Smecherashi de iulie-august 2004 (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mimilica, frumoase poze!...multumesc...:)
Eu nu stau decat 4 zile, ca trebuie sa ma intorc de ziua Botosului...
Nu am facut prezentare, nu am facut articol...dar mi-am platit cazarea ca sa fiu sigura ca plec...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Fetelor, multumesc mult....mi-ati dat speranta pana maine dimineata.Am luat un test care il pot face in orice moment al zilei dar scrie ca de preferat e dimineata si ca sa fiu sigura de rezultat o sa-l fac maine dimineata.

Adema, nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru piciorusele lui Codrut, ii doresc sa treaca cat mai repede.Mai pune si tu poze cu gradina ta frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Irina, in caz ca nu ai primit nimica, please mai scrie adresa de mail inca o data...am chiaunit, nu mai vaz sa citesc ca lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna ziua la toata lumea!

Am intrat si eu puşin, ca n+am mai raportat de mult.

Suntem bine, mai mult sau mai putin sanatosi. Tudor inca mai mucareste (cam de o saptamana), dar e pe trecute cred. Eu, sunt ok, cresc, am trecut deja (sunt abia la inceputul lunii 4) pe pantaloni de gravida ca ma lua cu rau in ceilalti. Deh, burtoasa rau.... Suntem singuri pentru vreo trei zile, ca tati se lupta cu canicula din Bucuresci.

Noutatea ar fi ca nu mai vrea sa doarma nicicum la amiaza, ceea ce nu e bine deloc sa se intample asa de devreme. dar zau ca mi-am epuizat mijloacele. Uneori, cam la 2-3 zile reusesc sa-l culc totusi. Sper sa fie doar o perioada.

Sa raspund si eu la ce mai tin minte (nu prea multe ca imi mananca copilul asta toti neuronii si s-a cam dus memoria mea...)

Daria, eu i-am dat fluimucil, adica ACC 100, cate doua pliculete pe zi.
Carmen, si eu sunt interesata cu pofta de mancare ca sta rau de tot cu mancatul. Din discutiile de pe aici am retinut Peritol, (nu i-am mai dat pana acum), Liv 52, care e natural, iar mie medicul mi-a recomandat odata pt Tudor Tonotil N, care a dat rezultate atunci, dar nu mai stiu prea multe despre el, compozitie cum se da etc, trebuie sa-i caut prospectul pe net.
Felicia, tin pumnii sa fie cu ochisori!!!
Adema, pai si poate merge cu basicutele alea? Eu as zice sa ceri parerea unui doctor daca zici ca nu-i de la incaltaminte.
Ina, ecografie la ce?

Cand va aud cu vacante pe afara m-apuca un chef de plecat... Noi ne gandim mai nou la Calimanesti/Caciulata, (ca va ziceam ca anu asta nu putem fi prea aventurosi), dar cu gripa asta aviara nu stiu zau, mi-e teama sa nu ne carantineze pe undeva, sa nu ne mai putem intoarce acasa.

Ma duc sa vad poze, ca n-am vazut nici una.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Lumi-am primit, multu.
Mitzura-ecografie la rinichi, splina si ce-o mai fi reusit sa vaza dr printre tavalelile si impotrivelile lui radu.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lumi, pai tocmai pe voi sa nu va trec pe lista de asteptare??!! Va tin eu la curent cu evolutia "proiectului"!

Eu mor de cald si ma tot uit la ceas sa se faca o data 5.30 si sa o intind spre casa...Am baut la apa cit nu am baut eu in toate dietele mele de slabire...

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Multumim de aprecieri

Roxana, pe 17 iunie e nunta la verisoara mea,masa e la Hotel Mamaia, dcei mai cu fitze asa...Te rog sa-mi recomanzi si mie ceva frumos, oricum eu nu-mi fac cocuri super selecte, doar o coafura normala...
Mailul meu e monicaotelea@yahoo.com

Deci sa inteleg ca nu se organizeaza nimic pentru 1 iunie

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicia...tin pumnii sa vii maine dimineata cu vesti bune...Tot asa am patit si eu cu un test de scrcina...rezultatul = tiza ta
Si noi tot in Bulgaria sper sa ajungem anul asta...Noua ne-a recomandat cineva de incredere hotelurile Excelsior si Sunrise...trei stele, all inclusive in statiunea Nisipurile de Aur...Dar ma intereseaza si alte oferete...asa ca Lumi si Adema, daca se poate...vreau si eu oferta de pret pe mail: mcgcaro@yahoo.com
Lumi...frumoase pozele de la Praga...
Carmen...eu nu stiu ce sa iti recomand pt. pofta de mancare, nu am folosit niciodata...da' acum sunt hotarata sa-i dau Feliciei ca mi-a scos peri albi cu mofturile ei...Da' astept sa vad ce hotareste Olivia sa-i dea lui Luca si o copiez imediat ..Cu Alessia nu am probleme cu mancarea...
Mitzu...baga poze proaspete sa te vedem...Pun pariu ca si acum tot fotogenica esti !
Anca...ce face Bia ? E mai bine ? ...Dar Biencuta ta Marcelle ?
Daria ...sanatate si voua...Cristal...imi pare rau...data viitoare va fi mai bine !
Adema...eu stiam ca pudra de talc nu prea mai e recomandata...As incerca mai bine cu crema de galbenele pentru vindecare...pentru prevenire, nu am idee...sorry
Am vazut poze multe cu pui frumosi...ii pup pe toti ...

Stomatita Alessiei nu s-a vindecat complet, inca mai are probleme in partea dreapta a guritei. Sper sa treaca cat mai repede, ca m-am saturat sa o tot alerg prin casa ca sa o dau cu glicerina sau cu alte alea
Dar am o intrebare...dupa ce ii trece la cat timp pot sa-i dau sa manance lactate, ca numai de astea cere ...Ii dau imediat sau mai astept cateva zile ?
Apropo de lapte...noi suntem codasi...de luni de zile ea nu mai bea lapte seara decat f. rar, iar dimineata consuma putin cu cereale...nici nu il mai masor ca imi fac sange rau...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu sint cam abatuta...am ceva probleme cu tati..cu depresia lui...
Am primit azi poze cu Luca...parca nu mai este asa de fericit...sau am luat-o eu razna...O sa le pun mai tirziu...dar sint urite! Luca are pe cap in permanenta (ca doar este frig..raceste baiatul!)...o palarioara care i-a ramas mica...de imbrcat ce sa mai vorbesc...asortat oribil (ca doar de aia am trimis 2 geamantane de haine!)..si ciorapi cu sandale!!!! moartea pasiunii! Sa nu-mi spune-ti ..despre transpiratii... basicute.....ca nu este cazul la noi..inca! Dar este frig!!!Hai ca v-am inebunit...dar asa sint eu mai patimasa!
Mi-am luat cartele sa pot vorbi de la servici..ca acasa vorbim o ora..si nu aflam mai nimic.Asa ca azi aflu mai multe despre cum papa mister Luca! Oricum eu m-am hotarit fetelor (Carmen si Carolina)...sirop de catina (gen nectar ..dizolvat in apa) si data in loc de apa....si Sativol...am dat comanda in Franta la cineva....

Revin ca am ceva de lucru...

edit am vazut-o pe Maria la mall....o dulceata de fetita ..cu codite!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput
Mergi la inceput