Cluj rulz! (52)

Cluj rulz! (52) | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

NOI (album 1)
album 2

descintec
roxana1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
Dana
carrie - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
Raluca
dpintilie
mariana tache - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
canuta-om-sucit
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005, poze
Monique
laura_s
TatianaG - Clara-Maria, 31 ian 2004, Daniel Cornel+Eduard Mihai , 9 decembrie 2005poze
nana_sim
Tinabeve
AdelaP - Tudor , poze
m_monica
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
scarmanus
ra 75
ancuzza - Alessia, 7 august 2004 (18,42), poze
lauradaria
Ripley
nonna
- Vlad, 20 octombrie 2003
scumpyy19
Ilinca79
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
heny
paraluta
steaua - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria - Antonio Mihai, 29 mai 2004, poze
Monagan
Dara - Daria , poze
Alexa-Ioana - Alexa Maria
joszaerika - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
Ralu-Cat
svety - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze si www.dropshots.com/svety" target="_blank">
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Boca Daniela - Alex, 27 iulie 2004
Alinutza
roxanicea - poze
Creola - Maria Sarah, 13 aprilie 2005
Arleene -
mihaelagrosan -
dana.salo
ella2000
- Iulia, 8 septembrie 2001; - Paula, 15 august 2005,poze
zuzi -

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim

country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
diadaniela

Bebelushelor, dans!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No, fetelor, azi implinim 6 ani de cand ne-am pus pirostriile yo si Nasty boy! Hai sa traim si familia sa ne-o marim!

Nu am de gand sa sarbatoresc in vreun fel. Departe de a fi nefericita sau suparata, n-am chef de mare lucru. In plus pe a amiaza asa, cand doarme Serban, vreau sa merg totusi la Codul lui Da Vinci! Ce spuneti?

Mai, incepe isteria generala, cica au spus aseara la stiri ca si la Transavia e gripa aviara. O prietena si-a aruncat toata carnea de pui din frigider pe care cred ca si ieri a cumparat-o de la Selgros. Eu nu am de gand sa o arunc, macar ca e de la Transavia, dar m-am uitat ieri pe data fabricatiei si era fabricata prin martie, deci cred ca e safe, atunci nu era nici un dubiu. Mai mult, daca o gatim, stiu ca e ok, ce ne facem insa in viitor? Ce ne facem cu ouale, pe care oricat le gatim, tot nu le gatim 30 de minute...hmm....eu parca nu cred ca la Transavia sa fie aviara. Daa e, sunt sigura ca a fost sabotaj! Pasarile sunt complet inkise, nu fac gripa aviara asa de la sine, in plus isi cumparasera soimi, asa am auzit sa tina departe alte pasarele...or fi murit soimii?

Pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxa la multi ani fericiti si buni si rodnici ! Chiar asa Codul lui da Vinci in zi aniversara in loc de ?

La multi ani si tuturor Elenilor si Constantinilor!!

Sa-mi revin dupa 3 zile la mare si vin la povesti. Atat va zic, a fost super si ... am vazut un delfin jucandu-se in larg la Mamaia.

Mergi la inceput

uau, Simo, delfin, bravos! A meritat! Vrem si povesti cand ai timp

pentru urari! Da, Codul face mai bine decat ce-ai pus tu acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simo bine ai revenit, ma bucur ca a fost fain

Roxa, am fost la Expozitie, a fost super, Theiutza o fost in delir cu cainii.ne-am indragostit de un Dog de Bordeaux, un urias bland si f afectuos cu copiii si de un Labrador.aniversare placuta, simulti ani fericiti, uneori si un pahar de vin baut ochi in ochi e f romantic.

mai m-am socat , Transavia? unde a aparut informatia?ca am cautat pe site-ul destul de ok al Antenei 3 si nu zicea nimik.
oare Oncos-ul e safe?eu mai am pui de la Avicola BAcau si frumusani Calarasi, ati auzit ceva de ele?

cine vine in parc dupa masa?

La multi ani!de Constantin si Elena!noi am serbat-o pe buni a mea:)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Cristiana dog de Bordeaux, fain caine si foarte bun pentru copii si noi suntem in love

La Calarasi s-a confirmat gripa aviara, dar nu la crescatorie...nu stiu pe ce canal au fost stirile, m-a sunat aseara o prietena dar a vorbit cu Victor. El m-a pus sa arunc tot, dar eu chiar am gatit acum puiul ala, am facut tocana.

Am fost la cinema, filmul Codul lui Da Vinci e supermeseriash! Concluzia filmului a fost pe sufletul meu si teoria nu mi-a zdruncinat nici 3 secunde credinta. N-as fi dezamagita pe religie nici daca teoria s-ar confirma. Deocamdata e fifty-fifty, dar sa va las sa vedeti filmul. Mi-a placut mult, sunt fan film cu chestii misterioase, indicii, coduri si mai ales cavaleri templieri

Ah, urmeaza un alt film pe gustul meu, voi sigur veti crede ca sunt nebuna..X-Men...abia astept, mor de nerabdare fratilor!!!!si sa va mai zic, al nu stiu catelea James Bond e pe vine...cu un actor nou, care cred ca a jucat in Da Vinci Code...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la multi ani fericitzi impreuna ,roxa!

la multi ani si elenilor+constantini si toate derivatele lor!

duminica placuta in continuare!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Roxa sa fiti fericiti si sa imbatraniti impreuna

Noi in ultima vreme am cumparat pui de Alba din Selgros (acolo s-a confirmat aviara acum cateva zile) dar ultimii cumparati au fost acum 2 saptamani, deci sunt safe. Restu... nu stiu ce sa zic, ne reprofilam. Azi am avut porc:)
Mai exista vita, peste si supravietuim

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In primul rand: Roxana, felicitari pt aniversare! Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! Si repede - repede sa va iasa faza cu inmultirea

Apoi: LA MULTI ANI pt toate Elenele si Constantinii!

Ma ingrozeste treaba asta cu gripa aviara; am dat si eu o raita pe la frigider; am vazut ca am de Agricola Bacau; de astia stiti ceva?

Fac o cautare in trecut...vreau sa vad ce ati mai pove in lipsa mea

Ps. Sunt rupata de obo...dat nu ma las!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Roxa-boxa, felicitari pentru aniversare, multi, multi ani impreuna si sa te felicitam pe DC si la nunta de argint macar...sau aur...? Auzi o chestie: ma uitam pe Discovery si era o emisiune despre Codul asta a lui nenea Davi, dar savantii spun ca nu-i nici un temei, doc. is falsuri. Mai ziceau ca daca M.Magd. ar fi avut leg. cu Iisus, s-ar fi scris in testamente, ca pe vremea aia nu aveau motiv sa ascunda asta, cum ar face-o acum Biserica. Intelegi ce tot? In fine am fost azi in Cluj si am inteles ca beletele is vandute, da? Nu-i bai, il scoatem de pe net. Io vreau tare mult sa vaz filmu'.

Am fost in Cluj cu Dutu, cumnatu adica, si fata lui - femeia lui, sper ca viitoarea mea cumnata ca o ador - in Parc la Chios si ne-am dat cu HIDRO. DANI IN HIDRO. La inceput era cam speriat, dar dupa ce i-a trecut s-a pus pe chiuit...uai ce i-a placut. Apoi am fost in parc la topogane si ne-am dat cu hinta polinta. Bine-nteles ca am fost la Karturi, io nu m-am dat ca erau prea multi si ma intimidez. Am vazut ca a fost ceva expo. de caini, cred ca de ce zicea Cristiana.

Sapt. asta, sambata la 11.50 suntem programati la Competitie la Baby-Expo. Cine vrea sa ne faca galerie sa vina. Oricum Dani n-are chef sa umble cand il chem, ci doar cand vede ceva intere. Asa ca...

...vad ca m-am dat pe brazda...

Noapte Buna.
ps. uelcam bec Mariana. Cum fac o poza de un Mb?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Roxana ,la cat mai multi ,sa fiti fericiti,si sa va iubiti mereu!

Abia astept sa vad si eu Codul lui Da Vinci!De 'Memoriile unei gheise "nu ai mai zis nimic,nu ti-a placut?Mie mi-a placut mult

La multi ani si pentru cei care si-au sarbatorit azi onomastica!

Carrie,noi am fost in parc azi da nu v-am vazut pe acolo!

Mariana bine ai revenit !cum a fost mini vacanta la MM?

Nana Sim astept si eu nerabdatoare impresii de pe Litoral!Ce fain ca ati reusit sa vedeti si un delfin jucaus,cum s-a intamplat?

Eu tre sa ma retrag ,vrea si sotiorul sa intre(azi e seara lui)

noapte buna!

Poze

Mergi la inceput