M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Fetelor, ce ma bucur ca au mai urcat unele aspirante la mamici cu norma intreaga.
Le pe toate si pe bebicii lor. Sa va bucurati din plin de ingerasii vostri.

PS: 2NA, ce mai faci? Astept un mesaj de la tine (pe mess sau mail).

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,va pup.

Nu prea am avut timp si abia acum am reusit sa intru si am vazut ca am urcat in listuta.Liliana.
Atit doar ca e vb de plasament,nu de incredintare dar e bine oricum.Nu se va mai face si procesul de incredintare pt ca Patricia are situatia incheiata si dupa 3 luni de plasament vom face direct adoptia .
Si data nasterii este 30 noiembrie.
Silvia ma bucur pt tine
Flory sa-ti traiasca baietii frumosi.
In rest toate bune,mai putin casa mea care in fiecare seara arata groaznic.Nu am reusit inca sa-mi fac un program si incep mai multe lucruri si nu termin nici unul.Dar sper sa-mi intru in ritm ...
Boo boo,Aissa,cum vi se mai simt puiutii? Sper ca bine.

SIMONA
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=/8ca8re2]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc de intrebare Simona...as indrazni sa spun mai bine. Desi inca tuseste, in seara asta a baut lapticul fara pauze de respirat pe gura ca in serile trecute de cand e racita. Era desfundata, respira bine...sper sa fie spre bine cu totul ca acum am eliminat si arma "antibiotic", nu prea mai am ce sa ii dau.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Flory,pot sa -ti spun ceva?
Baietii tai seamana atat de bine unul cu celalat,incat iti e greu sa faci o diferenta.Sunt niste scumpici,iar tu o mamaica si jumatate!
Silvia te felicit din toata inima.Stiu foarte bine cum te simti.Simona,grasunica ta ce mai face?
Patry ,unde ai disparut?

corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Sunt pe-aici, toata ziua cu ochii pe voi! Scriu mai rar ca pana ma apuc, apare ceva, s-au mai aglomerat lucrurile la mine la firma, baietii sunt unul in sesiune-si nu invata nimic, da ce sa-i fac?- si unul are bac,-azi e si ziua lui cel mic-Ionut-fuge timpul asta nu alta! Pustoaica e extraordinara, scumpica si smecheruta, o rasfatam si o iubim toti, da spectacole zilnic, ne dragaleste si ne iubeste, canta si danseaza, e o minune!!! Va spun cu tot discernamantul, de o faceam eu nu iesa asa perfecta, si asa perfecta pt noi!!!
Cristina, sanatate multa multa lui Ale, voi parca va pregatiti de Mare, nu? va invidiez.......noi anul asta tre sa stam legati de tara, ca n-avem acte de mari straine...dar vom face cumva sa fie bine si aici!
Flory, ai niste feciori fff faini, sa-ti traiasca si pe amindoi si pt. mami curajoasa!
Costi, ai o printesa scumpica, si are niste picioruse grasute!!!
Pupici la toate si o saptamana extraordinara!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Patri...da ne pregatim de mare dar mergem in Romania, lasam tarile straine pentru anii viitori.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

'neata fetele si o saptamana buna la toata lumea!
Simona multumim de grija .
Si eu pot sa zic ca Alex e ceva mai bine. Nu a mai facut febra. Ii mai curge foarte putin nasucul si e ragusit. Speram sa-i treaca cat mai repede. Mai rau este ca transpira foarte tare, iar dr a zis sa il ferim sa transpire. Pai cum sa-l ferim? ca el transpira chiar si cand doarme sau cand se joaca prin casa, iar cu AC-ul eu nu sunt de acord deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Mi se pare mie sau copii nostri chiar sunt cei mai frumosi copii din lume ?Ce mai ziceti de o intalnire ?
Meeeeeeeeeeey , eu duminica am serbare cu Maria mea la gradi si am niste emotii ...........
O sa va povestesc ce si cum dar cred ca o sa plang sigur la serbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Multumesc de urari desi cu intarziere tot le-am citi cu lacrimi de emotie. Am fost in concediu la mare si am venit ieri. A fost frumos si Irisuca a facut baie cu colacul.
Si noi vremo intalneala de w/e dar pana la inceputul lui iulie ca apoi plecam la munte cu bona si bunicii.
Ma gandesc sa o dau la inot? Suna a nebunie la 3 ani?
Mai este ceva, ne-am inscris la gradi!
Iar acum ca suntem de 3 ani vrem ruj si cafea...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor multumesc mult ptr. urari ,nici nu-mi vine sa cred ce frumos scrie in dreptul nostru--finalizat---.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/album?.dir=7cf0re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Silvia siFlorina

Mergi la inceput