Bebelusi de iulie-august 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Noi o s ail facem la un an si doua trei saptamani si apoi la 1 an si 5 luni infanrixul urmand varilixul pana la 2 ani s ail facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Katink, drum bun, sa va simtiti bine la "noi" sa va bcuurati de vacanta sid e vremea frumoasa, si sa va intoarceti cu bine si sanatoase.

Ella, si eu zic ca-l poti refuza fara rpobleme. De ce sa el daie xplicatii??? Ce esti la politie?

Cami, si noi fata frumoasa si o asteptam in park sa o tinem de mauntza. PS: si noi am pus poze

Anis, nu am fost in Herastrau, ca daca Luca a fost bolnavior am stat in casa. Abia duminika am iesit, dar pe langa casa

Vazut si noi pozele, superbe toate cate o pt fetitze si un pt baietztei. Vb lui Cami nu mai nominalizez, ca neuronul e in calduri

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetelor, merci de raspuns, stiu .. se poate semna o declaratie! dar cand i-am spus... mi-a replicat ca nu mai primeste vaccin antirujeolic decat la 2 ani! si m-am enervat rau... eu stiam ca se face in grafic, la 1 an pana la 15 luni! maine ... ma duc singura!
si il cumpar daca e cazul!
am alta solutie? asa pentru linistea mea... care e rujeola asta ?

merci, inca o data!

ella

Mergi la inceput

Si acum sa va spun de noi. Vineri seara a facut febra binenteles, 38.5, l-am sunat pe dr, si ne-a zis ca se astepta sa faca febra, sa continuam cu Nurofen, Vibrocil si Genticol, si sa ne asteptam sambata sa faca febra si mai mare, posibil. I-am pus repede sosete cu otet in picioruse. A inceput sa traspire, l-am schimbat, i-am luat iar febra scazuse la 38. Si din fericire a dormit toata noaptea. N-a mai facut deloc febra, dar mai e infundat, sunt mai consistenti mucishorii, dar tuseste acum. L-am sunat acum pe dr si mi-a recomandat PROSPAN (picat sau sirop), sper sa fie bine. Una peste alta, sambata seara am facut o criza de alergie (sunt alergica la fulgi) si sunt pe Claritine, si niste picat de pus in nas, si colac peste pupaza am racit si eu Bag paracetamol si vit.C si picat in nas. Azi sunt mai bine, dar...ca sa fie tacamul complet a racit si tatiCa a fost la peste fara mami si si-a facut de capSi acum zace si el...asta e!!!
Duminika, "iar" plecam la Meociu, ca duminika trecuta am amanat, mi-a fost frica sa plek cu el asa. Sper sa fie bine pt toti 3

Si inca o veste, de luni ma duk la sala sa vedeti voi ce cutremur, cu tonajul meu, dar tot e bine ca m-am hotarat...si de data asta nu ma las

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis, Albinutzza multumim frumos. Sigur o sa fie bine acasa, sanatosi sa fim e cel mai important.

Anis ne intalnim toate daca veniti si voi, vb la telefon cand ajungeti in Mamaia.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Albinutzza, m-am distrat bine... cu cutremurul... daca vrei mai multe grade... cheama-ma! pot sa vin si far "greutati"
Sanatate tuturor!

Katink, cele mai frumoase ganduri ptr voi! sa aveti drum bun si distractie maxima!

Ema.nu.ella, las ca lenea ma prinde si pe mine... acasa! pupicei Mariei!

Trulli_luli, multumim si pupam Ana frumoasa!

Numai bine!
ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza..pt ce e siropul?Ptr tuse? Eu i-am dat Stodal...e super bun.Stiu ca am luat si cand eram gravida in 3 z gata tusea.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Albinutzza..pt ce e siropul?Ptr tuse? Eu i-am dat Stodal...e super bun.Stiu ca am luat si cand eram gravida in 3 z gata tusea.

Dap, Anis pt tuse, sa vedem cum merge. Abia i l-a cumparat taica-su

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000

Albinutzza, m-am distrat bine... cu cutremurul... daca vrei mai multe grade... cheama-ma! pot sa vin si far "greutati"
Sanatate tuturor!

Ella, eu sper sa nu se simta pana la Cluj, ca nu am bani sa restaurez toata soseaua pana acolo ... 3 printese

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

poze cu covrigul pe picior in gura. album 2006 May (10 luni)

covrig

Mergi la inceput