Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bogdan si Luana!!! si
Bai Anda, inainte de casatorie eram vaca, acum sunt sarpe. marco e gaina si Clau e vulpe.
Ingrid, deci gata sunt cuplati ai nostri cupii.
Moni imediat intru sa o vad pe haplea mica.

gagici am luat jucaria de la Chicco. zici ca e chestie pt. handicapati, impinge Marco cu picioarele si se muta cu totul .
vad ca se distreaza, se cearta cu ea, dar nu prinde cu manutele de alea.
Cand o veni Clau si o vedea pe ce am dat 2 mil....... dar cu el am fost.pe mine nu ma prea incanta, ar fi bine daca s-ar juca marco cu ea, deocamdata numai cu picioarele da, mainile nu le ridica.
Oricum eu sunt mai interesanta. cand ma vede, nu mai conteaza nimic, nici jucaria .
sper ca m-am lecuit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Giova pune poze sa vedem pe ce ai dat 2 milioane
Cand vrei s-o demontezi,ti-o trimit pe Diana ca se ocupa ea imediat

Apropo,dar nu te lasa la magazin s-o incerci - adica sa-l pui pe Marcolino pe ea? Asa ai fi vazut daca e interesat...

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Moni am vazut cum a topit haplea ta tot piureul. cu supica e mai greu dar merge. de ce nu ii pasezi si legumele, dai prin blender si iese un nectar. marco numai asa o mananca.

Jucaria trebuia asamblata, nu se poate incerca, ce bine era.
Poze aici:
noua mea jucarie

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Giova am vazut jucaria,pai trebuie sa se prinda cu mainile de aia si sa se ridice in fund,nu? Daca e asa,era buna pentru Diana Ca ea s-a agatzat acu o luna de jucaria prinsa cu elastic de carucior asa (si pe gratis ) si s-a ridicat in fund . Chiar ca n-am mai pus-o de mult,ar trebui sa o mai pun sa vad ce face!
Cat despre piure,am bagat si supa in el.Iar in sticla cu supa am bagat doua linguri de fulgi,a baut inainte de piure un pic,si dupa tot un pic.Vad ca-i place mai gros.Aseara i-am facut si doar fulgi din aia d eorez cu lapte,asa ca o smantana si a mancat si asa,tot cu linguritza.Ar mai fi vrut,dar am pus-o la tzatza.Ce crede ea,mai trebuie si laptic!

POZE DIANA

Mergi la inceput

Ma bucur ca a papat Dienuta. gros ii place si la marco. de fapt eu numai supa nici nu am incercat sa-i dau.

jucaria aia... a inceput sa se joace cu ea, dar dupa 5 min. se plictiseste si incepe sa planga.

fug sa pun la foc supica lui bebe si sa adun de pe-aici, ca de dim. nu am apucat.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Io inainte de casatorie eram urs, acum sunt iepure, alex tot iepure iar fii-miu e rechin.

Giova. Nashpa faza cu jucaria. Adevarul e ca nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap ca daca copilul o loveste cu piciorul jucaria o ia la goana. POate totusi o sa-i placa mai incolo.

Noi am fost la cumparaturi, am luat huggies, servetele umede, lapte, cereale, niste hainute de vara pt. Tiberiu, draperii pt. camera noastra ca ne zapacea soarele... iar am cheltuit o gramada de bani. Dar erau lucruri necesare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasebe sa folositi sanatosi cumparaturile!
Diana s- trezit (a dormit 2 h pe balcon!) tocmai a mai terminat un castronel din ala cu piure de banana+mar+fulgi+lapte. Iar i-am facut poze,in astea are iar o moacaaaa Poate mai pun cateva la semnatura.
Acum loveste caruciorul cu picioarele si imi zambeste .Si le prinde cu mainile,le ridica si...vorbeste cu ele!

Si mie mi-ar fi placut tot felul de saltele si jucarii din astea,dar chiar daca as fi avut sa dau atatia bani pe ele,parca vad ca pateam ca Giova! Si numai mi-ar fi ocupat locul in casa,ca evident mai mult ne plac noua decat lor.Se plictisesc foarte repede de orice,cu mici exceptii! Vezi Mark al lui Anda,care cica e contemplativ Anda,tot asa cuminte e si acum?

URSULINA si Dana sper sa va distrati bine la botezuri!

Restul lumii pe unde e?

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello, hello

Imi este din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi,daca Giorgos lucreaza de noapte sant aproape singura cu Angelo si trebuie sa fac si treaba prin casa
Giova sa stapaneasca sanatos Marcolino jucaria!!! E misto, o sa se joace si cu manutele cand o sa prinda spilul
Astery si Dana sant super dulci bebelinii impreunaCe mult a crescut Razvanel!!! la fel si Ayan cu Bianca Se potrivesc impreuna si tot asa: a crescut Ayan mult
Dana sa va traiasca micuta crestina sa ne pove cum a fost si daca a plans in biserica
Fetelor eu nu prea am timp sa intru la albume, sper maine sa vizionez cat mai multi bebelini ca tare vreau sa vad cat au crescutAm pus si eu astazi niste poze facute pe la pranz In seara asta este Eurovision-ul pupici la mamici si bebici, trebuie sa cobor jos la cumparaturi...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Sa speram ca se va juca si cu manutele. asa e Moni, mi-e plina sufrageria de scoica, bouncer, salteluta, acum si chestia asta. abia astept sa ne mutam sa i le pun toate in camera lui.
Apoi cand vin micutele masinute si soldatei, etc. sa vedeti atunci la talpile noastre.
Maraki nu-i bai, te iertam, te uiti si tu cand ai timp. lui Angelo.
Ana sa va fie de bine cumparaturile. si noi maine mergem la Metro, caci numai acolo sunt Huggies. in rest nu mai iau nimic. niste hainute de vara ar trebui, dar sa vedem, poate cand ia banii Clau, caci iar suntem pe minus, daca am dat anvans la pozar, cameraman si dj.

am facut supica si am pus si putina mazare si fasolica, ulei de masline si sare. are alt gust, aveati dreptate.
merg sa-l trezesc si sa ne imbracam sa iesim in parc cu o prietena si al ei copil.

pe mai tarziu.

Dana si Ursoaica distractie faina si sa va traiasca micii crestini.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova o sa intru si eu sa vad jucaria numai timp sa am ca a venit Marian acasa si se uite la 3 meciuri de rugby plus ca vreau sa vad Eurovisionul. Si nu dispera...si Mario s-a uitat ca magarul la poarta noua vreo saptamana si de atunci tot distruge tot ce prinde la jucarie si trage si se joaca cel putin 2-3 ore pe zi . Deci ...rabdare.
Monica nu am vazut poze noi la semnatura.
Fetele iar fug ca bibicu e pe jos in sufragerie si cine stie ce face ca azi l_am gasit la 10 cm de marginea patului ( cred ca singura oara cand a adormit in patul nostru luna asta) asa ca ochii pe el. Si tot repede sa va spun ca de ieri copilul meu a descoperit o noua metoda: statul in patru labe...adica sta si se balangane de zici ca e ametit...de avansat nu dar de stat ...mare bucurie pe capul luica e mai la inaltime cand sta asa...poate ii fac poze sa vedeti.
Va pup si fug si eu la meci.

Mergi la inceput