Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
IRINA na ca am pus cateva si cu piureul de banane+mere la semantura!Dar mai haioase-s alea din albumul comun,cu piureul de legume. Pune poze cu Mario in patru labe! ![]()
GIOVA poate ai noroc sa aiba dreptate Irina si se pune Marcolino pe demontat jucaria.Dar cred ca ar trebui sa-l lasi singur,ca daca esti tu prin preajma,sigur esti mai interesanta pentru el!
MARAKI lasa ca ai timp cu vizionatul.Si eu ma chinui sa tin pasul si reusesc,mai greu e cu pozele. Mie mi-e mai greu in We cand sunt acasa,pe cuvant ca-s muuult mai obosita decat cand merg la birou
Abia astept sa iasa cu printesa la plimbare sa respir...Acum ar trebui sa fac conta da-s lesinata,azi toata ziua a fost maraita ,doar cat a dormit a fost liniste!
Ma uit acum si la pozele cu Angelo!Chiar am intrat zilele trecute si ma miram ca n-ai pus nimic nou ![]()
L-am vazut pe Angelo - si el tot cu manutzele in gura! Mi se pare mie sau e mai plinutz? Sau doar la fazta?
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
maraki spune:
Monici am intrat si eu sa vad pozele cu printesa
nu mai pot dupa ea
cred ca este cea mai zvapaiata bebelina si dulcica foc
ma uitam cat piure de fructe avea in castronel, este mai mult decat cantitatea de la borcanase nu? L-a papat pe tot?
Irina refacere rapida lui Marian si tie putere de munca si rabdare
nu serios: sta in patru labe creolinul?

Este primul cu noutatea asta
Fetelor socrosenia a venit sa ne aduca provizii pt. Angelo si s-a bagat sa il culce pe picioare, sant curioasa cat o sa doarma![]()
La multi ani bebelinilor sarbatoriti astazi, pupicei si santate

Kikiriki voi santeti cele mai mici ca varsta nu? 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
marchplayer spune:
Hello gagici!
Iara am ramas in urma cu cititul, vai capul meu ca nu reusesc deloc sa tin pasul si ma mai dau mare ca am ajutoare, pai daca eram singura ce faceam?
Azi a fost doctorul la noi, l-am chemat pentru evaluare si... de azi inainte timp de vreo luna de zile o sa-i dau 4 picaturi de vigantol(nici nu i-am spus de cate ori am uitat sa il dau sau de faptul ca puneam picaturile in lingurita si cred ca jumatate ramanea pe ea). Ioana mea este cam "barosana" la doar 3 luni jumate are 7kg si 67cm, am milumil 7 in tzatze ca alceva nu-i dau, nici macar apa, recomandarea a fost ca incepend din luna 4 sa-i dau zeama de la legume si apoi, cam in 2 saptamani si pasatul, din luna 5 sa-i bag si pui in supa, iar de maine suc de portocale crescendo incepand de la o lingurita pana la 100ml/zi ca sa rezolvam treaba cu constipatia care intr-adevar poate da si temperaturi mai ridicate(a mea fata are destul de des 37.5). So, nu mai pricep nimic, unii spun ca nu diversifica pana la 6 luni chiar daca sunt alimentati artificial, eu o alaptez la san si asta imi recomanda diversificarea de la 4 luni pe motiv ca este "voinica". Si alt motiv ar mai fi ca la 6 luni copii accepta foarte greu hrana si astfel devine un chin si pentru mama dar si pentru bebelus.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
marchplayer spune:
Va pupicesc pe toate si pe toti bebelusii nostrii.
AnaS, sanatate taticului tau. Frumusel foc Tibi si-mi place tare mult noua achizitie.
Diana, tare draga Your Peter daca sta in picioare! A mea cred ca-i prea grasa(desi mie nu mi se pare) sa stea in picioare, o bag la supe poate se mai subtiaza si ea.
Irina si asa, zici sa ne dedam la martini! Stai s-o intreb pe Ioana daca se baga la o tzitzi usor alcolizata.
Alina i-am pus 2 pampersi ioanei vreo luna de zile dupa care dr. a considerat ca nu mai are rost ca la manevra ortolani nici atunci si nici astazi nu a afacut nici un declic, cu toate astea joi o sa ma duc sa-i fac o eco de sold, deabia atunci am obtinut programarea ca a fost profesorul ocupat cu neste comisii austriece.
Am vazut si eu pozele de la intalneala Anei cu Bia si cu Daria, frumoase papusele.
Bee, te mai zapaceste Ana? Nu-i place plimbarea cu carutul? Plimb-o cu rucsacelul
pupicei la toate fetele cucuietele si la toti bebenacii!
poze
maraki spune:
hai March ca tocmai aratam pozele cu Ioana lui socrelu,vorbisem de bebeii cu par mult si i-am aratat comorile
Pupicei Ioanei
, nici eu nu apuc sa tin pasul![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Am fost si noi afara cu prietena mea.
Acum am venit, l-am pus la jucarie, dar nimic. in schimb cu noi rade in hohote si chiuie de numa.
Tat-su a zis ca sa o bag in cutie si in garaj cu ea.
Dar sper sa ai dreptate Irina, ca mi-aqu mai zis azi 2 mamici din parc acelasi lucru.ce fain ca sta in 4 labe. Deea parca mai zicea ca Daria sta in fundic, si Marco dar se inclina in fata, ca sa-si tina echilibrul. maxim 5-6 secunde sta asa.
In schimb s-a intors de 2 zile, de pe burta pe spate si invers.
Si Moni si tu ai dreptate, trebe lasat doar cu ea, dacxa sunt si eu se hlizeste la mine.
Daniela nu e grasa Ioana, arata foarte bine. da-i pace, doar nu pui copilul la dieta.![]()
Maraki sa ne zici daca l-a adormit socrella pe Angelo.
Al meu va ramane cu ochii albastrii,
cel putin asa zic mamicile mai cu experienta, caci prea e albastru curat , ca sa se mai schimbe.
A papat jumatate de 70 ml de supica si 150 ml lapte afara.
cred ca nu-i voi mai baga sare in ea, ca tot asa a papat-o ca si pana acum.
Ghici cu cine ne-am intalnit in p-ta din oras?
aveti poze aici, sa vedem daca recunoasteti personajele.
poze de azi
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Denisam spune:
Salutare,
Moni si cuscra-pupicei si voua si la bebelasi iar Irinei- sanatate lui Marian si Giova-haioasa jucaria,nu am apucat sa citesc decat ultimele 3 pagini ca is inca cheauna de somn.
Am ajuns si noi ieri dupa amiaza in romania, pe otopeni cu intarziere de 45 de min ca a plecat tarziu din paris si apoi ne-au asteptat ai mei si am plecat la valcea.
VA zic despre drum si cum am ajuns si maine sper sa mai intru si sa va zic primele impresii, oricum ce am vazut azi de copii sunt f. scumpe, duble ca pretz comparativ cu canada.
Drumul de la toronto la paris a fost super ok, a durat cu 1h mai putzin si am avut un patutz pt emma si a dormit tot timpul, nu am avut probleme cu decolarea is atrizarea, tzinut bibe in gura cu apa si a fost ok, de papat mai putzin laptic ce ma interesa cel mai mult, dar speram sa ne revenim, ca deja ne plimbam si n epalce aerul din valcea.
In paris cam nebunie, nu ne-au asteptat cu bus-ul treb tu cu bebe sa te misti si cu bagajele de mina, nu m-a lasat cu caruciorul decat pina la usa avionului ca cica e plin si nu e loc, intr-adevar mai erau inca vreo 6-7 kids si doar unul sub 1 an, restul cam galagiosi si au adormit f, greu cam dupa 3 h dupa ce a plecat avionul din toronto.
Am ajuns cu intarziere la bucu ca am asteptat dupa 1 passager dar acolo surprindere m-a luat una de la pasap diplmatice ca m-a vazut cu bebe si apoi unul cu un carucior mi-a carat geamnatanel si i=am dat 5 cad, tare multumit.Emma a dormit si de la paris la bucu si a mincat doar in somn juma de biberon, acum aincercam pe linga supica din morcov si telina si cereale sa mai bem laptic si incurand o sa ii dau si piure idn 3 leguem, al fiecaer 3-4 zile mai adaug o leguma si cu fructele doar mar deocamdata tot ca piure, o sa il amestec cu cereale, ca noi la masa de cereale am luat din acelea cu banane si ne plac.
Fug la somn ca eu am dormit pe avion 1h si de cand am ajusn in ro, dormit 5h noaptea si azi 1h jumate, deci am de recuperat mai ales ca luni ai mei merg la slujbe totzi
![]()
Pupicei si numai bine, avetzi griaj toate fetele de voi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
BUna fetele. Noi am venit in seara asta de la tara (plecate de ieri).
Denisa, bine ai venit in Romania! Sper sa va priasca sederea.
March, lasa ca e bine Ioana la 7kg cu Milumil 7-le tau! Si chestia cu invatatul cu alimentele noi, e adevarata, numai ca depinde de la bebe la bebe. Noi am inceput la 4 luni, facem aproape 5 si ne chinuim de numa'. Fii-mea prefera laptele oricarui alt aliment. CAnd va "aud" cu castronele de supica, piureuri si cereale (sa nu mai spun ca pe Diana lui Moni am admirat-o la masa in toata splendoarea), ma minunez. NOi batem pasul pe loc de cand am inceput. NU pare sa-i placa mai nimic, dar nici nu se poate spune ca respinge total ce-i dau. AM senzatia insa ca are boala pe lingurita! Nu vrea cu lingurita. Si sa nu mai spun ca am lingurita cu capat de silicon. In schimb banana daca i-o dau asa "cruda" s-o pape din mana mea, o suge de nu-mi vine sa cred. Portocala la fel. Asta inseamna ca ii plac.
Dana si Urosoaica sa va traiasca micutele crestine!
Pozele cu ceilalti 2 mici cuplati live (Roxana si Razvanel) sunt minunate.
Giova, poate Marco e prea mic pt asa o jucarie complexa. EU zic sa mai ai rabdare ca o sa-l prinda sa speram.
Maraki, a reusit socrella sa adoarma bebul?
Maine iar ne punem pe drum (ca si noua ne sta bine cu drumul), mergem la casa de la tara a socrilor (ei stau tot in Bucuresti), dincolo de Ploiesti.
Sa ne tineti pumnii, ca azi e prima zi in care printesa va dormi singurica in camera.
Eu sigur nu mai revin in seara asta, ca am mutat TV-ul si vom scoate cablul de la PC. Asta pana remediaza Radu problema.
Noapte BUNA!
monica70 spune:
DENISA ma bucur mult ca ati ajuns cu bine in RO! 

GIOVA daca nu ma insel v-ati intalnit cu Canda si Filip,nu? iar cu jucaria nu te lua dupa Clau,ai rabare,ca o s-o manevreze Marco pana la urma cumva! Mie taaaare mult mi-a placut salteaua lui Tiberiu,ca avea si multe jucarii atasate,poate mai mult ii placea aia lui Marcolino.Dar tu vrei sa-l faci gimnast se pare!Sa vezi cand o incepe el sa alerge,o sa-ti para rau dupa zilele astea cand sata linistit! ![]()
DANIELA uauuu ce bebelina uriasa facusi! Pai noua ne-a recomandat pediatra sa incepem sa-i dam papica ,din contra ca-i prea usoara
Dar am mai citit pe undeva,ca la cei grasuni se incepe la 4 luni! Probabil laptele nostru e diferit,la una e mai hranitor,la alta mai putin si atunci cu restul de papica se mai regleaza,sau ce sa mai zic! 
MARAKI mersi de complimente,e cam iute fata,recunosc
si cu piureul de legume,da,l-a papat pe tot! Si cel de banana pe care i l-am dat dupamiaza,tot asa,era cam aceeasi cantitate,nu stiu cat e in borcanase ca nu i-am dat,cred ca e mai mult in castronel.Dar la banana stiu ca am pus asa: jumate de banana mare,pulpa de la un mar,trei linguri cu fulgi de orez si restul lapte cat sa iasa moale...
Nu pierd eu vremea cu cantaritul! 
La 21 s-a intors de la plimbarea de seara cu Ghita (vreo 2 h,jumate
) si a bagat laptic en gros,ca la plecare doar a gustat (era plina d ela banana
) Macar am dormit si eu vreo ora!
Ne apucam de baie,apoi nani.Eu ma uit la Eurovision si mai manevrez si pe la PC,poate mai reusesc sa aranjez si ceva hartzoage...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
marchplayer spune:
Maraki frumosi ochi are ingerasul tau, am vazut pozele puse astazi.
Denisa, bine ai venit in romania, sa ai o sedere cat mai placuta. Pupiceste-o pe Emma palarioasa si frumoasa!
Giova si ati fost in intalneli azi a? Cine era? Canda si Filipelu!!! Pupicei si pentru Marcolino!
Ioana mea a picat lata, nici n-am mai apucat sa-i fac baie...ce sa fac, s-o trezesc pentru baie sau s-o las sa doarma?
poze