M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 25
Alexa Ioana spune:
aiuras, sotul meu vrea sa o dea la inot pe alexa, care abia a implinit 10 luni , asa ca la 3 ani mi se pare mai mult decat rezonabil
acu serios. sa vedeti cum o baga pe asta mica cu capu' sub apa, si ea nu zice nici "mac". a invatat deja ca nu'i o idee buna sa respire cat ii cu capul sub apa, si cand iese trage o gura puternica de aer
si se tine gagica singura, si pe burtica, si pe spate, cu capul deasupra apei...
io, cu toate ca la inceput m'am speriat tare, ma bucur , pt ca eu inot cam ca toporul... da' ea adora apa, si n'are treaba nici cu spalatul pe cap, nici cu datul cu dusu' pe fata...
fetelor, voi ati gasit o metoda ca bebele sa'si tina sosetele in picioare ????? (fara a recurge la banda adeziva sau alte chestii )
alexa si mami
aissa spune:
A mea sta cu sosetele in picioare de regula, a stat de micuta. Numai alea de sunt mai largi ii aluneca. Daca nu sta ea, ca nu le suporta nu prea exista metoda de convins. Asa cum nu am reusit eu sa o tin pe Ale vreodata invelita.
Aiuras spor si voie buna la gradi...
Andreea tinem pumnii la serbare, cred ca ai niste emotii... Si da, nu gresesti, ai nostri copii sunt CEI MAI FRUMOSI!
Apropo de inot nu e nebunie la 3 ani, cred ca nu e nici la 10 luni. Daca ai unde sa il duci cu incredere (sa nu iti pui problema ape daca e "sterila") cred ca merge oricand. Ieri auzeam pe Felis de aici de pe DC ca a dus baiatul la inot intr0un loc special pentur copii...dar am auzit un pret de mi-a scazut brusc auzul: 100 euro/4 sedinte.
Eu sunt tare curioasa cum va reactiona pitic la mare, si daca apa marii va fi prea rece cred ca o voi baga la clor in piscina ca vreau sa o testez daca e "peste" ca mine. Ca eu nu mai am decat un singur vis: o piscina numai a mea in care sa stau cu orele in pluta pe spate....
Cristina
irina_g spune:
Fetelor, voi ati gasit vreo metoda sa stea bebicii cu ceva pe cap?
Ca al meu o scoate rapid.Nici daca i-o leg nu vrea
Prefera o seapca insa nici pe aiai nu o tine mult.
Legat de inot, va felicit pe cele care v-ati dat copiii la inot.
Eu cind eram mica (vreo 3 ani) am fost la strandul Tineretului si instructorul m-a luat fortat de linga gardul de care ma prinsesem (de frica).
Nu e bine sa aiba copilul frica de apa. Concluzia, stiu sa inot insa mi-e cam frica la apa mare.
la mamici si bebici
Irina si Mihai
inapopescu spune:
Irina..nici eu nu am nici o metoda de tinut ceva pe cap..totul arunca pe jos ,era sa si pierd de cateva ori sepcutza pe strada...
De abea il pacalesc dar cand isi aduce aminte imediat o arunca...
http://community.webshots.com/user/inapopescu
irina_g spune:
Azi avem 2 sarbatoriti asa ca le urez la amindoi
Ioana, iti doresc, azi cind implinesti 6 luni sa cresti mare, frumoasa , sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe mami si taty care te iubesc mult.
Danatim, sa iti traiasca printesa.
Ina, sa iti traiasca flacaul. S-a facut tare frumusel.
Irina si Mihai
danatim spune:
Buna fetelor,
Multumesc Irina_g pentru urari. E adevarat ca deja am o domnisoara de 6luni, nu mai e un bebe mic.
Eu intru zilnic si citesc ce ati scris, cum au mai avansat lucrurile si ma bucur pentru fiecare. N-am mai scris cam demult caci nu prea am timp de la servici (lucrez 6 ore acuma) iar acasa nu am Internet.
Noi am obtinut plasamentul simplu, a fost depus la tribunal dosarul pentru a o chema pe mama naturala in instanta ca sa renunte oficial la copil si asteptam data procesului. Daca mama se va prezenta la proces si nu vor fii surprize atunci nu va mai fii mult pana la un deznodamant fericit dar daca nu se prezinta, cu siguranta, lucrurile vor mai taragana inca mult timp. Trebuie sa fiu optimista ca se va termina repede si bine.
Ioana mea e o scumpa si sunt topita dupa ea. Asa cum mai ziceau fetele pe forum, si eu cred ca daca o faceam eu nu era asa perfecta.
Si eu as vrea sa ma laud putin cu poze dar mai astept pana se rezolva situatia
Dana
urziceanu spune:
Dana ,sa-ti traiasca fetita si sa dea Dumnezeu sa scapati cat mai repede de incertitudini.O sa fie bine !
Chiar ma intrebam ce mai faci pt ca nu ai mai scris de mult.
Corina si Maya
urziceanu spune:
Irina,sa stii ca si Maya isi arunca bandanele din cap.am incercat si cu sepcute, si cu palarioare ...nu este chip.Nu le suporta.
Noi suntem la faza cu mesrul pe jos.Este durere.Nu mai sta o clipa locului.Este plina de personalitate.
avem probleme cu transpiratia.Transpira f. mult in zona umerilor,gat si se roseste de parca ar fi arsa.
I-am dat cu de toate..este ceva de groaza.
Apropo:cam cat doarme un bb de 10 luni jumate?
Maya cand este cu mine doarme cam 2 ore,insa cand e cu bona doarme mai tot timpul.Mi se pare ceva nefiresc,nu?
Va pupicim,
Corina si maya
patri spune:
Aissa, eu am crezut ca mergeti si voi la Albena, era o propunere pe aici, eu zau as merge daca as putea, si chiar m-as bucura sa ne intalnim mai multi bbici. Dar voi cand si uinde mergeti? Noi inca nu ne-am facut planuri, dar sigur ajungem s-o scoatem la soarele Marii, ca tre sa recuperam anul in care a stat inchisa.
Din experientele noastre, ciorapii nu stau pe picioare decat daca sunt cu chilot, caciulitele nici asa, iar elasticile din mot zboara imediat, totul e s-o fraieresc sa uite, si atunci au viata mai lunga, si acum e necesar ca bretonul este lung si ajunge in ochi! Cu transpiratia avem si noi probleme, i se uda parul ca dupa baita, si nu sta o clipa locului afara fuge de am spus ca atleta va fi la viata ei!( si bal;erina, si inotatoare, si tenismana, si...)
Va pup
aissa spune:
Patri...de anul trecut tot vrem sa mergem la Albena, anul asta aproape ma convinsese Rozi, singurul lucru care ma retinea era drumul cu autocarul. Apoi am facut un efort, ne-am luat masina dar cum al meu sot nu e sofer si eu am facut o pauza maaaare de 5 ani in care nu am pus mana pe o masina nu m-am incumetat sa ma arunc la drum asa lung. Si asa, acum pana aici la noi la mare si tot mi-e frica de mor, am mai mers cateva drumuri in Bucuresti dar....nu am experienta de drum asa lung.
De plecat plecam pe 1 iulie la Jupiter. Veniti si voi? Poate reusim sa ne intalnim...cred ca mai vine cineva in aceeasi perioada si vrem sa ne vedem, era frumos daca eram mai multi.
Cristina