Bebelusi de iulie-august 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ella, in prima poza era cu pachetul de Kent al matushi-sii pe cap!

Iar in urmatoarele cu o palarie de-a lui taica-su!

Era asa haioasa ca n-am putut sa n-o pozez!

Si mai face si niste mutritze de iti vine s-o rontzai!

IAr in legatura cu soacra si cumnata.....n-are rost sa-ti chinui neuronii cu ele!
Eventual baga si tu discutii de fond....vai ce frumoasa e vremea!.....nu cred ca o sa ploua !....si cam atat

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ella, pupam printesele. Nu-mi vine sa cred ca bine-i merge Paulei, arata foarte bine, chiar ca-ti vine sa musti din obrajorii aceia.

Irda, u ma gandeam ca s-a apucat fata de fumat, ca s-a emancipat. S-a schimbat si Daria mult, deja are mutrita de fetita, curand trebuie sa parasim barca bebelusilor.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cuscra, m-am topit!Suntem toti trei in extaz...sunt suuuper....vin la cuscra sa te pupeee......

Nu uzez tanga...ca se vad oasele

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Dede, cu cine-o lasi pe Medeea? Ai reusit intarcatul?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ella super montajul cu idragostitii vostri.Cate un pt fiecare!
Cristina bafta multa si pt tine la examene!
Irda Dari este o dulcica foarte expresiva!
Delia noi vom veni pe 1 August la Eforie Nord.Poate cine stie...
Ella ce domnisoara gratioasa este Iulia!Cat despre pau pau...pupam obrajorii bucalati.Si lasa socrela...ai niste fete...

nicoll_mada si Codruta andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

SI ACUM,DUPA CE AM FACUT O OARESCE SELECTIE,AVEM SI NOI POZE NOI.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoll_mada/album?.dir=2246re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/nicoll_mada/my_photos

nicoll_mada si Codruta Andreea

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Ziua buna fetelor, o sapt usoara va doresc, ca de cald e bine merci la voi,;aici nasol.
Papusile Daria si Paula m-au incintat peste masura, chiar ca-ti vine sa le rontai;Daria e o haioasa sub palaria uriasa ,Paula tare cocheta;(Ella, nu ti-e teama, cosul ala de cumparaturi nu pare prea inalt ...zic si eu, dupa experienta plonjarii fiica-mii )

Nu ma pot abtine, desi intoarcerea de pana si subiect e brusca, sa va spun cat de oripilata ma simt dupa mascarada Eurovision; nu ma largesc ca nu-i locul potrivit, pe scurt mi s-a parut o alegere grotesca, nu ma pot dumiri care Europa i-a ales pe monstrii care faceau arta satanica, cantindu-ne sa le fim alaturi ca altfel ne paste iadu'.Nu pot deloc disocia ritmul muzical de mesaj si prezenta scenica, cred ca formeaza un tot.
Mi-a placut Mihai, l-am votat; ciudat dar melodia rusului a prins la mine, mai putin maimutareala lui, cea a bosniacilor aducea cu ritmurile in voga ale lui Bregovic.....ma rog, nu-s prea sigura de comentariile proprii, Yasmin era obosita si maraia intr-una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Cuscra draga... eu uzez sunculitzele... deja la reciclare... ca oricum nu se vede ...tanga de atata " bunastare " si " nesimtire" ...
in alta ordine de idei ... ma bucur ca v-au placut ... la mare arta, trebuiau amandoi pozati aici ... si de restul ma ocupam eu ... dar oricum... se iubesc,nu? pup si pup ca hnu pot accesa prea multe pe forumul asta!

Nicoll, de doua ori pupici! cu socrela ... cred ca scap azi!Yeees!

Irda, multumim ptr aprecieri! hei! Daria e o scumpa!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Dupa lupte seculare datind de la timpurile burticii pofticioase, ne-am invrednicit si am ajuns ieri la un magazin cu prod romanesti; am umplut cosul cu 10 borcane zacusca, urda, dulceata cirese, icre,praf copt, bors si Knorr punga magica. De ieri o tot tinem in romanisme culinare, yumi-yumi. daca as nimeri gura printesei tare i-as mai servi un bors moldovenesc....

Sint tare vrajita de ingerasul meu frumos care creste pe zi ce trece; ma topeste cum ma imita, asa sfatoasa si ingrijorata imi spune ea Niu-niu-niu, cu ochii pironiti in ai mei si mainile pline de chestiuni interzise; la servetelele pe care le rupe ferfenita, numai bune de imbucat, se abtine cel mai greu, tot incearca sa se convinga ca niu-niu -niu dar in final tot mai trage cate-un hap.
Irina, servici usor si mai da pe la noi, esti membru de onoare, Ioana pletoasa preafrumoasa la fel.
Ma duc s-p imbii cu vreo lingura de papica apoi intentionez sa vad pozele Codrutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monai, multumim de aprecieri! cum e cu nasucul?
Yasmari, cu stilul tau ma dai gata! sar'mana!
nu-mi e teama ca trage Paula vreo tranta! mai repede ma tem de mine.. ca impiedicata Clujului sunt!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput