Bebelusi de iulie-august 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yasmari, poate este, habar nu am, noi numai reclama aia cu besicile o vedem zilnic si ce gretoasa mi se pare cu tipul ala in besica

Aidan, hmmmm, nu stiu cum sa spun, ma omoara cu zile de la o vreme.Nu mai prea mananca, e foarte marait, cred ca ii mai apar dinti, nu are febra, nici diaree deci nu stiu ce poate fi....Acum merge sustinut prin casa si pe langa mobila - cruising, trece de la canapea la masuta ca sunt aproape.De mers in 4 labe, inca nu, l-am evaluat cu astia de la Early Intervention si e ok, nu are nici o problema fizica.Are fine motor skills foarte bine dezvoltate, numai la gross motor skills nu sta prea bine pt ca nu merge efectiv in 4 labe...in schimb se taraste militareste inapoi, se rostogoleste peste tot si se roteste 360 grade pe burta.Deci e ok dar mai mersul in 4 labe efectiv trebuie sa il stapaneasca.

La voi cum este?Vremea?Cald sau binecunoscuta vreme de UK?Cand am fost in Anglia -2 sapt- numai vreme ploioasa am avut :( dar frumoasa tara.Am stat in Reding si am fost si in Londra sa vad p'acolo :)Am o prietena buna in Scotia, sper sa mergem acolo anul asta...

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

hai ma ca m-am enervat, am scris baban si m-am poticnit, pe unde s-o fi pierdut mesajul...
Adriana, ziceam acolo, tu faci glume: cum sa fie vremea, ploua fireste, vint de razmerita, cool si acru;
ha, m-ai dat pe spate cu gross si fine motor skills, fata mea e grosiera, are o viteza in 4 labe de nu ma pot pazi de indiscretia dumisale. In schimb, sustinuta face 3 pasi si jos popoul, isi face de lucru cu scaiu pantofilor sau alte enterese indescifrabile nerabdarii mele de a o vedea pe picioare.
Sanatate lui Aidan si liniste tie! Maine cred ca ajung pe la farmacie si voi elucida misterul, sper sa nu ma fi facut de cacao.
Anis daca te mai tineau rabdarile iaca venii si eu, am dezlegare la clont azi, s-o trage de la zacusca? L-am mai mieunat pe sotz, la propriu nu figurat (training la greu de la Yasmin), i-am mai aplicat niste scatoalce dragastoase dar pina la urma m-a evacuat, zice el ca-o obosit nu ca boieroaica de se trezeste la 8-9 dimin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Va zic ce-am citit, foarte, foarte intristator: anual 4000 bebelusi sint parasiti in maternitate de mame, in Romania.
Pe ei cine ii admira, rasfata, urmareste cu sufletul la gura, cine le saruta pielea catifelata si parfumata, cine le cinta la culcare, cine ii legana si sterge lacrimioarele? Cine sa le pozeze dintzisorii,cine sa le gateasca finetzuri organice, de sub palaria carui bunic sa zimbeasca lumii?
Dumnezeu, bunule Dumnezeu, de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Dau si eu cu subsemnatu pe ziua de azi...

Anis, multi nebuni are D-zeu in gradia lui..pacat ca mai bine de jumate au sarit gardul....da-i pace, nu te poti pune cu nebunu, stii doar.....cum se descurca motata?Nu moare de cald?

Cuscra, pe unde umbli...in noaptea asta la ce cald a fost ma gadeam la tanga mentionata de tine...

Yasmari, trist dar adevarat...no comment...nu pot......tanjesc dupa vremea londoneza...

Azi noapte la doua eram in par afara, in parculetul de pe langa bloc, nu se mai putea de cald in casa...cu tot tacamul...geamuri deschise, ventilator...etc...

Svety, nu cred ca e de la dinti, cel putin Edutz nu a varsat din cauza lor... si sa se faa bine bb..

Fetelor, care nu mai intrati, sunteti bine?Ankak, simonaci,emaaimee, gesi..pe toate eu si edutzul zapacit...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Vad destul de putina miscare pe aici, semn bun, dupa mine.
Am fost ieri la pediatra la control si avem vesti bune. Sari nu are rosu in gat, nici amigdalele inflamate, ii sunt doar putin iritate. Noi ne distram in continuare de vocea ei si ii dam vitamina C si Ca sirop. Seara ii administrez Nurofen care e si antiinflamator, pentru a preveni o eventuala raceala. Sper sa-si revina cat mai iute. Doctora mea nu e fana de dat Ca asa, fara analizele facute, dar dupa ce i-am explicat ce si cum si am insistat in discutii despre transpiratia ei brusca, mi-a dat verde la cate 10 zile pe luna, timp de 3 luni. Acum sunt linistita.
Azi mergem sa facem rezervarile pentru concediu, simt ca nu mai am rabdare. As pleca si maine, dupa mintea mea proasta.
Va pup acum, ca mandra mea doarme si merg sa-i fac ceva de papa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ce pana mea de celuloza or contine hartiile astea de care sunt obsedati bebeii?
Mi-am prins fata mestecand de zor un colt de revista si nici gand sa-l scuipe nu avea. In schimb daca-i servesc urzici, care dupa stiinta mea sunt bogate in celuloza, nu are deloc acelasi entuziasm.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Am revenit ca am chef de povesti si mancarea fetei se face in timpul asta.

Yasmari, referitor la copii abandonati. In maternitatea unde am nascut era o tigancusa lasata acolo de mama ei, avea deja 3 luni si era tare draguta, saracuta. Avea o fatza asa curata, asta pentru ca pe ea nimeni n-o vizita, nu intra in contact decat cu personalul medical. Cam asta ar fi categoria ce-si abandoneaza pruncii.
Mai este si cazul unei prietene, v-am mai spus eu de ea, care a adoptat o fetita. Mama ei era la liceu, era crescuta de bunica, nu mai avea parinti si nici o posibilitate sa-si pastreze copilul. Oricum, la varsta aceea, ce minte putea sa aiba? Acum fetita are o familie tare frumoasa, o iubesc ca pe ochii din cap, asta dupa ce au incercat absolut toate metodele de a avea propriul copil.
Noi suntem norocoase ca avem copii, dar de multe ori prostia unora poate insemna norocul altora.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Da MONAi , ai mare dreptate.Eu am asteptat copilul acesta f mult.Pusesem in calcul si sa adopt un copil.Nu mai zic ca in perindarile mele prin spitale imi venea sa le stang de gat pe alea care faceau avort sau paraseau copilasii.

Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor, va intreb... cum ati refuzat vaccinul antirujeolic? ma suna asistenta ca daca nu ma duc ii amendeaza... si daca il fac, sunt urmari?
asistenta zice ca la un an nu se mai poate face?
mooor!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, multumim de aprecieri!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput