Bebelusi de iulie-august 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 12

joker spune:
 Suuper pozele...sunteti tare dulci toti...Irda, ai grija ca poate cumpara singura tigari....
....ce copilasi frumosi avem...
Joker...mama de ied  zapacit  
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

delia grozav spune:
 Medeea a dormit 3 ore!!!!
Sper sa o tina ca tare imi convine programul asta.
Si desi vad ca tendinta e sa scoateti o masa eu am introdus una: seara la 20 paine cu unt cu cascaval.
Monai nici nu am inceput intarcarea dar sunt optimista ca o sa reusesc pana mergem la mare.
 Cred ca nici nu stiu ce ma asteapta
.
Am vazut pozele cu Codruta care ne-a furat rochita de botez
.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

valcampan spune:
 Ei buona sera buona sera ! Sunteti cu totii OK ? 
Intr-o saptamin scap si eu de balamuc si voi avea o casa normala. nu situ cind voi face o criza de nervi pt ca m-am saturat de meseriasi care nu isi fac bine treaba sau gasesc motive de aminare. Gata mi-am spus of-ul, mai bine va scriu despre puiul meu.
Puiutul meu e bine, maninca mai putin insa din cauza caldurii dar e vesel iar searar din cauza caldurii suportate cu greu e putin mai agitat. Adoarme cu miriieli si plinsete si inventez o gramada de cintece de adormit . Sunt campioana la strigate inumane si domestice caci asa ii place lui David cel mai mult. Vineri mi-am luat o zi de concediu pt a merge cu David la dr neuropediatru. Am ales sa merg la cabinetul partiular recomandat de Diana (Multumim pe aceasta cale pt informatii) vinerui la oar 16. Ups plinge bebele meu .Ma retrag. Pupici.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

svety spune:
 Se poate sa verse din cauza dintisorilor? De azi de la ora 5, nu a mai mancat nimic...orice mananca varsa. Dar e tare bine dispus. In schimb am vazut ca i-a iesit incisivul lateral stang. Are si febra, dar i-am dat nurofen.
Eu sunt asa de obosita ca mi-e greata. Stiti senzatia?
mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
, piticii lui Danutz![]()
 www.dropshots.com/svety" target="_blank">

anis spune:
 Svety eu nu cred ca treaba cu varsaul are legatura cu dintii.Cat are febra?

AniS si 
 Ingrid 
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
 Vorbeati de intarcat.Ingrid cred ca se intarca singura.In seara asta a refuzat sanul.Sunt si in perioada cat trebuie sa apara rusii si de aia.Daca reusesc sa profit de situatie se va intarca fata mea.Nu ma intrebati ce simt..ca imi vine sa urlu si ma doare sufletul..dar..off

AniS si 
 Ingrid 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
 Ella ce imi plac fetitele tale! Sa-ti traiasca sunt tare dulci.Si cea  mare ce sa zic...o adevarat domnisoara si tare fotogenica.Mi-ar place tare mult sa mai am si eu inca o fetita!![]()
Irda, sau mai bine zis Daria telefonista.Ce mare s-a facut.Chiar mai ai telefon?
 intreg?

AniS si 
 Ingrid 

anis spune:
 Nicoll mada, tare dulce Codruta ! Ce bine ii sta in rochita de blugi.Chiar iarba n-a mancat? Ca Ingrid are o rapiditate, nici nu apuc sa ma prind ca iarba e deja in gura.![]()

AniS si 
 Ingrid 

anis spune:
 UNDE SUNTETI TOATE!!
Inteleg ca a venit vara...dar chiar asa..ati plecat la 
 deja? Mama ce dor imi e de mare...

AniS si 
 Ingrid 

anis spune:
 Ma retrag si eu ..ca vad ca vorbaresc de una singura pe aici...
Apropo..am intalnit azi in parc una cred ca era sarita de pe fix saraca.Stateam pe o banca la umbra si ea vine daca poate sa stea langa mine si Ingrid .I-am zis ca n-avem loc..era si aiurea sa ne inghesuim cu carucior etc.In fine se aseaza langa noi,Ingrid doarmea..bai nene si incepe sa vb singura tare, dupa aia se tot suna la telf singura.e pana la urma a trezit-o pe Ingrid.Imi venea s-o bat nu alta.I-am zis cateva.Am lasat-o totusi ca era dusa.Stiti ce vroia sa stea pe banca noastra...doamne...ce lume...

AniS si 
 Ingrid