Raspunsuri - Pagina 2
morenaA spune:
quote:
Originally posted by addinel
eu am un acer luat de curand... 512 ram si hard de 60, deci cam ce vrei tu. dar depaseste 24.000.000. in afara de ce ti-au spus fetele inca un sfat: ai grija sa poata fi upgradat! poate in viitor vei avea bani si vrei sa il imbunatatesti.
Cam asa ceva m-ar multumi pe mine... Si pretul e acceptabil...Si din 512 RAM are de unde sa pape si placa video vreo 64... Se comporta bine?
Cat despre upgrade nu stiu ce sa zic... eu la sistemul vechi am mai pus RAM, dar altceva nu prea ai ce sa-i faci, adica as fi vrut sa-i schimb procesorul insa imi dadea o suma de nimic pe ala vechi...
M-am hotarat pe laptop, si asa ai mei parinti vroiau un sistem desktop sile dau pe al meu lor si la pret mi s-au parut asemanatoare (un sistem desktop cu monitor LCD tot peste 20 de mil ajunge...)
Va spun ce decizie am sa iau.
morenaA spune:
Pana la urma am luat un Asus (procesor de 1,6 MHz, 512 RAM, hard de 40GB) si m-am incadrat in 23 mil. Sper sa mearga bine, deocamdata n-are inca 24 de ore asa ca ce pot sa-mi dau seama... Oricum sunt super happy
De acuma urati-mi spor la utilizare si poate mai aveti sfaturi cum trebuie sa ma port cu el... (ca n-am mai avut niciodata ). Poate aveti ceva instructiuni pt mine...
codruta_grg spune:
MorenaA, esti multumita?
dar de Toshiba ce ziceti?
Eu am postat : "Intreb cunoscatorii sau posesorii de laptop de care sa cumparam? Ne gandim la un Acer Aspire sau un Toshiba. Normal ca ma veti intreba de ce bani dispun (am da pe el in jur de 25.000.000 lei). Sa fie AMD sau Celeron? etc....stiti voi mai bine". Poate mai raspunde careva....
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
dante01 spune:
intrebarea ta referitoare la toshiba e foarte generala...
da si tu un model acolo, asa...
ca tot veni vb de laptop, tocmai azi am citit o veste cum ca un dell a explodat la unuii pe masa...si ca tot dell a avut anul trecut ceva probleme cu bateriile de la o anumita serie, n-au zis care, bine inteles...
codruta_grg spune:
Ma gandeam intre Acer Aspire Sempron 3000 si Toshiba Satellit Celleron...
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
RaluD spune:
Toshiba = Toshi(t)ba.
Eu recomand Dell, extrem de fiabile si "good value for money".
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
dante01 spune:
n-am avut inca experiente naspa cu dell, dar uite ce mai zice lumea...
"Compania Dell a anun#355;at mar#355;i c#259; investigheaz#259; cazul unui notebook care a explodat īn timpul unei conferin#355;e ce a avut loc īn Japonia.
"Am intrat īn posesia notebook-ului #351;i am īnceput s#259; investig#259;m acest eveniment", a declarat purt#259;toarea de cuvānt a companiei, Anne Camden, confirmānd faptul c#259; notebook-ul īn cauz#259; a fost produs de Dell, dar refuzānd s#259; specifice modelul acestuia. Nici o persoan#259; nu a fost r#259;nit#259; īn timpul incidentului, a precizat reprezentanta Dell.
#350;tirea referitoare la explozia laptopului īn timpul unei conferin#355;e din Osaka, Japonia, al#259;turi de fotografiile doveditoare, a fost publicat#259; īn premier#259; de site-ul The Inquirer s#259;pt#259;māna trecut#259;.
Īn luna decembrie a anului trecut, Dell a retras cāteva mii de baterii de notebook, datorit#259; unor probleme care duceau la supraīnc#259;lzirea acestora.
Camden spune c#259; este īnc#259; prea devreme pentru a se trage concluzii #351;i a ad#259;ugat c#259; nu exist#259; indicii care s#259; duc#259; la concluzia c#259; acest incident ar fi fost cauzat de problema care a dus la retragerea bateriilor."
http://www.realitatea.net/index.php?stire=11077
RaluD spune:
Tot ce se poate. Eu sunt foarte multumita de al meu.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
morenaA spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
MorenaA, esti multumita?
Sper ca nu te-ai suparat, eu doar ti-am arat ca am intrebat si eu recent ceva asemanator, si ca poti sa te uiti si pe aici ce a raspuns lumea... Ma cam grabeam si aveam doar link-ul salvat la favorites, si n-am mai dat explicatii...
On topic, eu sunt multumita cu al meu, singura nemultumire e ca l-am vazut saptamna asta mai ieftin cu vreun milion decat am dat eu , dar asta e... (aa, si am avut o problema cu antivirusul, deci NU recomand la nimeni sa-si instaleze Norton-ala de ti-l dau e cand il cumperi, e am zis ca il arunc pe geam, noroc ca mi-am dat seama de la ce e)