si foarte putina lume a sunat .Am sunat la ziar sa fac scandal si mi-au promis ca sapt viitoare il pun la rubrica care trebuie
Roxi parerea mea este sa vii totusi sa vorbesti cu ea pt ca ea stabileste lista cua analizele ce trebuie sa le faci si poate le faci si gratis la centrul de diabet.Daca nu vrei sa vii eu oricum ii povestesc de tine si poate vrea sa-mi zica mie cam ce analize trebuie facutesi unde.Iti dau nr meu de tel pe Pm sa ma suni daca ai chef.
Stanca te rog scrie-ne si tu reteta ta de vita !Poate cu mai multe pareri reusesc si eu sa fac ceva cit de cit sa se poata minca Ma bucur ca ai vesti bune de la dr
Creola te pot ajuta si eu cu un memoristik ...pt ce iti trebuie?
Darius 20.11.2004
ralucames spune:
Stanca, nu stiu cat de priceputa ai vrea sa fie si nu stiu la ce anume iti trebuie... Acum 4-5 ani l-am dus pe bunicul meu la ea pt operatie de cataracta, a fost ok, stiu ca opereaza frecvent la spital;... la ea am dus-o si pe Stefania la controale, dar pe ea pt. conjunctivite mie mi se pare dragutza, amabila, priceputa (e conferentiar dr.)... acum vezi tu ce hotarasti...
minunea vietii mele
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
mihaela ema spune:
Am uitat sa va zic ca azi dimineata am fost cu Darius la doctor pt ca i s-a umflat fff tare o minutza si m-am speriat pt ca are si culoare un pic vinetie.Se pare ca l-a muscat aseara in parc ceva ginganie sau tintar si a a facut un pic de alergie.trebuie sa-l dau cu fenistil gel, sa-i dau calciu si claritine ( cre asa se scrie)
Intrebare :
ati auzit ceva de claritine asta ? are ceva efecte secundare ?
Darius 20.11.2004
impreuna spune:
Mihaela de Claritine am auzit de la o prietena care ii da fetitei, cica e foarte bun, la ea e singurul care si-a facut efect impotriva alergiilor.
Pt bona nu ar fi fost mai usor sa apelati la o agentie de recrutare?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Creola spune:
Ne-am intors si noi ,am avut noroc ca medicul nu era ocupat si ne-a luat repede.Sarah a facut un circ,ca de obicei,....dai important e ca suntem bine.
Asi,ce fain,ma bucur tare mult ca si vizita ta la a fost de bun augur,da Doamne ca vestiile bune sa devina cat mai repede realitate
Fetelor ,o caldura ce e afara...nu mi-am imaginat ca e asa cald,ganditi-va ca la 10 erau 26 de grade...noroc de vanticel ca mai adie.
Trimit si cum mamaruta imi doarme ,stau prin zona
Poze