Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 2
mariana tache spune:
Bun.
Acum am terminat de lecturat o gramade de topicuri; pe al nostru (51) l-am lasat la urma...mi-am zis ca vreau sa ma culc cu voi in gand
Nici nu stiu cu ce sa incep....
* ma declar si eu fan Cluj! Nu imi place deloc Bucurestiul (desi are multe avantaje);
* Simona, eu spun "pardon" daca lovesc din greseala pe cine pe strada; abia astept sa ne vedem ca sa imi spui impresii despte Todea; nu ne dai vesti cu de la mare?
* Florina, va tin pumnii sa primiti un rezultat + de la examen (macar unul dintre voi!); tare mi-e dor de voi! azi, dupa ce am ajuns acasa, Stefan m-a intrebat: "unde-i Foina si Eitze?"
* Stanca, cum mai stati cu tusea? pt tine! Sper ca au trecut depresiile! Felicitari pt cei 10 ani! Va doresc sa fiti mereu fericiti impreuna!
Esti mortala tare-tare cu stirile! O pt tine! Am vazut si pe la alte topicuri ca le anunti pe proaspetele mamici!
Cand ii punem pe Stefan si Razvan sa traga o fuga?
* Cristiana, ma bucur ca Thea e ok dupa operatie; multumesc ca ati amanat intalnirea ca sa pot veni si eu .
* Svety, eu "ma numesc Mariana, si am 74 kg "
Imi spun si eu LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita! Auzi, ce-i ala Mb ?
* Codruta, felicitari si tie pt cei 4 ani de casnicie! Multi inainte!
* Creola, am venit ; sa stii ca nu am uitat de treaba cu memoria.
* Roxana, soro...sa stii ca iti sunt colega de suferinta! De maine intru si eu la cura! Ca nu se mai poate!!!! Stiu ca nu e indicat sa tii cure drastice, dar m-am plictisit sa tin disociat si sa nu mai slabesc (bine ca nu ma ingras!); asa ca m-am hotarat sa tin dieta de la Edith ca n-oi muri 13 zile; iar dupa trec pe disociat ca sa nu ma ingras; cand vad ca m-am stabilizat la greutatea tintita ma opresc din disociere. Am ganduri marete, nu? Sper sa ma tine, ca vorba ta arat ca .
Esti mortala cu filmele tale! Pe mine ma lasa rece; da` parca m-as sacrifica pt codu` asta a lui D. Mai e? Pana cand?
Vezi sa stergi de la Arleene si sa-l treci pe bebe Alex (al doilea nume nu l-am retinut) in loc.
* Oana iti dau replay la ; pt ca imi fac temele si citesc tot; citisem ca e ok la jobul tau, dar te-ai exprimat la un moment dat ca urmeaza o saptamana grea si speri sa fie ok si nu mai stiu ce ; iar eu eram curioasa cum a trecut perioada respectiva; mersic ca m-ai pomenit in lipsa ; mi-e dor sa pove cu inteleapta din tine! si mai vreau sa te rog ceva.
* Arleene, felicitari pt bb Alex! Sa-ti traisca si sa-ti aduca numai bucurii!
* Corina, pt voi speciali! Drum bun lui finu` si tie+Alex sejur placut in MM.
....cam atat m-a tinut neuronul
Trimit asta, fac o "trecere in revista", poate imi mai amintesc ceva, apoi va pove despre noi!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
...nu mi-am mai amintit nimic.
Asa ca trec la romanul "despre noi"
Am avut o sedere tare placuta in MM; m-am odihnit, am mai invatat cate ceva, am facut vizite la neamuri in Baia Mare, am fost de am pozat copilasi la scoala si gradinita, am fost la nunta de am pozat etc etc. Copilasii au stat non stop afara! Am niste poze beton cu ei, din ograda .
Stefan, de cum se trezea, iesea in curte (fara exagerare!); in doua zile a plouat; ei, in acest rastimp deabia il tineam in casa; mereu era pe scari descult; si vreau sa va zic ca al meu e taran jet-bejet : -intr-o zi l-am pedepsit (cica!) si l-am lasat descult prin pietre fiinca nu statea la incaltat...credeti ca a fost impresionat? cand il vedeam cum calca prin pietre fara nici o retinere, pe mine ma intepa in talpa! - activitate principala in zilele ploioase: desfacat porumb impreuna cu bunicu` in sura; cand il strigam imi raspundea "nu pot, am teaba; defac" - oare are rost sa va pomenesc cine era responsabil cu hranitul gainilor? etc etc. Si mai vreau sa mentionez ca Stefan al meu e innascut! L-a pus bunicu` la volan (in ciuda opozitiei mele ) (adica, conduc masina impreuna prin sat); doamne! in ce fel se manifesta! cum mai trage de volan! ce stil are! (nici eu nu stiu ca el!) opreste motorul; scoate/baga cheia in contact (intrebare: "unde-i contactu`?") etc etc etc.
Simon a facut mari progrese la capitolul umblat; ar vrea flacaul sa stau numai aplecata dupa el si sa-l port prin casa! nu suporta nimic in cap si in picioare! are o tona de balutze! (cred ca atunci cand scapam de ele suntem buni de insuratoare!) face tai-tai ! (e mortal cand isi flutura manutza!) si cel mai socant: incepe f clar sa imite sunete de la noi! adica: daca ii spun "bau-bau" el spune ba-ba; daca ii spun bravo el scoate un fel de "ab"; daca repet ma-ma, repeta si el, daca fac ca si masina, face si el; etc etc Sunt socata la faza asta, caci Stefan nu s-a manifestat asa la varsta lui Simon. (fazele astea sunt verificate si razverificate!)
Si lui Simon ii place la nebunie in masina: cand il vedea pe bunicu` in zona garajului il apucau trepidatiile, iar daca pleca din curte cu masina si nu il lua si pe el incepea scandalul .
Si va mai zic ca nu pot sa mananc de fata cu Simon; e asa pofticos!!!! papa absolut tot ce ii dau! e total cum mesteca si cum zice "a-pa-pa-pa" cand vede ca se manca; cand il vad cum face imi zboara gandul direct la Serbanica-talharica ; nu-mi vine sa cred ca am si eu un copil mancacios!
Na, ma opresc aici, ca deja va vad plictisite.
Va si ne auzim maine!
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Inca o chestie: cu intalnirea "intre fete"; musai sa fie saptamana asta ca acum am bunica la noi; nu pot in urmatoarele zile: luni (am ore), marti (am masaj), miercuri (ca ne intalnim cu copilasii!!!), joi (ore), vineri (masaj)...
Deci...propun sa ne intalnim sambata dupamasa!!! Mergem la bebe-expo (prietenii stiu de ce), iar apoi la .
Ce ziceti? Astept pareti, opinii, sugestii
si somn usor!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
promit ca-i ultima.
Auziti, eu am o nedumerire: voi ati vazut pozele de la ultima intalnire a copilasilor din gradina botanica? v-am spus ca le-am pus pe net in albumul comun? nu mai stiu nimic legat de treaba asta si nici nu am vazut reactii, de aia va intreb.
Noapte buna!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Roxana la multi ani fericti impreuna cu Nasty boy!
Cristiana am primit si am raspuns!
Mariana am amanat putin cura ca azi am mancat altceva.Cum a fost spanacul?
Azi ne-am intalnit cu Mariana si Florina si cu copii.Au fost mortali.S-au distrat de la final erau lesinati.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
Ciao gagici!
Multumesc tuturor pentru urari
Azi sunt foarte ocupata, iar dupa amiaza se anunta o intalnire importanta.
Mariana, soro, Edith tine dieta daneza, iar eu am optat pentru dieta Scarsdale, e mai umana cu promisiuni mari. Ma simt bine dupa primele ore de dieta. Of course, mi-e foame, dar ma tin tare
Am reusit sa vad primele 50 de poze. Frumoase toate, foc. Diseara ma uit la restul
R-b
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
baby-boom spune:
Salut!
Da, ne-am intalnit azi cu Mariana si Stanca & copiii....mare zbenguiala, mare!!!!!
Fetelor, la cat e de frumos afara poate ne vedem miercuri in parc sau gradina botanica, ce ziceti???
p.s.: Felicitari Roxai-boxai si lui Victor....si la mai mare!!!!
Roxa, vazui si io codul lui da vinci......mi-a placut la nebunie pana intr-un punct cand mi se pare ca a cam luat-o pe ulei...iar faza de la final a fost cam trasa de coditza si innodata...cred ca ma asteptam la mai mult, dupa cat tam-tam s-a facut...mi-a placut Audrey Tautou la nebunie...de ea imi mi-ar placea si daca ar juca-n desene animate
p.p.s.: SI eu vreau sa aud amintiri vizuale de la mare, Simo!!!!! mai ales daca-s la mijloc si delfini!!!!
poze cu noi
jozsaerika spune:
salutare fetelor
raportam si noi:
-we. dragutz : vineri seara am fost la Motel Gilau cu sotzu' aveau invitat un partener din Germania si au venit si sotziile ...am luat cina pe malul lacului.....drept urmare Norbert ne-a facut o criza sambata dimineatza...era suparat pe mine...de ce nu l-am scos eu de la gradi vineri (de obicei ii spun tot ce urmeaza sa se intample..si atunci e mai linistit), sambata si duminica am avut un prieten la noi in vizita din Ungaria care mi-a dus sotzul la un pescuit de noapte pe Mures
-ma declar si eu FAN CLUJ
-la subiectul gripa aviara eu am procedat asa...in prima faza am eliminat (adik' nu am mai cumparat) carne de pui din alte judete doar din jud. Cluj...iar apoi gandindu-ma ca poate zic astia ca-s din Cluj si de fapt nu or fi ...si atunci cu parere de rau am trecut la carnea congelata de pui de la Carmangeria Cina sau Gina??? care nu vand decat congelati (imediat dupa taiere congeleaza toti pui la n-spe grade minus si deci carnea chiar e proaspata si nici urma de aviara si arata chiar bine) dar la noi mai mult pt. Norbert gatesc pui..sotzul e fan carne de porc
-Eritemul fesier la noi s-a rezolvat cu spalare la fiecare schimbat (indif. daca este kk sau nu)+ lasat cate 1/2 ore gol (adik' cu fundicul gol)+uns bine-bine cu Cutaden sau Reviken (face minuni)
si mai revin imediat cu un mesaj luuung pt. impreuna referitor la apartamente
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
Referitor la aviara : noi nu mai cumparam carne de pui deloc nici congelata nici proaspata.Oua mai am de la mama cateva si cand se termina om vedea.
Trecem pe vita, peste si pork.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
jozsaerika spune:
uitasem
Roxana LA MULTI ANI!!! pt. aniversarea casatoriei
impreuna ramane pe maine mesajul cu apartamentele
va pup pe toate
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze