M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 31
Briantis spune:
Aissa ,concediu placut ,sa-i placa Alexandrei sa se balaceasca .Drum bun !
Ps:cand te scalzi in mare sa te gandesti si persoana mea pe care a apucat-o stiinta la batranete si acu are creierii fierti la propriu si la figurat .
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
Ma gandesc Briantis...dar si voi sa va ganditi la mine. Am foarte mari emotii, eu sunt o fire ffff panicoasa si tot am citit pe aici ba de enterocolite ba de alte belele, Maria (fetita cu care mergem) are rosu in gat si febra, am emotii cu drumul....sunt destul de tensionata.
Va pup pe toate si sa ne revedem cu bine peste o saptamana.
Cristina si ghighiloi
irina_g spune:
Patricia, azi la implinirea a 7 luni iti urez fericire, sanatate multa si sa aduci bucurii parintilor tau care te iubesc mult de tot.
Simona, fii fericita cu un copil asa de frumos si cuminte cum e Patricia si te rog sa ii dai un de la mine (si de la Mihaita )
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
Irina multumim mult!
Aissa concediu placut! O sa te intorci o soferita adevarata !
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
Alexa Ioana spune:
simo... deja are 7 luni minunea ?? nu'mi vine sa cred, ce repede trece timpul... la multi ani si multa sanatate sa aveti !
pupici !!!!!!!!!
alexa si mami
urziceanu spune:
Criss iti dorim drum bun si vreme frumoasa,iar la intoarcere sa ne povestesti cum a fost,pe 17 iulie plecam si noi la mare ,asa ca astept sfaturi de la tine.
Simo,minunea ta sa creasca mare si frumoasa,sa te bucuri de fiecare luna pe care o va prinde in buchetul vietii.Noi implinim pe 2 iulie 11 luni.Suntem mari si smechere.Eu sunt "ata"(provine de la mama ta)
Spune a-pa,tata,pa,ga-ta si-i place la nebunie sa ma traga de par.Nu mai vrea sa o tin de manuta,vrea sa mearga singura desi inca nu este sigura pe picioruse,urca 2 etaje pe scari de manuta..si-i place la nebunie sa cifuleasca colegele lui mami si sa le arunce ochelarii de soare.Ce sa va spun ?Azi a facut caca (nu apucasem sa-i pun pempersul)in patut si a spoit totul(inclusiv tricoul meu de care se stergea pe maini)
Am mai pus cateva poze.
VIVI VIO,te rog sa ma scuzi ca am intarziat sa-ti multumesc pt pm.Am inceput de o saptamana sa verific banuielile.
Va pupicim,
Corina si maya
irina_g spune:
corina e superba fata ta. Inca o data spun: ce de par....
Azi i-am taiat motul. Cateva fire ratacite insa m-am bucurat din suflet ca a fost alaturi de noi acest eveniment unic in viata lui si a mea.
A ales intai telefonul mobil, apoi banii (pe care ulteriori i-a aruncat pentru ca erau de valoare mica ) si apoi o carte.
A luat pe rand la analizat tot ce era pe tava insa tot telefonul mobil i-a placut cel mai tare. Cred ca o sa devina un om de afaceri.
Puiul lui mami cel dulce.
Ma simt implinita si fericita cu puiul linga mine si le incurajez pe toate care vor sa adopte, sa adopte.
Asa cum spunea Liliana mai demult, faptul ca nu l-am nascut eu e o chestie tehnica.
E puiul meu si basta.Nici daca era nascut de mine nu era perfect (mama ce modesta sunt....).
Va pupic pe toate si pe puiutii vostri.
Irina si Mihai
irina_g spune:
Corina, nu mai e mult pina cind Maya implineste 11 luni asa ca iti spun din aceasta seara, pentru maine , La multi ani, sa fii fericita si implinita alaturi de printesa ta.
Maya, un de la mine pentru tine.
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
CORINA ,ai o adevarata domnisoara!pt plimbareata !
IRINA sa inteleg ca se reorienteaza Mihaita sau pupicul era doar pt cele 7 lunisoare?
ROXANA nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 luni de cind mi-am cunoscut minunea...adica nu-mi vine sa cred ca au trecut numai cinci luni ! Si doar trei sapt. de cind e acasa...parca e dintotdeauna...
Si ce ma emotioneaza cel mai mult e faptul ca a devenit aproape dependenta de mine intrun timp asa scurt.
Ea e foarte prietenoasa,ride la toata lumea si cind o mai ia cineva in brate ,nu protesteaza, dar numai atit timp cit ma are in raza vizuala.Daca nu ma mai vede e jale !
A venit maternala in vizita si vreau sa va spun ca nici nu a bagato in seama ! A incercat sa o adoarma si Patricia a inceput sa plinga si pina nu m-am dus eu in dormitor nu s-a potolit.Si tati e putin gelos pe chestia asta !Sper doar sa nu o tina pina la 2,3 ani si sa sufere de cite ori o sa o las cu altcineva !
hai ca va pup ca e tirziu si m-am intins .
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
irina_g spune:
Simona, deocamdata al meu e dat. Insa vad ca apar fete frumoase la orizont asa ca , cine stie ce va fi pina la urma.
Nu excludem nici o posibilitate (atat timp cit fetele sunt putin mai mici ca virsta decat el).
Nici mie nu-mi vine sa cred ca e la noi de aproape un an. Parca il am din totdeauna. De fapt, luind-l asa de mic, chiar e din totdeauna.
O duminica placuta va doresc.
Irina si Mihai