M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 26
urziceanu spune:
AISSA,noi mergem la Saturn dar pe 17 iulie.Mi-ar fi placut sa ne intalnim.
Corina si Maya
boo__boo spune:
ehehe… noi am trecut de faza cu desfacutul pantofilor si scosul ciorapilor din picioare si, bineinteles, aruncat cu ei pe jos ) Nu prea aveti ce sa faceti, o sa-i treaca de la sine dupa ce uita. Eu am fost terminata in perioada aceea, nu puteam sa-i dau nici un fel de pantofi cu arici, imediat il desfacea, dupa care corapii nu mai erau o problema.
Cu sapca alta poveste. Nici eu nu mai stiu de cate ori imi puneam sepcutele lui pe cap si spuneam : *uite si mama… si Alex* pana i-a trecut pur-si-simplu sa le mai scoata si sa le arunce pe jos.
Acum are alta precupare. In casa-l las numai cu body-ul ca e cald. Mai devreme nu stiam de ce sta asa cuminte. Cand ma duc la el constat ca desfacuse capsele de la body si… bineinteles… isi scosese si Pampers-ul Noroc ca era *proaspat* schimbat. Ma intreb oare cat o sa-l tina si asta?? si ma gandesc ca era mai bine cand isi scotea sosetele sau cand arunca sepcuta pe jos pe strada, decat sa-si scoata Pampers-ul. Dar am gasit solutia (sper !)… pantaloni scurti peste body. Sper sa nu mai ajunga la capse.
Acum puiul meu isi face baie cu... ceaiul din biberon. Daca ma duc spre el sa-l iau il baga repede in gurita
irina_g spune:
flacaul Alex. Dupa cum il descrii, cred ca e asa de scump incat iti vine sa il maninci
O lui mami care l-a crescut asa de frumos.
Irina si Mihai
malinuta spune:
Gata, dragele mele! am depus azi in sfarsit dosarul. Stiu la ce sa ma astept ( si asta multumita voua); Cand incercau sa-mi explice ce drum anevoios ma astepata, le spuneam:"stiu am citit pe net".
Sunt totusi dezamagita si sunt tare "nacajita"intrucat am aflat ca nu ar fi prea multi copii adoptabili si daca sunt , sunt maricei, foarte multi cu probleme . Oricum, sa ajung eu pana acolo sa iau atestatul....ehhh.... ce vis frumos..daca-ar fi sa fie!
aissa spune:
Malinuta...toate am auzit fraza asta cu "nu sunt....". Trebuie sa cauti...si vei gasi. Succes!
Cristina
irina_g spune:
Malinuta, sunt de acord cu Aissa. Daca le auzeai pe cele de la DPC ce incercau sa ma dezarmeze, ca nu sunt copii adoptabili, ca sunt mame care apeleaza la DPC ca sa aiba grija de copii pina termina scoala si deci acei copii nu pot fi adoptati sau alte chestii.
Au puterea asta de a te face sa renunti.
Fii tare si nu apleca urechile la unii sau altii. Copilul tau e pus deoparte si, cind va veni momentul , va veti gasi. Fii convinsa. Poate copilul tau nici nu s-a nascut si se va naste acum. Cine stie?
Bafta multa.
Irina si Mihai
malinuta spune:
Sper sa fie asa, imi doresc sa fie asa cum spuneti voi si ca bebelusca mea ma asteapta doar pe mine pt ca cineva acolo sus imi va pregati cel mai frumos cadou din viata de aici- n-are sens sa mai discutam pe tema daca meritam sau nu asta sau cat de virtuoase sau nu suntem; stie El mai bine decat noi insine -. Hai ca bat campii, scuze
Alexa Ioana spune:
malinuta stai linistita, ca nu bati campii
(si daca'i bati, ii bati frumos, asa cum i'am batut si noi la randul nostru )
trebuie sa ai incredere ! stiu, acu mi'e usor sa vorbesc, cand puiu meu face nani in patut, dincolo in camera... si te rog, nu mi'o lua in nume de rau. dar chiar trebuie sa ai incredere !!!
alexa si mami
simona dragusin spune:
Fetelor,va pup !
Intru si eu repede ca doarme Patricia si am o clipa de respiro.Malinuta mult succes,sa-ti gasesti repede fetita.Fetelor fetita mea s-a ridicat singura in picioare(tinindu-se de patut) !Am fost asa emotionata ca am scapat si aparatul foto din mina.O urmaream de citeva minute si am vrut sa o filmez dar nu mai nimeream butoanele.Si-a schimbat si repertoriul,nu mai zice mama ..acum zice tata si baba(cred ca eu sint baba !)Mi se pare destul de precoce ,ea s-a intors pe burtica la 3 luni si ceva si sta bine in fundulet de la 4 luni si o sapt.Acum nu mai vrea culcata decit cind doarme,nici sa o schimb de pampers nu reusesc !Cam atit cu laudele...Ce credeti ar trebui sa-mi scriu sub nume "mamica laudaroasa"?Azi mergem si noi la pediatru si abia astept sa o cintaresc ,ca eu in brate mai mult de 5 min nu o pot tine .va pup ica o data.SIMONA
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=/8ca8re2]POZE[/url]
malinuta spune:
Simona, cred ca mai degraba ar trebui sa scrii ca esti o mamica mandra de fetita ei; miracolele te iau intotdeauna pe nepregatite; poate asa se explica emotia ta si faptul ca ti-a scapat aparatul din mana. pup you