Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
BEE lasa, bine ca vrea laptic,asta-i important deocamdata! Si daca vrea fara linguritza da-i cu mana! Si mami a facut prima oara asa fara sa ma anuntze,i-a pus un pic de banana pe limba,ca se holba la ea cum mananca banana! Asa mi-a dat ideea sa-i dau, ca am vazut ca-i place,chit ca cica e alergena bla bla...
Ai vazut ce gagica zburdalnica s-a facut TEA dupa kineto,deci prinde repede,are timp sa pape tot cu linguritza! Atata bai sa fie! Sau incearca cu din aia de inox pentru ceai,ca eu pe aia am folosit-o de cand s-a nascut,nu mi-a dat prin cap s-o iau pe asta de plastic de la castronel.
Aia de inox era unitate de masura pentru siropuri de colici si calciu si cu aia ii dadeam ,culmea ca aveam si mai micutza de inox,pentru cafea cred,dar tot aia mare o foloseam 
Poate de aia e asa indragostita de linguritza 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
marchplayer spune:
Bee pai da-i cu mana sa manance
daca nu vrea lingurita. Noi chiar daca n-am mai mancat si alceva decat lapte din tzitzi, am mai jonglat cu lingurita(ca mi-am imaginat ca asta o sa ne astepte dupa esecurile avute cu biberonul cu ceai)si vreau sa spun ca asa o linge si si-o indeasa in gura ca de n-as fi atenta si-ar vara-o pe gat. Drum bun si ce sa-i urez Anei care va dormi singurica? Un somn linistit si sa n-o deranjeze masa prea des sa vada daca-i bine invelita fata.
Moni eu n-am citit niciunde asta si sunt cam pe ganduri...sa incep diversificarea la 4 luni...sa n-o incep.... dar dr. m-a sigurat ca el are niste ani buni de experienta, vreo 30 si neste ani de facultate, fo 6, si stie el ce zice. Pupici Dienutei. Am ras la pozele voastre cu Di nervozica.
La noi ies din calcul cerealele deocamdata, la asa bibiloi si nici banana...Ma si sa dea naiba daca mi se pare grasa.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
miraklucker spune:
Apar si eu, dupa doua zile nebune de tot. David m-a exasperat, topaia intr-un pcior princa sa si urla de nu mai putea. Doamnea ajuta ca s-a calmat, au inceput bubitele sa se usuce si cred ca nu-l mai manaca asa rau. La farmacie nu-mi da nimic altceva fara reteta, joi doctorul nu a fost..... la urgente la spital abia o conving pe doctorita sa-mi dea alt antialergic, dar cica sa nu vin cu copilul.... Da un`sa-l las?? Asa ca nu ma mai duc
. Eu sunt inca buimaca de oboseala ieri noapte s-a trezit din ora in ora!
tina, tu ziceai undeva ca a ta e mica!! A mea are 5.110 si 56 cm la 3 luni. Asa ca nu mai spune ca a ta e mica!!
Ingrid, nu te mai stresa... gandeste-te daca i-ai fi dat titi si nu ai fi avut cantar erai bine merci fara griji.... n-ai stii cat manaca de fiecare data! si daca stai si socotesti nici a mea nu e mai mare si s-a nascut de 3 kg!!!
diana si noi facem probabil in aug botezul, sa vedem cand e liber sutul nasei ca el lucreza la biserica!! numai nu in ultima duminica ca atunci suntem in concediu !
nico, "depresie pe motiv de stagnare profesionala" zici.... eu o am de vreo 5 ani.... de cand m-o pus nu stiu cine sa vin in Elvetia... e.... stiu eu cine
. doar ca la mine nu se intrevede nimic in viitorul apropiat.
March, si eu tot Milumil 7 ii dau
.... si nimic altceva!
Ma duc sa pun prajitura in cuptor, s-o fi adumnat untul ca am uitat-o pe abur si s-a facut zama!!! Maine avem tentativa de iarba verde. Popa romanesc e organizatorul..... sper sa tina si vremea cu noiš
Revin!!!
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
monica70 spune:
MIRA bine ca mai rezisti in ritnmul asta!Si mai faci si prajitura!
Distractie maine la iarba verde!
DANIELA nici mie nu mi se pare deloc grasa Ioana,dar nici Diana nu mi se pare slaba! Si totusi se pare ca Dia are cu un kg jumate in minus si o luna in plus
Chestie de constitutie,mai!
Si pe bune,eu in cartile alea din contul comun parca am citit in vreio doua locuri ca la copiii mai grasi,alaptati la san se incepe diversificarea la 4 luni.Si de aia mi-a ramas in minte,ca ma miram si eu! Si daca nu-i dai cereale si banana,ce-i dai? Doar suc si piure de mere si morcovi si alte fructe,nu?
Eu citeam ca la bebeii cu kg putine se dau preferabil piureuri de legume ca-s mai consistente ca alea de fructe. Deci tu trebuie sa faci invers ![]()
BEE am uitat sa-ti urez distractie placuta la tzara si succes Teodorei cu dormitul singurica! am vazut-o ce bine isi tine capul acum si ce smotoceste pe jucarii!
E o scumpete mica!
I-am tras Dianei niste poze la baitza din seara asta,ma pun sa le descarc si pe alea,ca n-am nici un chef de lucru la ora asta 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Giova spune:
Da ati ghicit canda si Filipelu, frumuselu.
Eu eram cu prietena mea si al ei copil, si se apropie o tipa si ma intreaba: Giova, Ioana de pe forum??? eu zic: da. si ma uitam la ea, nu stiam de unde s-o iau. noroc, ca-mi zice: sunt canda_H. Atunci mi-a picat fisa. Cica pre mine nu m-a recunoscut, doar pe Marco si ai lui ochi albastri
.
Asa ca am stat putin la povesti, eu eram cam ocupata cu papica lui bebe, am tras 2 poze si am stabilit sa ne vedem sapt. viitoare.
Asa ca... cuscra... gata... am numarul lui Canda.
Denisa bine ai ajuns pe meleaguri romanesti. Vezi ce greu traim noi aici???? toate sunt scumpe. sa vezi cand ajungi in capitala ca innebunesti
Daniela nu-i da cereale si banane, ca numai o ingrasa. trece-o si tu pe legume si fructe.
Moni salteluta aia in tip de ursulet nu are jucarii. am vazut-o si eu, e numai salteluta, jucariile... separat.
Mira lasa draga cariera, ca ai 3 copii frumosi. si noi mergem maine la iarba verde.
Bee drum bun si bafta in noaptea asta cu dormitul separat.
eu ma retrag cu al meu sot in camera la Tv.
Am dat sa descarce filmul:L Codul lui Da Vinci. sa vedem ce naiba descarca.
Nu stiti, daca acum e premiera la cinema, cand apare pe DVD? ca am vresa sa-l cumparam.
Maine dim. poate nu mai intru, caci daca e vremea frumoasa, ca si astazi, la iarba verde cu noi.
si
usor.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
miraklucker spune:
Gata, m-am reintos! Prajitura e in cuptor, cartofii de salata fierb!
giova,nu pot!!! am niste pitici pe creier cu serviciul de nimeni nu mi-i poate scoate!!! Da, dupa ce am muncit eu atat sa stau acasa?? Mai vreau si altceva! Ceva pentru mine, sa ma simt eu satisfacuta si implinita!..... peste niste luni primesc cetatenia si sper ca macar dupa aia sa se schimbe situatia.... pana atunci mai creste si Selin putin!!
m-am uitat la pozele de azi si tu spuneai ca te.ai intalnit cu prietena ta.... mie mi se parea ca e Canda.... apoi am citit in continuare!!
Mai fetelor, a mea e puturoasa rau!!! Face doar bicicleta toata ziua.... cand nu doarme.... ce suit picioarele pe pereti sau in gura, rostogiliri si mai stiu eu ce!!! alaltaieri a ras si ea prima data in hohote.... am gadilat-o![]()
moni, sper sa fie vreme buna, ca ma sperie cumnata-mea azi ca cica maine o sa ploua toata ziua cu tunete si fulgere!!! Dar al meu sot zice ca vazu meteo si o sa fie acceptabil. a, apropo stii ca cumnata-mea e din Arad??? de la Frumuseni mai exact!! saptamantrecuta sa-uintors de acasa!![]()
Va pupicesc
Ma duc sa vad de prajitura!
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
anasebe spune:
Giova Salteluta cu ursulet are cateva jucarii. Are 3 broscute zornaitoare (ficare in alt fel), care se pot prinde de un arici de e paturica, are o buburuza maare, pe spatele careia are o oglinda, are o chitaitoare, are o chestie de plastic care se ataseaza si care se umple cu apa si in care plutesc niste pestisori de plastic. Patura, dupa cum s-a vazut si in poze, se poate prinde in asa fel incat sa devina ca o barcuta (deci cu marginile ridicate, a.i. bebe nu poate sa treaca dincolo) sau se face geanta, pentru a fi usor de transporat sau depozitat. Fii-miu e incantat de ea.
Traistariu canta bine. Sunt curioasa ce note vor fi.
Denisa Asa deci. Preturi cam mari. Vai de 
nostru.
Moni Am vazut-o pe Diana hapalnind. Frate dar mananca, nu gluma. Fii-miu nu prea manaca in ultimele zile. Nici nu stiu daca sa-mi fac griji sau nu.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Vai ce m-am mai distrat cu site-ul ala....eu am fost rechin si acum sunt magar (animal de povara, deh!), Cristi e cal (tot cu povara
) iar fi-miu e musca, probabil de asta a bazait azi toata ziua
Am fost la aniversarea Winmarkt si a cantat Cassa loco, a fost concurs de miss si alte alea dar pe Razvan nu l-a prea impresionat nimik....ori a dormit ori a abazait ca a obosit de la atata galagie, acum doarme de 4 ore si nu da semne ca ar vrea sa manannce!
Liliana, si al meu scuipiceste si face balonase(cand se satura face bulbuci in bibe), dar exact asa se aude, ca un bazait (nu degeaba e musca
) si vreau sa-ti spun ca el le zambeste la toate tantiile care apar la TeVeu, cum apare cate o tipa in prim-plan, cum e cu gura pana la urechi....de ras in hohote ii rade doar Alexandrei Dinu/Mutu, cand o vede in reclama aia la vopsea de par...sau sampon? Are fi-miu gusturi, ce mai.....parca stie ca e preferata mea dintre toate romance celebre, ea si Monica Barladeanu (mi se par cele mai frumoase romance)!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
IOANA pai si Diana e musca mai!
De aia bazaie atat!
Ei i-a placut la TV de Gigi Becali ![]()
![]()
Nu prea apuca sa se uite,ca cine stie cine ii mai pica cu tronc!
MIRA si pe aci au zis astia ca o sa fie furtuna! Deci tot prin jurul Aradului te invarti,sper sa vi odata pe la neamuri si sa ne intalnim!
ANASEBE chiar ca nu ma mir ca-i place lui Tiberiu chestia aia de saltea,cred ca si Dianei i-ar placea.Sa stii ca tot ma gandesc cum sa-i fac din salteaua mea mare din burete o "barcutza" din aia! De-as avea timp mai mult
Cred ca s-ar tavali pe ea intr-o veselie,ca in patul nostru asa face,dar mi-e frica sa nu aterizeze.sa stii ca tot o fac,mai ales ca de pe acum va sta in fund,se va rostogoli etc.
Apropo,cand o tin in fund,in bratze se apleaca in fatza, isi ia avant tare,sau se sprijina pe picioare si se arunca tot asa in fatza! Am vazut luna trecuta ca asa facea si vecinutzul cu o luna mai mare! Mai lipseste sa stea in patru labe ca Mario,o fi pus Irina poza? Ia sa vad! ... N-a pus-o inca.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
monica70 spune:
ANASEBE apropo de halitul Dianei,are pe cine semana,tocmai am dat gata o punga cu bezele si o cioco Kinder 

Astept sa vad ce iasa cu Eurovisionul asta,daca tot nu m-am culcat pana acum.Dimineatza iar imi face program Dia si nu ma lasa sa dorm,dar asta e!
A! Si am pus si poze cu baitza,eu zic ca nu-i slaba...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA