Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
ANDA Pai pana la casatorie eram cerb....acu daca mi-a trebuit numele sotului m-am transformat in...vaca (buna de muls) Sotul e melc si Diana e ... musca Nici ca se putea mai nimerit!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
pisoi3 spune:
MONI, eu pana la casatorie eram papagal, acum sunt cerb, sotul tot cerb iar Mark e tigru.
Oscar e pisica, César e maimuta iar Lucky e soarece!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Ingrid S spune:
Ce fain, pana la casatorie eram cal, acuma sunt ssssarpe! Sotzul e pisica, iar Diana e caine...se potriveste ca e si in zodia cainelui...
Mai ce animale am in familie..
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, Teolinda multumesc pentru sfaturi, ma bucur ca Nicolas al tau papa asa de bine, sper sa fie si Alain asa de manacios. Eu azi i-am dat 50 ml de suc de mere din biberon si l-a topit, cred ca ar fi mancat 150 ml. Mai nou e foarte sacait cu laptele, cand mananca 150 si eu ii fac 200 cand ii fac 200 ii trebuie 230 . Ma termina si arunc la lapte praf....
Abia astept sa trecem si noi la papita mai seriasa. Astazi il duce mama la plimbare si eu bag curatenie, o sa mai intru sa va ce mai postati. Pupici,
Silvi
monica70 spune:
Fetele i-am facut poze Dianei la ora piureului de legume Cand le-am pus va anuntz! Sa vedeti ce va asteapta!
POZE DIANA
kikiriki spune:
Salutare natiune!!!
Revenim si noi dupa ceva absente....motivate....din lipsa de computador!!!
Astazi avem 3 luni fix!!!!![bis]
Suntem bine grasute, avem 59 cm, 6kg, mancam de rupem, adica am ajuns la 200ml/bibe, asta in 5 mese, am inceput si cu ceva suc portocale din cauza de constipatie si ii place la nebunie!!!
Am stabilit in sfarsit si data botezului: 1 iulie 2006 ca imi vine sorela din Dubai!!! Asa ca o sa ne crestinam si noi in curand!!
Maine mergem cu bebe pana la tara la sotu' langa Valeni de Munte sa stea un pic la aer moata mea. Sper sa ii placa. As vrea insa sa iau si marsupiul, dar nu stiu daca nu cumva e prea devreme pentru el??!! Voi ce stiti e devreme la 3 luni sa stea in el...1-2 ore???
Kikiriki si Luli
asteryaro spune:
Kikiriki, nu-i devreme mai pt. marsupiu, la fel credeam si eu. Orficum, tu faci cum simti, stii tu, instinctul...
Duamnele mele, multumim pt. aprecieri .
Dana, intr-adevar, foaaarte cald mai la voi. Dar m-am simtit super, si prajitura buna rau.
Deea, e mortala Pensula ta! Sa va traiasca!
Dana o crestineaza azi pe Sansana. Sa va traiasca si voua!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
monica70 spune:
La multi ani pentru LUANA si BOGDAN!
KIKI Dia nu prea sta in marsupiu,am incercat un pic in casa si prin curte la socru*meu si dupa 5 minute a inceout sa se zbata1 Bine ca n-am iesit cu ea la drum lung Si bine ca n-am dat banii pe el degeaba,ca l-am primit ...
POZE DIANA