Smecherashi de iulie-august 2004 (183)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Va multumesc pentru sfaturi, voi cumpara si Ambroxol si Mucosolvan ca ne trebe pe stoc 
Pako - e bb2 ??? 

L-am vazut si eu pe Gizmo, tare fain mai e
Si si pe Bobo, ce mare si frumos e ! 
Adema - voi cum mai sunteti ???
Vrabiuta - ai dus-o pe Lia deja la bunici ? (e cel mai bun loc pentru ea)
Papadicu - io am vazut doar o Sofi tare , tare frumoasa si bucalata, dar nici urma de Catrina in album 
Lia - io ii dau lui tantiCati 1 mil / saptamana, ingrijirea copilului10 ore / zi ...
Mitzura - cum sunteti ?
Ziceati de dinti ... ne laudam cu aceeasi de acu` 2 luni 4+4 in fata si 4 masele. ![]()
Gata ca m-am lungit, pupam gasca ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
mamagiuliei, Codrut s-a facut bine.Acum, am scris, am problema cu talpicile lui! Nu stiu ce sa fac, ca mi-e mila de el!
In rest...12 dinti si 4 maselute, catarator si plin de energie, somn putin si cu treziri cu plans, cuvinte...putine.Abia de cateva zile a invatat sa spuna "NU" si profita din plin, sa spuna "Alo" si "caca".Dar la olita nu presteaza deloc.
Cam asta e raportul!
Adema&Codrut
Mimilinca spune:
dragutelor!
Am lipsit mai multisor ... dar motivat. Am imbinat utilul cu placutul, ca sa zic asa, dar mai mult placutul
la un seminar la Praga. Care mi-a placut tare, tare mult...este un oras superb. am pus si cateva poze aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitachiriac03/album?.dir=/9258re2&.src=ph, in special pentru tine Cristal...
Altfel, sunt in cautare de oferte la mare... si ca tot intrebati de Bulgaria, noi sunt aproape hotarati pentru Bulgaria. azi maine confirm rezervarea. ne-am gandit la un 4 stele, all inclusive, ca sa nu mai am nici o grija...ca nu prea ma vad umbland prin restaurante cu Ilinca dupa mine...asa stiu ca avem cate ceva de rontait la dispozitie oricand....
nu am apucat sa citesc mai nimic, sper sa recuperez... sanatate multa la copilasi care sufera de muci...canicula si alte bubite si basicute...
Si Ilinca este rea de caldura, mama, mama...alearga pe afara ca disperata si este uda fleasca pe ceafa...si nu am ajuns inca sa o tund..
va pup si numai bine 
Felicia, eu la Ilinca am patit la fel cu testul. Primul test avea a 2-a liniuta vai mama ei de firava, dar al doilea a iesit clar pozitiv. Asa ca eu zic ca este de bine! 
roxanaz spune:
Daria ambroxol si mucosolvan e acelasi lucru :) flumucil e celalalt. este mai bun mucolitic - parerea mea si testat pe iepure.
Ina felicitari ptr ITP. de ce analize de sange? din vena?
leeloo2004 spune:
Adema, da, tii bine minte - Stefan mi-a facut basicutze pe talpi (de fapt pe scobitura talpii) din cauza de purtat sandale fara ciorapei (si sandale de plastic si papuceii de casa). Eu nu i-am dat cu nimic ca nu am stiut cu ce - doar seara dupa baie i-am pus putina pudra de talc acolo si l-am lasat in picioarele goale. Acum vad ca nu a mai facut...
Vrabiuta - am mai vazut gradinite, insa m-am hotarit sa-l dau abia de la anul si in plus ma bate gindul sa-mi deschid eu o gradinita asa ca m-am apucat sa ma interez usor-usor de ce mi-ar trebui!
Lumi - bine ai venit! A fost frumos la Praga?
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina32 spune:
Analize de sange ca am io niste pitici pe creier. Noi mergem o data pe an la dr la Bucuresti (ca dr nostru de la Brasov e super fan antibiotice
). Si de aia am vrut ceva mai amanuntit. I-a luat sange din vena, dar nu la faza asta a urlat copilu', ci la o banala ecografie
. In fine, mai aveam putin si saream pe geam cu totii![]()
.
Lumi, unde mergeti in Bulgaria? Nu-mi trimiti si mie oferta ta pe mail -irinav72@hotmail.com? Si ceva nu mere la linku ala...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Mimilinca spune:
Gabi, Praga este superba, mi-a placut mai mult decat Viena cu care seamana ca arhitectura, este mai romantica ... cu podurile, cu castelul pe deal... frumoasa rau
Succes la "gandul" care te bate cu gradinita
ne treci pe lista de asteptare?
mai devreme cred ca am copiat aiurea linkul pentru poze si nu se pot vedea... mai incerc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitachiriac03/album?.dir=9258re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
amironeanu spune:
Vreau si eu oferte pt. Bulgaria amironeanu@yahoo.com Luminita, cat va costa pe familie si cum rezolvati cu drumul. Of, vad deja triplu de la stat cu ochii pe calculator si cautat oferta pentru la vara.
Felicia, sa fie intr-un ceas bun si tin pumnii pentru 2 liniute mai "vizibile".
Lia, 200 mii/ora!!!!!!!!!! E nebuna!!!!!!!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Adema spune:
mimilinca, eu nu pot vedea pozele! Si mi-ai facut un dor de Praga.....E superba!
leeloo, deci pudra de talc...Am retinut!
Adema&Codrut