Cartea preferata
Romanul care mi-a placut cel mai mult este "Ultima noapte de dragoste, intaia de razboi", Camil Petrescu.
Voi ce carte preferata aveti?
Ce-mi recomandati sa mai citesc?
Raspunsuri
Natasa spune:
Cartea copilariei mele: La Medeleni. In adolescenta preferatele mele erau Cella Serghi si Ileana Vulpescu (Arta conversatiei). Acum nu mai am o carte preferata, dar am o lista cu carti dragi.
Cit despre recomadari literare, e greu sa recomanzi o carte daca nu stii gusturile persoanei respective. Pot sa-ti spun ce carti am recomandat eu in ultima vreme si nimeni nu s-a plins:
-Mika Waltari- Egipteanul
-Carlos Luis Zafon- Umbra vintului
-Arturo Perez Reverte- Tabloul flamand
-Rafael Sanchez Ferlosio- Peripetiile lui Alfanhui
KUKI spune:
"Podurile din Madison County" - Robert James Waller
"Cel mai iubit dintre pamanteni - Marin Preda
ingerash spune:
din cele romanesti ador Enigma Otiliei si am tocit-o de atat citit
din literatura universala, o gramada, acum imi vine in minte, proaspata fiind (relativ) Dragostea in vremea holerei a lui Marquez
ana_maria222 spune:
Categoric "Patul lui Procust" de Camil Petrescu....Orice carte as citi nu reuseste sa o detroneze..
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
HAI DINAMO!!!!
devylla spune:
Cel mai iubit dintre pamanteni-Marin Preda(un roman complex)
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Ramona J spune:
Din lecturile mai recente imi plac mult cartile lui Milan Kundera. Am vazut ca si in Romania sint peste tot. Am citit mai multe si mi-au placut toate.
Imi place si Isabel Allende.
Din lecturile vechi pe mine m-a impresionat Baltagul la vremea cind l-am citit.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sununki spune:
andre gide - les nourritures terrestres (sau cum a fost tradus in romaneste - frucetele pamantului). o carte deosebita.
Ramona J spune:
Imi plac mult francezii. In scoala am citit Balzac, apoi l-am descoperit pe Zola.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
MirelaV spune:
Enigma Otiliei e si cartea mea de suflet si ar mai fi Singur pe Lume si...ar mai fiiiiiii multeeeeeeeeeee
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.