Cartea preferata
Raspunsuri - Pagina 2
svety spune:
Podurile din Madison County si Portretul lui Dorian Gray. Asta din urma e cartea mea de suflet. Am gasit-o in vremea studentiei la Anticariat si e din 1921().
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
Categoric "Patul lui Procust" de Camil Petrescu....Orice carte as citi nu reuseste sa o detroneze..
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
HAI DINAMO!!!!
Eu cred ca aproape o stiu pe de rost... Ma gandeam uneori, recitind-o, la Fahrenheit 451, unde oamenii invatau pe de rost carti pentru ca lectura era interzisa, asa ca le memorau ca sa le poata duce mai departe... Daca ar trebui sa invat o carte pe de rost , Patul lui Procust nu ar fi o problema.
Numai bine.
april spune:
Pe aripile vantului
mami si www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
kisstherain999 spune:
Cartea care mi-a marcat copilaria a fost Lorelei de Ionel Teodoreanu.
kiss
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Idora spune:
Fiul risipitor de Radu Tudoran
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
kitty_nic spune:
Sunt multe, dar cea mai si cea mai este "Pe aripile vantului". Pot spune ca extrem de tare mi-a placut "Arta conversatiei"-Ileana Vulpescu - apropape mi-e jena sa o plasez pe locul 2.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
ligeea spune:
Prima carte care mi-a placut atata de mult incat am invata-o pe de rost a fost HEIDI , fetita muntilor. Terminasem cls. 1 si e prima carte pe care am citi-o singura , am citi-o in vacanta de-am invata-o complet pe de rost. Mi-o spuneam singura seara , asa mult imi placea.
Alte carti care le recitesc oricand si de oricate ori cu mare placere sunt VANATOR IN TAIGA un scriitor rus -cine stie numele sa-mi spuna ca am pierdut-o si vreau s-o caut la anticariate si LA PESCUIT de Radu Anton Roman(pe-asta mi-a dus-o barbata-miu si la spital cand am nascut )
Si ANNA KARENNINA ,si DORMIND LA SOARE ( nu mai scriu de cine ca sunt cunoscute ).
Jocelyn spune:
Si mie mi-a placut Cella Serghi in adolescenta... de carti preferate am mai multe:
- Huckleberry Finn, Print si cersetor, Tom Sawyer -Mark Twain
- Adolescentul- Dostoievski
- cartile lui James Clavell
- Corpuri de iluminat- Stelian Tanase
- 2 Ani de vacanta- Jules Verne
I plan on living forever. So far, so good