Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

MOni Inseamna ca atat tu cat si Diana aveti un metabolsim de invidiat. Mie imi ajunge sa ma uit la reclama Milka si deja m-am ingrasat un kg. Si io la fel, astept acum sa vad cum se termina concursul asta, daca tot am stat sa ascult melodiilea alea de pomina.
Azi l-am tot masurat pe Tiberiu. E posibil sa creasca cu 2 cm intr-o saptamana? Ca l-am masurat eu, apoi Alex, apoi mama si tot 69 de cm ne dadea. Iar la tapaliga are 11 cm.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte. Azi se implineste 1 an decand am facut cele 3 teste de sarcina, toate pozitive!! Ce-a mai trecut timpul!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASEBE cred ca-i posibil,de ce nu? (sau s-o fi intins pe salteaua aia )
Hai ca incepe ... cu punctele!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Cam ciudate gusturi au europenii astia!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Eu n-am prea fost atenta,am ochit-o doar pe aia din Croatia ,nu neaparat pentru cum canta.Nici de Chitzcaitul nostru nu-s incantata in mod deosebit,chit ca are voce.
Daca reusim sa fim printre primii 5 ar fi suuuper!

POZE DIANA

Mergi la inceput

M-am lamurit,bine-i si asa, ca Marea Neagra nu poate vota plec la nani!
Va zic noapte buna!

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uite cine a castigat o sleahta de jegosi cu masti......ce gusturi mai au unii oameni.......ce ma oftic.
Ma duc sa ma culc ca ma doare capul.

Mergi la inceput

Hai sa zicem ca si locul 4 e onorabil. Bre, dar chiar sa castige mascatii aia?!

Noapte buna!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai ce scarbosenie.....desi daca ma gandesc bine a fost o super surpriza.......oricum saracul traistuta al nostru, vorba Irinei, e degeaba. O avea el voce, nu zic nu, dar e jalnic ca prezenta scenica si stilistul i s-o dus in vacanta...Cristi radea de mine cand vedea ce oripilata sunt de tenisii lui si zicea"Hai lasa ca macar e dinamovist de-al tau cu tenisii aia rosu cu alb"
mie tare mi-a placut Suedia, chiar daca prea aducea a ABBA si mi-a placut si Danemarca....fiecare cu gusturile lui pana l aurma.....oricum, pacat ca a ajuns Traistuta asta....poate Akcent aia ar fi luat locul 3 sau 2 cu Jokero....mi-e draga melodia aia!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tinand cont ca eu ascult si AC//DC mie mi-a placut Finlanda Acum sa recunoastem: nu sta nimeni in fata Annei Vissi care a cantat super Cum nu se poate 2 ani la rand sa iasa aceeasi tara asta e.... Inainte de votare eu ma gandeam ca iese Grecia prima, noi pe 2 , dupa care Ukraina,Finlanda, Suedia ....nu in ordinea asta dar noi si grecii trebuia sa fim primii!!!
Socrosenia a stat nemiscata aproape 2 ore cat a dormit Angelos pe picioarele ei A adus provizii pt. 2 sapt. baiatului+ pampers,unguent pt. fundulet tot cate 2
Bee sper ca doarme bine Ana singurica in camera Ne spui maine cum a fost
Giova cum sa nu te recunoasca Canda?
Mai scriu maine ca se raceste bibe pt. Angelo, pupicei la bebelini si mamici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput