Smecherashi de iulie-august 2004 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
fenistil pentru intepaturi, daca e vb de albine fuga la doc sa nu faca alergie. si alcoolul camforat/mentolat e ff bun.
Gabi wow 36? o bere ceva? ![]()
Adema spune:

Nu am mai avut cum sa intram pe aici ca ba a fost Codrut cu febra mare, ba nu a mers internetul.In plus, sta numai afara si eu vrea--nu vreau, dupa el.Azi s-a trezit la 6 dim. si la 7.30 eram afara la joaca.
Am citit printre randuri si am vazut ca aveti probleme cu pielicicile...Eu sunt ingrijorata rau pe tema asta si vreau sa va cer sfatul.De cand cu caldurile astea mari, lui Codrut ii transpira rau talpicile si a facut basici care s-au spart si nu va imaginati cum arata piciorusele lui.Inclusiv pe buricele degetelor.Are numai sosetute din bumbac si sandale din piele, deci nu acolo e problema! S-a confruntat careva cu asa ceva? Ce sa fac?!
Adema&Codrut
g_ioana spune:
Multumesc pentru raspunsuri ma duc si eu sa-mi cumpar Fenistil si alcool
,noi nu am avut probleme pana acum,dar mandra se baga in"iaiba vede",in nisip si pietricele ca sa ma innebuneasca pe mine,si deja are pe picior o ciupitura de tzantzar,care o cam mananca.
Felicia,28 cam mult mamaaaa!Eu stau cu pulover pe mine la servici,si ma intalnesc cu studente cu buricutul gol,de se uita la mine de parca vin de la polul nord!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
leeloo2004 spune:
Roxi, asa am auzit dimineata la meteo - ca o sa fie cea mai calduroasa zi, cu 36 grade la umbra - cind am venit la servici erau 24 de grade deja...in plus, la mine la birou nu merge A/C 
prin urmare e ca la sauna...Iar bere nu am voie "on premises"...pe motive de
...dar imi scot eu pirleala spre seara!
Aseara am scapat de tzintzari cu ajutorul pastilelor - vad ca in parc, pe seara inca nu au aparut sau nu i-am vazut eu. Anul trecut aveam tot timpul la mine spray de la autan sau inca unul, nu mai stiu cum ii spune si ii dadeam preventiv pe picioare si minutze cind ajungeam in parc!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
bey, cristal si ioana, iaca la asta nu m-am gindit ... basca de luna viitoare ramin si fara cupilu` al mare, ca intra-n vacanta si tinjeste dup[a bunica-sa, hehehe
vazut gizmou`, mie-mi place poza aia in chiloti![]()
daria, sanatate giuliei, si noi furam cu muci e pe trecute
revin cu intrebarea mea: ce sa-i dau de pofta de mincare? ceva eficient si rapid, exista?
edit, felicia sa fie cu doo linii!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ina32 spune:
Noi am fost la dr la verificarea tehnica anuala. Analizat, sange, urina alea alea, copilu e bine. Dar a facut un mare circ pe-acolo (urlat, tavalit, muscat de maini). Mi-a fost o rusineeeee
Si la noi a venit vara, e cald si frumos.
Felicia-tinem pumnii!!
Intrebare: a fost cineva la mare in Bulgaria? Daca da, vreau si io ceva amanunte, pleaseee.
Lia- am facut repejor un calcul si m-a luat cu ameteli
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
cristalina spune:
Asa...si acum ca am mancat, stau bine cu glicemia si nu ma paste lesinul...am mai citit o data ce a zis Lia...20 de zile lucratoare...a cate 8 ore...a cate 200.000 lei pe ora!?
Aia nu e zdravana la creieri!?
Pai lui tanti Ioana ii dau 2 milioane pe luna!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Adema spune:
pako, e bb 2 pe drum sau am inteles gresit?
alice, ti-am vazut nazdravanul la chiloti
Va pregatiti de mare?
mamagiuliei, pupici pt. mucosica!
leeloo, parca tu ai avut ceva probleme cu Stefanutz cu basicute la talpici? Sau ma insel??
ina32, in Bulgaria la plaja nu am fost, dar am niste oferte de pret...Daca vrei...
Adema&Codrut
vrabiuta spune:
daria - eu i-am dat moatei mici mucosolvan 3 zile si a scapat de mucisori (aia pentru care pediatra de la acorns mi-a prescris sumetrolim
)
gabi - cum merge cautarea de gradinite?
ioana - super dragalasa maria!
si a mea cand vede ca ma lovesc tot zice au mami, au mami si vine la mine, ma analizeaza pe unde m-am lovit... of, ca tare imi mai e dor de ea.
carmen - imi pare rau ca au revenit problemele cu mancarea. eu ma gandeam ca o sa manance chiar mai bine la bunici, aer curat, miscare cat cuprinde...
cele mai frumoase