M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 27
simona dragusin spune:
Fetelor va pup.
In primul rind LA MULTI ANI,LAURA! Liliana sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa !
Noi am fost la pediatru,sintem bine sanatoase,dar abia acum avem 8,600 kg. si 52 cm.Probabil ca nu functiona bine cintarul de la dispensarul din satul maternalei(era din acela stil vechi)pt ca in fisa scrie ca la 6 luni avea 8,650 si sigur Patricia s-a ingrasat pt ca se vede la hainute. Asta nu inseamna ca ma pling !Ca v-am zis ca abia o tin in brate !
Vroiam sa va intreb(pe cele care aveti bb) daca dati,sau a-ti dat Fe la copii.Pt ca noua ne-a spus sa nu-i dam ca nu are nevoie si totusi stiu ca unii pediatrii il recomanda pina la un an si ceva.Si stiu sigur ca maternala nu i-a dat decit vreo doua sapt pt ca zicea ca nu vrea fata sa-l ia .Nu stiu cum proceda...o intreba daca vrea si ea refuza? ma rog..
In rest toate bune...ceea ce va doresc si voua.
Si am mai pus pozici !
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
aissa spune:
La multi ani Laura!
Simona...referitor la cantar asa am patit si eu, la 7 luni mi-a zis dr o greutate mult mai mare fata de cu o luna in urma, pentru ca peste o luna sa imi zica aceeasi greutate...desi eu vedeam ca se ingrasase...probabil mai gresesc si ei....
Cat despre fier....la un moment dat mi-a zis sa ii dau ca e "cam palida", i-am dat o luna si apoi am zis sa verific eu cum e "palida" sau chiar are nevoie de fier (Ale fiind alba de felul ei...). Si deci in timpul tratamentului cu fier i-am facut o hemograma care a iesit la limita, nu sub dar chiar la limita. Probabil ca daca i-o faceam inainte de fier iesea sub limita. I-am dat deci in continuare, mie mi-a zis medicul sa ii dau 3 luni. Si deci pana acum a primit 3 luni de fier, atat. Nu mi s-a legat recomandarea de o varsta anume, de fapt i-am dat dupa ce facuse anul daca tin bine minte.
Edit: m-ai spart cu pozele!!!! Ce fotomodel ai!!!!
Cristina
irina_g spune:
Simona, medicul de familie mi-a spus sa ii dau Ferrum in fiecare luna pina la 1 an.
Medicul pediatru mi-a spus sa ii dau doar 2 luni din apoi sa ma opresc.
In schimb vigantol tb dat pina la 1 an.Iar calciu in lunile 2,4,6,8,10 si apoi pauza vara si reinceput cu Ca din toamna.
Acum depinde si de virsta copilului. La mine a fost bine pentru ca i-am dat pina a venit vara.
Acum opresc pina la toamna. Nu stiu ce se intimpla daca copilul implineste 6 luni vara? De mai da?
Te pupic Simona si pe printesa ta. Ai grija de ea.
Irina si Mihai
irina_g spune:
La multi ani Laura, sa fii fericita, implinita si sa aduci bucuri la parinti.
Liliana, .
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
Fetelor vreau sa fac o precizare...fata mea are 72 de cm...nu 52 cum am scris eu..
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
irina_g spune:
Simona, felicitari. O sa ai un fotomodel.
Al meu avea 72 cm pe la 8 luni. Sa creasca mare,frumoasa si sa fie sanatoasa.
Irina si Mihai
malinuta spune:
Simona, nu ma mai satur uitandu-ma la fetita ta.Deschid pozele de fiecare data de cate ori intru pe forum. Parca-mi incarc bateriile si-mi da speranta ca nu peste mult o sa ma madresc si eu cu bebelusca