Bebelusi de iulie-august 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
Ella2000 spune:
Cuscra... la noi e inca ...suportabil! stam si in casa si afara fara probleme! eu nu suport caldura! va pupicesc ca nora ta a intins-o spre bucatarie!
ella2000 si printesele
ema.nu.ela spune:
anis,
poate avea femeia vreo amintire pe banca aia ;
pantera neagra,
asa e si a mea. la fine motor skills sta f bine, insa la gross e dezastru. numai in fund ar sta.
de exemplu acu 3 zile i-am cumparat cuburi de diferite forme (rotund, triunghi, steluta) care se baga in gauri. si i-am aratat vreo 2 zile cum se face...si dupa ce le-a studiat si bagat in gura...a inceput sa le nimereasca din cand in cand. chiar nu ma asteptam.
aseara i-am aratat eu cum se bate din palme si era asa de incantata ca a batut toata seara din ele si de dimineata a fost primul lucru pe care l-a facut.
si tot ieri i-am luat niste paharele de platic de diferite culori si dimensiuni si deja s-a prins cum se baga unul in altul.
a...si cea mai tare faza a fost in weekend cand i-am dat un covrig, si l-a pus pe talpa de la picior si isi ducea piciorul la gura si musca din covrig. trebuie neaparat sa va pun o poza s-o vedeti ca e mortala. eu m-am prapadit de ras.
yasmari,
o mai dadeam si eu pe a mea cu gel de dinti. dar am citit ca e mai bine sa nu-i dai. oricum de-acum incolo tot or sa le iasa dintii si-ar insemna sa le dam incontinuu cu el. asa ca eu am renuntat. a mea de la primul dinte a fost 1 saptamana f maraita pana i-a spart bine gingia + urlat intr-o dimineata 2 ore incontinuu. atunci i-am dat niste nurofen si-atat. bine acuma depinde si de copil cat de tare il doare.
eu pt dureri de dinti ii dau cate un morcov tinut la frigider si curatat. sa vezi cum il baga pe la masele si-l roade cu nervozitate. ii cam ingheata mana pe el dar n-o deranjeaza.
dupa 1 saptamana de cand am inceput sa-i dau siropel cu multivitamine vad ca i-a revenit pofta de mancare. acum ca i-au trecut si durerile de dinti. sa vad cat o tine. era bona super fericita ca a mancat ieri. saraca se simte vinovata cand nu mananca bine copilul. pleaca tare trista. si eu tre s-o incurajez :)
mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani
truli-luli spune:
Buna dimineata mamici si bebici! Nu, nu m-am trezit acum. Zuzuca a dat desteptarea la 6:30, ea care acum o saptamana se trezea la 8 
Mamamliga lor de dinti, ca nu mai apar o data! Are perioade cand e maraita rau, roade tot, nu doarme de durere si eu zic "in sfarsit ii apar dintii". Ei as! nimic. Dupa care iar o perioada de calm si..... iar nebunie. Dupa nervozitatea din scris va dati seama in care perioada suntem acum
Dar sa schimb registrul....
Pupam fetele frumoase: Daria, printesele Elei, Codruta (imi cer scuze daca nu am mentionat pe cineva care a postat recent poze. Sigur le-am vazut dar am neuronul in suferinta) Supebe bebeline
Un pupic si pt Edutz
cel indragostit
Un
special si pt Lucutza, ginerele meu drag. Felicitari pt progrese si
de la Ana.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
truli-luli spune:
Fetelor, cum ramane cu intalneala????? Nu miscam nimic?
Toata lumea vorbeste de concedii asa ca va anunt si eu : in perioada 24-30 iunie suntem cu gaza mica la mare, la Olimp. De abia astept 
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
ema.nu.ela spune:
a si ca mi-am adus aminte: cand era pe la 4 luni mi-a zis pediatra ca nu are flexibilitate mare la picioare. i-a facut ea un test (incerca sa-i desfaca genunchii si nu ajungeau la 90 grade). si m-a trimis sa-i fac ecografie la sold. si a iesit ok.
acu nu stiu daca are vreo legatura asta cu lenea ei de a se scula in picioare. eu cred mai degraba ca seamana cu mine si sotul (mai mult) ca amandoi cam lenevim toata ziua cu fundul pe scaun la servici :)
joker,
mai bine iti pui si tu un aer conditionat. ca or sa vina calduri f mari. si bebeilor nu le place.
ella,
eu m-am dus la dispensar si am semnat pe o hartie ca nu vreau sa-l fac. punct. nu tre sa invoci vreun motiv anume.
mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani
truli-luli spune:
Am o intrebare: la ce varsta faceti vaccinul Priorix (ROR) ?In carnetul de vaccinari scrie ca se face la 12-15 luni dar mie pediatra mi-a spus ca se face la 10-12 si mi-a recomandat sa il fac la 11 luni. Voi stit ceva de genul asta?
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
Katink spune:
Fetele mele dragi,
maine dimineata decolam spre Romania, eu si Emma stam o luna de zile acolo.
Net o sa avem, dar sigur timpul va fi cel lipsa.
Doresc tuturor o vara frumoasa, prunci sanatosi si multe bucurii!
Celor care plecati in concedii sa va bucurati de vreme placuta si sa va odihniti!
Irina sper sa ne intalnim curand in Constanta
, pana atunci iti doresc servici usor! Tinem legatura pe telefon.
Sa ne vedem cu bine peste o luna!
Va pupam cu mult drag pe toti si toate 

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
ema.nu.ela spune:
cami,
eu mi-aduc aminte ca pe schema mea de vaccinare e priorix la 12 luni fix. hai ca verific acasa si-ti spun daca nu e asa.
anis spune:
Katink super.Dupa planurile noastre noi la jumatataea lunii viitoare suntem in Mamaia.Poate facem o intalnire si cu Irina.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Si la mine pe schema Priorixul e la 12 luni.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."