M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Irina, sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare mare si sa va aduca numai bucurii, ca si pana acum.
Mihaita, ai grija cu tavita aia ce alegi, ca ai mei nu stiu la 20 de ani ce vreau ca n-au ales la 1, asa ca... Pupam mult mult baiatu, pacat ca nu esti mai aproape, ca ti-ar face Patricia un draga draga, de sigur ar deveni favorita ta...ca vad ca aici e o bataie de fetite scumpici, de voi baietii nu mai stiti ce sa alegeti!!!
Sa-mi povestiti si mie cum a fost chefu, si beti un pahar si pt noi, colegii de forum, ca noi tare ne-am bucura sa fim acolo, cu voi, si puneti si ceva . Irina tu-mi esti tare draga mie, ca ai fost alaturi de mine cu sfaturi de la inceput, si m-ai sustinut cand simteam ca sunt cu fata la perete...e ca si cum ai fi nascut inaintea mea, da uite ca fetita mea e mai mare ca al tau...ciudat, nu? Vapupic pe toti, stiu ce emotionata esti, ai asteptat ziua asta de cand, si va doresc sa simtiti la fel in fiecare an al flacaului vostru!!!
Am adus fata acasa de la cabana, e o rasfatata si jumatate, vai ce lupte ne asteaptaaaaa, om vedea care e mai tareeeeeeeeeeee!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI,MIHAITA !
Irina sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos ! Si sa va bucure Dumnezeu in fiecare zi.
Petrecere frumoasa !

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

LA MULTI ANI, MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

LA MULTI ANI,MIHAITA!!!!!!!!Sa cresti mare,cuminte si sa-i iubesti pe mami si pe tati macar pe sfert asa cum te iubesc ei.
Irina,ce repede a trecut un an,nu?Mai avem si noi putin pana facem 1 anisor.Sa dea Dumnezeu sa fii fericita alaturi de minunea ta mica si scumpica.Vrem pozici imediat dupa marele eveniment.

pupici,
Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Va multumesc mult tuturor pentru urari.
Noi petrecerea o facem maine pt ca invitatii nu pot azi.
Deci abia duminica o sa va povestesc ce a ales si cum a fost.
Va pupic mult pe toate si pe puiutii votri si abia astept sa vad ce a ales.
Aissa, daca nu mai apucam sa vb, iti doresc un concediu superb in compania celor mai dragi oameni din viata ta.
Hai ca fug sa mai fac cumparaturi de ultima ora.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

La multi ani Mihaita!
Irina felicitari pentru baietelul tau scump, iti doresc sa iti aduca numai bucurii si toata viata sa zambiti!
Petrecere frumoasa si multe astfel de momente fericite in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Aissa, drum bun, concediu placut si aveti grija cu soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!![
Sa cresti mare si frumos si sa-ti bucuri parintii mult,mult de tot pe cat te iubesc ei.
Irina sa-ti traiasca flacaul si sa de-a Doamne Doamne sa ai parte numai de bucurii, si petrecere frumoasa.

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

La Multi ani pentru Mihai!
Sa fi sanatos si sa te bucuri alaturi de parintii tai!

Concediu placut Aissa.
Si Iris pleaca in vacanta la munte astazi si deja imi este dor si ma simt tristaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

LA MULTI ANI, MIHAITA !

Mergi la inceput