Bebelusi de iulie-august 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, am vazut noile pozici ale Iuliei! s-a facut tot mai frumoasa! Pupici!

Cuscra... http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=16c2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/my_photos

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by joker

Neata si la multi ani sarbatoritilor de aiz...nu stau mult ca am si eu doua bucati de atse ain familie

Asaa....acuma nu dati cu rosii dar mie chiar mi-a placut melodia celor din Finlanda....subliniez ca ma refer strict la melodie...si Irlanda a sunat foarte bine....eu vroiam sa castige Finlanda...

Noi nu cred ca vom castiga niciodata pentru ca se stie ca nu avem capacitatea financiara sa organizam evenimenete de genul asta...Despre MIhai...continui sa imi pastrez parerea...putea si mai

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

si mie imi place melodia finlandezilor!
Nu spun nimic despre infatisare...findca sint ingrozitori!Dar melodia chiar mi-a placut!
Cristina

Mergi la inceput

Multumim tuturor pentru urari va va pupacim dulce pe nasucuri!

LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele CONSTANTIN si ELENA !
Multa,multa sanatate,fericire si noroc si o viata minunata alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI copilasilor nascuti pe 20,21 si 22 !
Sa creteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si norocosi!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Joker,spor la invatat si bafta la examene!
Eu incep sesiunea pe 3 iunie cu examen la managementul recompenselor!

FELCITARI PUIUTILOR CARE MERG IN PATRU LABUTZE SI CELOR CARE DEJA MERG SINGUREI,PRECUM SI CELOR CARORA LE-AU MAI IESIT DINTISORI!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, fetele!

Mai dam si noi cate un semn de viatza.....mai rar din lipsa de timp, dar asta e !

Pupicei sarbatoritilor de azi si celor care au mai adaugat o lunishoara .........ne apropiem cu pasi repezi de marea aniversare de 1 an !

Felicitari mergaretilor si celor care le-au mai erupt dintisorii!

Noi mai avem un dintisor din 15 mai! Asa ca in sfarsit ne-a iesit si noua D2iu'!

In rest, merge 4-5 pasi singurica, apoi se sperie si cauta un punct de sprijin, sau se lasa jos si o ia in 4 labe la plimbare!

Am vazut poze cu puishori frumosi Iulia si Edutz.

Noi n-am mai pus poze de ceva vreme...poate ma invrednicesc sa pun azi poze de la 10 luni.
Dimensiuni de la 10 luni nu avem ca dr. noastra a fost in conced ...o sa mergem joi la control. Daca tot nu mi-a luat in greutate cum trebuie ii fac analize ca nu se mai poate!

La multi Ani! de ziua numelui Elenelor si Contantinilor!

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Ce liniste e pe-aici!
Sunteti la plimbare dragele mele?

Am pus si eu poze noi cu matza de Dari! Dari la 10 luni

Daca aveti timp va invitam sa ne vedeti!

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna ziua!

Medeea de doua zile nu a mai dormit dupa-masa asa ca m-am hotarat sa ii mut primul somn. Eu am vrut incet, incet, in cam doua saptamani sa il mut de la 11 la 13, dar azi am pus-o sa doarma la 11.30 si nu avea chef. Asa ca pe la 12.30 a mancat de pranz si la 13 am culcat-o.
Ar fi super sa ramana asa programul ca se suprapune cu somnul de pranz al lui Adi si atunci pot sa ii mut intr-o camera.
Mai vedem, e doar prima zi.

In alta ordine de idei, ne-am rezervat bilet la mare. Vine cineva la Mamaia la sfarsitul lui iulie? Noi mergem doar cu Adi fara Medeea si cu niste prieteni cu o fetita de 4 ani. Sper sa fie bine.

Am vazut poezele cu Daria. E tare haioasa.

Sanatate la toti bebelusii ca vad ca unii se fac bine altii fac cate-o surpriza mai neplacuta. Dar sunt bebelasi bine ingrijiti si iubiti si scapa usor de orice.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

urmatoarele ore din zi le voi petrece alaturi de soacra si cumnata-mea... sa vedeti voi "liniste"!!! am comentarii...

voi sunteti la soare... iarba verde... cu tanga! noi asteptam caleasca sa ne duca intr-un colt al Clujului... sa ne razboim cu socrela si cumnatzela! poate... au sanse sa imi treaca... pana ajung!

POZE NOI IN ALBUNUMUL PRINTESELE IN MAI UNDE PUTETI VEDEA DRAGOSTEA MARE... LA DISTANTA, dintre Edutz si Pau pau

numai eu... stau sa astept intalnirea cu socrela.. cand unii se plimba, bine merci!

ella2000

Mergi la inceput

Irda, vazut minunea cu ceva in cap!!!

ella2000 si printesele
POZE NOI IN ALBUNUMUL PRINTESELE IN MAI UNDE PUTETI VEDEA DRAGOSTEA MARE... LA DISTANTA, dintre Edutz si Pau pau:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=6502re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/my_photos

Mergi la inceput

Ella, ce printese scumpe ai!!!!

Pupe mama pe ele de puiutze!

Iar inimoara aia cu Edutz si Paula e totala!!!!

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput