Laptop

Laptop | Autor: morenaA

Link direct la acest mesaj

Buna,
Sper sa nu vi se para o intrebare stupida, dar vreau sa-mi iau un laptop si bineinteles am studiat listele de preturi in ordine crescatoare Nu imi permit sa dau prea mult si primele in ordinea preturilor sunt BenQ, Acer, Asus, Fujitsu Siemens... Aveti vreunul din acestea? As vrea ceva la vreo 20 si ceva de mil (la vreo 24 parca am vazut ceva interesant) si nu ma pot decide ce sa iau...
Astept sugestii ce credeti ca e mai bun

O idee despre preturi: www.dc-shop.ro/grupa_notebook_27.htm" target="_blank">http://www.dc-shop.ro/grupa_notebook_27.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am acer si motanul are fujitsu.
Cred ca ce e mai important e, ca la orice comp, ce are inauntru, nu doar ce marca e: cit RAM, ce soft, ce procesor, ce harddisk, ce baterie (cita autonomie are) ca doar asta e calitatea principala a unui laptop, sa il poti folosi fara fir. Daca are carte WIFI etc....
Tre sa mai iei in consideratie si garantia, un an, doi, cinci. Apoi tre sa vezi ecranul, de ex aici sint la moda astea lucioase (al meu asa e) si nu e o alegere buna, reflecta prea tare lumina.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Noi avem un Fujitsu si un HP. Pe primul am dat de trei ori mai mult insa am vazut cand l-am luat pe al doilea ca s-au ieftinit destul de mult, la aceleasi caracteristici. Eu folosesc cel HP (pentru ca este tot negru nu de alta) insa cel al sotului meu mi se pare mai rapid. Ambele sunt foarte bune. Din cate stiu cele Acer si cele Asus sunt mai scumpe. Cel mai bine ar fi sa te sfatuiesti cu cineva in functie de caracteristici si nu in functie de marca. Succes!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

io am hp. al doilea. asta , mai nou si mai fitzos e mai putzin rezistent la atacurile lu' fiu' kr l-a demontat pe celalalt :D.. fujitsu nu mi-a placut.. da' poa' ca modele respective nu erau pe sufletu meu...Anca are dreptate, nu marca spune tot, trebuie sa stii sipentru ce ai nevoie de respectivul calc, sa verifici specificatiile cu cineva de meserie.

, mami de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Cam stiu ce vreau: nu prea is hotarata ce procesor, RAM vrea 512, placa video imi ajunge aia on board (ca nu is pasionata de jocuri - in afara de zuma) si filme cred ca merg cu aia onboard, hard de vreo 60 (daca nu-i mare diferenta de pret ar fi mai bun de 80)
Si , dupa cum am spus, cea mai importanta caracteristica e pretul!
.... sper sa fac alegerea buna.... (oricum mersi de opinii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicfg spune:

eu zic sa fugi de fujitsu daca nu vrei sa stai cu el prin service. acu cred ca depinde si de model dar in ultimul timp am avut destule caderi pe mai multe modele asa ca eu zic nu fujitsu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

vezi despre placile video.. ca io am plans cand mi-am luat telefon jmecher da' laptopu era tot ala vechiu.. nu era memorie destula la plak sa pot instala softurile telefonului...Aja ca faceam poze si filme si stateau bine mersi in telefon

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Laptop-ul il iau de nevoie (adica oricum am nevoie de un sistem desktop si e aproape la acelasi pret si cum m-am saturat de plimbat calcul tind spre laptop... Nici o sansa sa am bani repede de telefon smecher (doar daca il castig la loto)... si asa raman cu o gaura in buget din cauza laptop-ului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

eu am un acer luat de curand... 512 ram si hard de 60, deci cam ce vrei tu. dar depaseste 24.000.000. in afara de ce ti-au spus fetele inca un sfat: ai grija sa poata fi upgradat! poate in viitor vei avea bani si vrei sa il imbunatatesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by morenaA

Laptop-ul il iau de nevoie (adica oricum am nevoie de un sistem desktop si e aproape la acelasi pret si cum m-am saturat de plimbat calcul tind spre laptop... Nici o sansa sa am bani repede de telefon smecher (doar daca il castig la loto)... si asa raman cu o gaura in buget din cauza laptop-ului...

daca nu ai musai nevoie de laptop, desktopul e mult mai ok...
la aceeasi bani, ai performante mult mai bun, posibilitati de upgrade ulterior si la preturi ok, fiabiliate mai buna, etc...
daca totusi se hotarasti in continuare la laptop, mai ales daca placa video ia memorie din ram, mai pune niste memorie pe el daca nu vrei sa te rogi de el sa faca cate ceva cand mai instalezi si alte cateva programe...

s-a mai vb pe aici despre avantajele desktopului fata de laptop si invers...baga un search...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Eu am un Sony VAIO. Il am din 2003 si n-am avut pb cu el. A fost destul de scump la vremea respectiva si acum nu valoreaza mai nimic (cu configuratia de acum) si am vazut multe modele noi (mai mici, mai performante). Daca ar fi sa-l schimb, tind spre HP.

Mult succes in cautari.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput