Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela ema spune:
Inca o intrebare si ma duc
La Central este reducere de 10 la suta duminica si la raionul de incaltaminte ????????
Darius 20.11.2004
Creola spune:
Mihaela Ema,cum inscriptorul meu din calc. s-a dus,as avea nevoie pt a trece pozele din calc pe memorie sa le duc la developat.Daca nu reuseste Mariana sa ma ajute sapt asta ...mi-ar prinde bine ajutorul tau .
Noi duminica plecam la MM si tre sa le duc poze ca altfel ma "jupoaie "multa lume.
Poze
nana_sim spune:
Creola te ajut eu cu un memorystick de 256 Mb daca iti foloseste la ceva. N-am nevoie de el chiar acum. Tu cat timp ai
nevoie?
Carnea de vita lasati-o o noapte sau o zi la fragezit cu condimente (sare + ce arome va plac) si apoi prajiti-o inabusit. Zic si io!
Creola spune:
Referitor la umflatura mainii, si fetita unei prietene a fost muscata de tantar ,reactii asemanatoare cu ale lui Darius,(numai ca pe ea a muscat-o de obrajor,langa urechiusa)si tot Claritine i-a fost prescris.
Fetelor ,in curand va fi un concert pe cinste la Cj!Vor veni fetele de la Sugababes,iar printre invitati unii care imi plac tare mult.Aviz amatoarelor!
Sper sa nu se considere reclama!
Mariana de Iris n-am stiut ca poate as fi amintit,stiind ca iti place!
Poze
Creola spune:
Strecor si cativa invitati :Morandi,Directia 5,Voltaj,Pavel Stratan,Heaven etc (astia imi plac mie)
Nana Sim ..sa vedem....
Poze
baby-boom spune:
Servus, fetelor......
....caldura mare, moncher, caldura mareeeee!!!
Ieri am fost la padure, ne-am aciuit la umbdra si dupa aia cand s-au domolit temperaturile nitel am bagat-o pe asta mik in piscinutza...si abia am mai scos-o de acolo...
Mersic mult, Roxanika!!!!!!!!!
Chiar asa, Flavia, spune-mi de la ce agentie v-ati luat voi biletele, etc!!!
Va pup si revin
p.s. Daaa, Roxa, viu...ca doar mi-s cinefila adevarata, nu???
...abia astept Transilvania...brrrrr
poze cu noi
asi spune:
Raluca imi trebuie telefonul doctoritei.
Creola iti multumesc de urari.
Mihaela claritine e foarte bum pentru alergii.Friptura de vita iasa foarte buna daca carnea e complet dezghetata si daca nu intepi carnea cu furculita sau o bati.Trebuie facuta la foc mic si cu apa si grasime suficiente.Eu am pus ieri carnea cu cepa,ardei,sare putina,piper, busuioc si corianru la fiert cu ulei de porumb si apa multa.A iesit o friptura inabusita bestiala.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
baby-boom spune:
p.p.s. Stanca, io dau o bila mare si alba oftalmologilor de la optilens...suuper profesionosti....in schimb mare bila mare si neagra lui Horje...de tot k....ul..ooops.....evident ca vorbesc din patanii proprii, ca om care a facut muuulte vizite la oftalmolog, data fiind problema mea cu cataracta asta!!!
Multa sanatate!!!
poze cu noi
jozsaerika spune:
BUNA DIMINEATA
deci referitor la subiectul APARTAMENTE :
sa incep cu noi:
-avem un ap. cu 2 cam in Manastur pe Clabucet care de altfel nu imi place deloc este f. prost impartit si am mai primit de la maica-mea inca oaresce Euroi, noi cautam un apart. de max. 55.000 Euro...idea e ca nu se justifica nici macar suma asta pt. ap. astea din Cluj dar ce sa facem asta e piata imobiliara
-noi (a se intelege eu) cautam un apart. cu 3 cam sau 2 cam din care sa se poata face 3 si care sa se incadreze in urmatoarele:
-sa aiba geam la baie
-sa aiba balcon
-sa fie luminos
-sa fie aproape de mijl. de transport
-sa fie in zona linistita
-cartier preferat: Manastur (str.Iezer, Mogosoaia, o parte din Gr. Alexandrescu, blocurile noi zona Colina), dar poate fi Zorilor sau Gheorgheni
si acum...eu prefer un bloc vechi in zona buna dar merge si un imobil nou bine construit in zona buna
referitor la Valea Chintaului parca ziceati voi ...am vazut si noi ceva de genul pe calea Baciului vis-a-vis de Nutrisam si pe Negoiu in Manastur "sub padure" si ar mai fi locuri de acest gen...preturile sunt super bune de ex. alea din Baci erau la 48.000 euro superfinisate cu predare in martie 2007......dar eu nu le aleg pt. ca : distanta de la statie la bloc e f. mare, nu e zona frumoasa...copilul cand va fi mai mare va avea de mers poate la scoala la sport si daca se ajunge greu sau doar cu masina personala cum va fi ?
eu caut de obicei in Piata de la A la Z pe net si in ziar la anunturile de la persoanele fizice..NU VREAU SA LUCREZ CU AGENTII !!!!!!!!!! si am mai printat la serviciu fluturasi- din aceeia care ma enerveaza si pe mine- cu Cumpar ap. in acest bloc...si i-am plasat in blocurile care ma intereseaza.
uff! nu stiu cat am fost de coerenta in mesaj...l-am scris intre facturi
Flavia scrie-mi aprox.ce cautati si pana la ce suma
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
p.p.s. Stanca, io dau o bila mare si alba oftalmologilor de la optilens...suuper profesionosti....in schimb mare bila mare si neagra lui Horje...de tot k....ul..ooops.....evident ca vorbesc din patanii proprii, ca om care a facut muuulte vizite la oftalmolog, data fiind problema mea cu cataracta asta!!!
Multa sanatate!!!
poze cu noi
Florina dupa cum spuneam am nevoie pentru Bogdan.Are o chestie pe pleoapa care nu trece cu nici un tratament si care trebuie incizata.Am uitat cum se numeste.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan