Bebelusi de iulie-august 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
cami,
eu mi-aduc aminte ca pe schema mea de vaccinare e priorix la 12 luni fix. hai ca verific acasa si-ti spun daca nu e asa.
Emanuela, Anis, Monica-Elena va multumesc pt raspuns. Aveti dreptate, am mai cautat pe net si ROR e la 12 luni. Dar sa stiti ca totusi nu sunt dusa de tot cu pluta
In carnetul de vaccinari pe care l-am primit in maternitate (movuliu cu reclama la pampers) la "calendarul vaccinarilor obligatorii" ROR e trecut la 12-15 luni. Poate mai sunt fete care au acelasi formular si pe mine asta m-a indus in eroare. Multumesc inca o data pt raspunsuri 
Cami si
ANA (17.08.2005)poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Albinutzza spune:
Emanuela, super fata...ce contorsionista e si ea, ca si Luca, si metoda de mancat covrigul e super 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Cami,si noi fata frumoasa si o asteptam in park
sa o tinem de mauntza. PS: si noi am pus poze
Cuscra mii de scuze
ca nu am zis de pozele bondarelului. Bineinteles ca le-am vazut, dar am recunoscut ca neuronul meu e in suferinta cronica
Te rog sa nu ne parasti la baiat ca daca se supara si... se razgandeste cu privire la fata, ce ma fac? cum o mai consolez? ca nici de dinti nu o pot linisti, darmite de suferita in dragoste
de la amndoua(Am mai citit intre timp asa c a editez) Multa sanatae pt Luca, sa scape mai repede de raceala. Si pt voi la fel, vad ca va dati rand cu raceala acolo in familie. Darnici nu gluma, nu tineti nimic pt voi
Cami si
ANA (17.08.2005)poze Ana
Ella2000 spune:
Suuuper poza! Emanuela... mai stiu actritze care ii dau iubitului(iubitzilor...) sa bea din paharul tinut intre degetele de la picioare!

Cuscra!!! cand eu apar tu dispari!![]()
mey, eu maine sun ... la cabinet ca NU POT! si NU VREAU acum acet vaccin... sa vad cine si ce imi face!![]()
las mama restaurarea... inca nici n-am stranutat! ca ma bagau astia la resturat demult!...
imi fac eu rost de "aripi" si tot aterizez unde nici nu va asteptati! am inscris-o pe Pau-pau la concurs duminica...babyexpo la Cluj... sper sa ajung eu .. ca ea far mine nu are sanse! 
Yasmari,sa stapanesti sanatoasa masina de spalat haine... eu acu, de nervi, as cumpara una de "tocat" haine!
pupicei
ella2000 si printesele
truli-luli spune:
Emanuela super tare faza cu covrigul. Ai o fata descurcareata si inventiva 
Bravo ei!!!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
Ella2000 spune:
nu ma pot abtzine ... intr-o seara ,la taifas cu prietenii, am intrat pe Dc... si barbatii... ei, cei mai si cei mai, in loc sa zica o chestie inteligenta... sau poate eu nu siu sa cotez... "a cui mama era.. cea...care... bla...bla! " na! ce ziceti? eu admir bobocii si altii(altele)admira sursa!
sa traiti sa fiti sanatosi ca restul se rezolva... noaptea... cu un somn odihnitor!
pa!
ella2000
Ella2000 spune:
Albinutzza, daca sunt cele din parc... mea culpa!!! pupam bondarici sub aripiora stanga, direct pe inimiora, vazut... ramarcat tot ... tatic... 
scuze... sunt influentzata de prietene!
ella nebunella
Ella2000 spune:
schimbati capitolul sa ma pier si eu pe undeva... ca o singura sansa mai am.. cine stie care?
ella nebunella
Dianami spune:
Fete, luati o scurta pauza
, deschid acus alt capitol si va raspund si eu repejor.
Pupici!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76517" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (114)
Diana

si noi fata frumoasa si o asteptam in park
sa o tinem de mauntza. PS: si noi am pus poze