Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 3
baby-boom spune:
Erika, salut!!!
....Norbert mai merge la gradi annabella??? ne-am interesat si noi, am fost acolo, pare dragut...mai vreau sa vad si alte locuri dar pana una alta vreau sa stiu despre annabella si o parere a unui "insider" , ca sa zic asa...mai ales ca trebuie sa le dau unn raspuns pana la finele lunii asteia!!!
Noi mergem pana in parc, poate ne vedem pe acolo, gagici...cu copiii....
Pupici
poze cu noi
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by jozsaerika
salutare fetelor
raportam si noi:
-we. dragutz : vineri seara am fost la Motel Gilau cu sotzu' aveau invitat un partener din Germania si au venit si sotziile ...am luat cina pe malul lacului.....drept urmare Norbert ne-a facut o criza sambata dimineatza...era suparat pe mine...de ce nu l-am scos eu de la gradi vineri (de obicei ii spun tot ce urmeaza sa se intample..si atunci e mai linistit), sambata si duminica am avut un prieten la noi in vizita din Ungaria care mi-a dus sotzul la un pescuit de noapte pe Mures
-ma declar si eu FAN CLUJ
-la subiectul gripa aviara eu am procedat asa...in prima faza am eliminat (adik' nu am mai cumparat) carne de pui din alte judete doar din jud. Cluj...iar apoi gandindu-ma ca poate zic astia ca-s din Cluj si de fapt nu or fi ...si atunci cu parere de rau am trecut la carnea congelata de pui de la Carmangeria Cina sau Gina??? care nu vand decat congelati (imediat dupa taiere congeleaza toti pui la n-spe grade minus si deci carnea chiar e proaspata si nici urma de aviara si arata chiar bine) dar la noi mai mult pt. Norbert gatesc pui..sotzul e fan carne de porc
-Eritemul fesier la noi s-a rezolvat cu spalare la fiecare schimbat (indif. daca este kk sau nu)+ lasat cate 1/2 ore gol (adik' cu fundicul gol)+uns bine-bine cu Cutaden sau Reviken (face minuni)
si mai revin imediat cu un mesaj luuung pt. impreuna referitor la apartamente
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
am fost si noi vineri seara la gilau....;oare ne-am intersectat fara sa ne remarcam??????
mmmmmmmmmmm......
scuze....sunt chiorela rau de tot....
pupi tuturor
p.s btw....nu as fi spus nimik de bucuresti daca nu as fi auzit remarci nu tocmai obiective despre...;trebuia sa raspund la provocare......
roxi foto
mariana tache spune:
sunt franta, vorbim mai tarziu!
ps. azi am avut inundatii
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mihaela ema spune:
Buna seara fetelor
profit si eu un pic ca am ramas singurica acasa si am venit sa vad ce mai ziceti.
Svety sigur o sa ne vedem pe la baby expo pt ca sora mea are prezentarea la ora 12 simbata deci conteaza pe noi la galerie
fetele care ati fost la Gilau imi spuneti va rog daca acolo au amenajat locul de joaca pt copii????.....imi e dor de iesire la un pastrav da nu am ce face cu asta mic
trebuie sa plec .....mai intru diseara sa vad daca ati stabilit intilnire miine si unde se tine
va pup,
Miha
Darius 20.11.2004
roxanicea spune:
quote:
fetele care ati fost la Gilau imi spuneti va rog daca acolo au amenajat locul de joaca pt copii????.....imi e dor de iesire la un pastrav da nu am ce face cu asta mic
am ajuns seara la gilau...si nu am vazut nimik amenajat ca spatiu de joaca pt copii. unde ar fi trebuit sa fie? in apropierea restaurantului, langa terasa...sau pe langa foisor?
poate te ajuta erika...tinand cont de faptul ca ea a fost cu copilu` si poate a ajuns si pe timp de zi ,acolo
pupici
roxi foto
roxanicea spune:
miha, scuze....vad ca erika a fost fara copil...scuze...nu am vazut bine...
poate te ajuta una din fetele cu copii.
numai bine tuturor!
roxi foto
flavia maria spune:
Buna seara fetelor!
Scuze ca va scriu tot "din an in pasti" dar sunt cu toane...au inceput si greturile alea grele si sunt si destul de irasciblila...offff abia astept sa treaca sapt astea de inceput!
Am fost azi la Todea...I-am spus ca am referinte bune despre el de pe DC si s-a simtit f bine cand i-am zis ca il laudati pe aici... adevarul e ca a fost f amabil cu mine..a vorbit foarte frumos, mi-a zambit tot timpul..a avut rabdare sa-mi asculte toate frustrarile...in general a fost ok...putin cam "sarac" in informatii legate de bb din burtica in sensul ca nu a "comentat" in nici un fel ceea ce vedeam pe ecranul ecografului... la sfarsit mi-a zis ca e bine si mi-a urat sarcina usoara...bineinteles ca l-am intrebat : "dar sarcina e ok? nu sunt probleme?" si mi-a raspuns ca e in regula si atat ..merg peste 5 sapt la un alt control...
In rest ce sa va mai spun..manac ca apucata tot ce prind (imi este rau daca nu manac)asa ca iar ma fac sigur cat casa...asta este..stiu ca merita orice un copil..asa ca nu mai conteaza niste kg in plus...
Va pupcesc pe toate si promit ca voi scrie mai des dupa ce imi trec starile astea de inceput...
8+ si mama lui bebita(29.05.2004)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by flavia maria
Buna seara fetelor!
Scuze ca va scriu tot "din an in pasti" dar sunt cu toane...au inceput si greturile alea grele si sunt si destul de irasciblila...offff abia astept sa treaca sapt astea de inceput!
Am fost azi la Todea...I-am spus ca am referinte bune despre el de pe DC si s-a simtit f bine cand i-am zis ca il laudati pe aici... adevarul e ca a fost f amabil cu mine..a vorbit foarte frumos, mi-a zambit tot timpul..a avut rabdare sa-mi asculte toate frustrarile...in general a fost ok...putin cam "sarac" in informatii legate de bb din burtica in sensul ca nu a "comentat" in nici un fel ceea ce vedeam pe ecranul ecografului... la sfarsit mi-a zis ca e bine si mi-a urat sarcina usoara...bineinteles ca l-am intrebat : "dar sarcina e ok? nu sunt probleme?" si mi-a raspuns ca e in regula si atat ..merg peste 5 sapt la un alt control...
In rest ce sa va mai spun..manac ca apucata tot ce prind (imi este rau daca nu manac)asa ca iar ma fac sigur cat casa...asta este..stiu ca merita orice un copil..asa ca nu mai conteaza niste kg in plus...
Va pupcesc pe toate si promit ca voi scrie mai des dupa ce imi trec starile astea de inceput...
7+ si mama lui bebita(29.05.2004)
buna!
bine ca te-ai linistit...ca erai tare stresata de starea bebelui.
vei continua sa mergi la el?sau in paralel te vei duce si la tipa respectiva care te-a vazut intial?
pupici!!
roxi foto
svety spune:
Dani se simte tare, tare rau. Azi a varsat de cate ori am incercat sa-i dau si a avut febra continuu. Totusi am iesit afara ca parea bine-dispus. Sper din tot sufletul sa fie din cauza incisivului lateral stang (nr.5), care i-a rasarit.
Eu am o oboseala cruda, de-mi vine sa vars. Asa ca mai pove maine. Am noroc ca-i mama la mine. O tzara cam pe mine, dar ce sa-i faci, la spital lucreaza.
Daca se simte mai bine puiul ne inscriem pe miercuri. Da sa nu ploua. Vine si mama. O sa va placa de ea. E ca mine.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">