Bebelusi de iulie-august 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Nicoll, super poze! pupam 'usinica... din oghida!
ai fetitza mare! ca se vad calotzii .. nu-i bai! sa vezi cand zice " da' de bulane, ce zici? " asa a facut Iulia pe la 2 anishori!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Yasmari, inteleg din vorbele tale ca Yasmine nu mai are nici o problema de sanatate?

Ella, Sara nu are nasul infundat, e doar ragusita. Sa vedeti ce sunete scoate, parca-i in butoi. I-am spus sotului ca eu ma gandesc ca i s-o schimba vocea.

Nicoll_mada, e mortala Codruta, iar poza pe olita e preferata mea.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Mona, multam de intrebare, Yasmin e tot muciacios, mucii dau spre parguire, nu mai sint asa aposi, si-au schimbat consistenta. Culmea e ca si eu sint in aceeasi oala acum, banuiesc ca eu am fost initial posesoarea virusului dar ea avind imunitatea mai fragila l-a preluat prima.
Chiar vreau sa va cer parerea, credeti ca bebelusii sufera de dureri de cap?
cat despre Sarici, gind la gand,eu cred ca de la promisiunea tanga i se trage; de mirare si excitement si-a schimbat vocea. Ia observa, n-are ochii mai mari? Tot zici tu ca nu mai pune multe grame, sigur isi pregateste funduletu' pt tanga-n ritm de lambada.
Mamini si mamele nervoase din pricini dentare, am auzit c-ar fi f bun Bonjela. Cica ar fi o pudra pt gingii, dar la farmacie am vazut doar gel,nici n-am cerut detalii. A mea creste doar cei 2 dinti din ian-febr, nu-i bai ca tot ma infior eu la perspectiva capsatlui, mai boieresc cat tine.

Mergi la inceput

Am uitat omagiile meritate de Codruta, poza mea preferata e cea cu palaria bunicului...taaaaare dulce!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Yasmari,
eu nu cred ca bebeii pot avea dureri de cap cu vreo cauza anume. ca de exemplu am citit ca ei nu fac sinuzita pt ca n-au inca sinusurile formate.

in schimb am citit undeva ca dezvoltarea creierului, inmultirea neuronilor si crearea sinapselor dintre ei pot da mari dureri in anumite perioade. nu ma pricep la partea asta cu neuronii dar e posibil sa fie ceva-ceva.

delia,
a mea de obicei doarme cate 3 reprize pe zi de 1-2h: 8.30-10.00, 12.00-13.30 si 17.00-18.00.
ieri n-a vrut cu nici un pret sa doarma de dimineata si a dormit la pranz mai mult si m-am bucurat ca poate trecem si noi pe un singur program de somn la pranz mai lung.
dar azi pt ca n-a avut stare de la ora 6 (s-a foit in pat pana la 6.45 cand a inceput sa ma strige), la 8.45 adormise tun de n-am putut sa-mi iau la revedere de la ea cand am plecat la servici. asa ca probabil o sa mai dureze ceva pana o sa-si schimbe programul definitiv.

mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yasmari, stiu reclama la Bonjela, avem Sky UK :) dar mi se pare ca e pentru besici sau asa ceva in gura, nu pentru dinti.Esti sigura?

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Adriana, da, stiu Bonjela pt besici, da' am auzit de Bonjela pt dinti de bebei acum, si cu ochisorii mei,e drept cam miopi, am vazut gelul cot la cot cu Detinoxul. Nu neg posibilitatea de a fi zravan, cind ajung la farmacie voi ferifica. Ma voi abtine cu mari eforturi de la in vederea rezolvarii dilemei.
Ce mai face Aidan?

Emanuela, ca de obicei, esti tare informata...si asa ai un stil de ora exacta,probabil se trage de la lipsa semnelor din lista Smiles ,sint mereu in cautarea mesajelor tale bine scrise.Thanks again!

Pfiiii, am halit niste Ryvita cu unt si dulceata rom. de cirese amare, o nebunie!!!! Serbez ultima spalare manuala, a venit de dimineata delivery cu masina de spalat; de asemenea, lunea viitoare e bank holiday (liber adica)si ma duce sotzu' la ambasada sa-mi rezolv cosmarul pasaportului. cat despre Yasmin inclusa in pasaport, e alta nebunie, o mai amin, cred ca pina la urma nu mai calatoresc anul asta spre tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mea culpa ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!

La multi ani sa traiti cu numele!!!Sper ca ati petrecut bine!

Cuscra ...un mare buchet de flori si un pupik pt Mihnea!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini...am o intrebare de profesie sa zic asa .De o saptamana nu mai reusesc s-o spal pe dinti pe Ingrid.In schimb daca ii dau ei periuta degetar isi freaca ea gingiile si pe la dinti singura.Acum ,cat de bine e s-o las pe ea? E eficient spalatul ei pe dinti sau e ca si cand n-ar fi?

Pur si simplu nu pot sa o spal eu,ca nu deschide gura,nici cu periuta degetar ,nici cu periuta cu maner.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos cuscra

ptr Ingrid de la Mihnea

Mergi la inceput