M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 29
Andreea_k spune:
Buna fetelor. Patri , cum a fost la examen , totul ok ?
Noi am avut serbare duminica si am fost tare mandra de Maria mea .Din pacate nu pot sa pun poze pt ca toate sunt in grup si nu vreau sa apara pe forum si alti copii fara voia parintilor .
Oricum a fost super si suntem tare mandri de ea .
malinuta spune:
quote:scuze pt greseli:"romana", "intrare si iesire din..." in fine
Originally posted by malinuta
si eu vin de la ex de bac- azi e a doua zi- mi-am sustinut zanele mele de la clasa unde am fost diriguta; m-am jelit toata si la iesirea lor in ex si la intrare; n-am mai trait asa emotii de cand am dat eu insami bacu-ul; ale mele, fete de la scoala, culmea, spuneau ca e cel mai greu ex de roamana; sa fie cu mult norocel celor care traiesc emotiile bac-ului si, fie vorba intre noi: nu e ala chiar asa de negru ( decat un pic, in coada)
patri spune:
Am scapat de romana cu bine-9- i-a picat la textul la prima vedere ceva cu semnificatia stelelor in blablabla si fiul meu nu le prea are cu imaginatia-nu seamana cu mine care abia astept sa ma puna cineva sa vb despre stele, ca sunt cu capu cam tot peacolo!!!- si se vede ca ati tinut pumnii ca s-a terminat cu bine-, acu are maine engleza oral, e primu de maine, pacat ca nu e ultimu de azi si sa fi scapat, da asta e ca mi-a trebuit sa ma marit cu unu cu M inloc sa raman la F cum am fost de fata, si scapau copiii in primele zile de ex.
Ne dorim azi sa ajungem cat mai iute la aia mica, nu mai am rabdare de ce dor mi-e de ea, si abia astept s-o aduc acasa!!! Da saptamana viitoare iar e plina de ex si vedem cum facem, dupa scapam si e lumea noastra! Scap de scoala vreo cativa ani, si apoi o iau de la inceput!!!
Fetelor sa stiti ca azi am pove cu o colega care nu poate avea copii, si m-am gandit la perioada cand si eu i-mi puneam oarecare intrebari, stiu ca la un moment dat Rozi scria peaici ca nu stie daca e in stare sa creasca un copil, stiu ca citind-o m-am intrebat si eu o secunda, nu mai mult-daca nu cumva i-mi va trece si mie entuziasmul dupa cateva nopti nedormite, si daca nu ma voi gandi ca ce mi-a trebuit?! Vreau sa va spun celor care inca asteptati puiutul ca nici o clipa, nici un moment n-am regretat, si din contra, bucuria si fericirea de cand o avem pe puiuta asta e continua, si simt ca mai mult nu poate fi si-i multumesc la Dumnezeu ca mi-a dat gandul si dorinta si apoi minunea asta de copil, nu stiu cum as fi fost, am fi fost pt ca shimbarea o simtim toti, dupa o zi baietii mor de dorul ei, si toti suntem transformati de ea!!! Ma mir ca sunt atatea familii care ar putea traii altfel avand un sufletel langa ei, si nu o fac!!!Eu as spune tuturor prietenilor, cunostintelor care au copiii mai mari, asa cum am avut noi, ce mult i-ar ajuta asa un puiut mic, langa care sa retraiasca problemele bbelusilor, gradinita, clasele primare...intineresti musai psihic dar si fizic...
No ca m-am intins la palavre cu voi, am simtit ca trebuie sa va spun asta, si mai ales celor care poate in adancul sufletului mai au intrebari.
Va pup pe toate toate si va doresc zile fericite alaturi de puiuti!!!
irina_g spune:
daca tot suntem la capitolul povesti, sa va spun si eu ceva.
Acum cind flacaul meu a intrat pe linie dreapta pina la 1 an, ma gindesc cum era cind l-am adus acasa. Era un ghemotoc mic si scump.
Desi ma sculam din 2 in 2 ore ca sa ii dau sa pape, nu am simtit nici o secunda oboseala. Chiar eram parca mai vioaie decat eram in sesiuni, cind invatam noaptea sau ma sculam de dimineata ca sa mai citesc ceva.
Mi-a dat putere si energie puiul meu.
Stiu insa pe cineva care a nascut acum aproape 2 luni (o prietena) si se vaita intr-una ca tb sa se scoale din 2 in 2 ore sa ii dea sa manince.
E adevarat ca ii da sa suga insa nu inteleg cum poti fi obosit cind trebuie sa te scoli pentru cel pe care l=ai tinut 9 luni in burtica.
Eu, va repet nu am simtit decat o mare bucurie ca ma sculam si ii dadeam sa pape, apoi il inveleam si adormeam linistita desi stiam ca peste 2 ore ma va scula din nou.
Fetelor, cele care veti fi mamici, o sa simtiti si voi bucuria pe care o simt eu in aceste zile.
Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape 1 an de cand il am acasa.
Doamne cum trece timpul.
Nu regret nici o secunda faptul ca m-am hotarat sa adopt, nici o fractiune de secunda.
Hai ca v-am facut capul mare.
Va pupic pe toate si pe puiutii vostri si, concediu placut celor care se duc in vacanta.
Celor cu examene de bac sau capacitate , le urez bafta multa.
Irina si Mihai
aissa spune:
Irina nu trebuie sa judeci asa, esti subiectiva. Tu ai un copil deosebit de cuminte, dar in viata sunt cazuri si cazuri, copii si copii. Mihaita papa si doarme, singura spui. Alexandra de exemplu si acum, mare fiind, daca se trezeste noaptea nu adoarme sub nici o forma mai devreme de 2 ore. Iar cand era mica, asa cum poate ai citit eu dupa fiecare masa ma plimbam cu ea la verticala tinuta timp de cel putin o ora jumate, de regula 2. Nu exagerez, nu ma asezam macar (ca nu-i placea) de fapt nici nu intram in dormitor ca parca simtea si se trezea, am tocit gresia pe hol, stiu la ce ora isi scoate vecinul cainele afara....nu e usor. Cum o puneam jos...cum trebuia sa ne trezim iar sa papam. Asa ca pana dupa 1 an nu am avut noapte intreaga dormita si inteleg pe deplin pe cele ce se plang de oboseala. A, ca e o oboseala placuta e adevarat, dar nu iti judeca prietena pentru ca repet, copilul tau e deosebit de cuminte.
Cristina si ghighiloi
irina_g spune:
Intr-adevar e o oboseala placuta insa daca ti-ai dorit acel copil, chiar nu simti oboseala. De aceea m-a mirat ce a zis prietena, cu atat mai mult cu cat e al ei, din singele ei.
va pupic dulce pe toate.
Aissa, un pentru Ale.
Irina si Mihai
Briantis spune:
La multi ani Mihai !Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii !
Mama lui Andreiutzu
Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI, mihai !!! sa'ti dea Doamne Doamne tot ce'i mai bun pe lumea asta !!!
irina, sa'ti traiasca flacaiasul si sa'ti aduca si de'acu inainte numai bucurii !!
pentru voi, si un special de la alexa pt mihaita !!!
alexa si mami