Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ba mie mi_a placut Rusia si Bosnia binentels in afara de noi iar grecoaica aia cu rochie de 170 de mii de euro mi s_a parut cam limitata si cu o melodie cam cunsocuta.
Da ciuda imi e pe bulgaroii aia prosti ca ne_au dat kk puncte. Nesimtiitii...trimiteti_le niste gaini aviare mama lor de corupti.
Mie imi place cum canta traistutza mi se pare una din cele mai bune voci de la noi iar melodia l_a prins insa ce fatza boita avea si imbracat ca dracu cu tenesheii in picioare...pai Mario il scuipa

Mergi la inceput

Ioana si mie imi placea Akcent dar aici nu ii lasa sa se maimutzareasca ci trebuia live nenica...deci trebuiau sa aduca si vocile cu ei si era greu de carat pentru ei sau costa mult avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza mamici dragutze cu ebbelasi scumpi si dulci
Multumim de primire si vad ca is ce amai matinala, ca de , nu am vazut sfirsitul concursului si treb sa ma mulg si sa ii dau un aperitiv Emmei la 8 inainte de masa de cereale de la 10
Incerc sa ii fac un program, se pare ca aseara adormit de pe la 10.45 pina pe la 4.20 cand i-a dat maam un bibe de lapte muls si eu la 8 un altul dar a papat doar vreo 120, sa vedem cum mai decureg ziau de azi.
VAzut poze cu beblasii si totzi sunt scumpi si dulci si grasani vezi Ioana si papciosi-vezi Diana-am glumit aratrat bien totzi, se pare ca si Emam vrea sa fie silueta ca Di si manechin ca mama-mai am pian acolo, dar ma rog.
Giova, Anasebe si restul- mi s-a parut cam scump totul-adica ce am vazut intr-o zi, pt ca am avut de exemplu 300 cad schimbatzi si sa vedetzi ce am luat:
-pt Emma- calciu lactic o cutie, ser fiziologic 1 cutie, o crema cu zinc pt fundutz sa nu se opareasca, o perie de spalat biberoanele, o suzi Avent(dubla ca pretz, restul nu le-am calculat comparativ cu canada si state) si -pt Mine - opereche de pantofi negrii faini d emers la o nunta -deci de ocazie cu 1600000( acxelasi pretz ca in canada, aici macar e corect) si asa s-au terminat banii, deci nu mi se pare normal, ca eu as fi cheltut in mod normal pe toate astea, maxim vreo 130-140 cad, de aia ziceam ca e f. scump mai ales pt kids.
Impresia despre Bucuresti-trecut in fuga in drum spre Valcea e proasta, o sa merg si acolo si probabil ca anumite locuri inca imi vor placea si trezi amintiri- dar nu arata a oras cosmopolitan, se circula infernal, cladirile multe arata oribil -murdare si deplorabiel, totul e f. inghesuit ca si in valcea , se parcehaza aiurea si masini "bengoase" sunt peste tot, dar cu regulile de ciurculatzie stam prost.Deci prea multe vad c ain 5 ani nu s-au schimbat, in afara de mai multe cladiri, magazine si pretzuri ridicate-sa nu mi-o luatzi in nume de rau, dar imi spun si eu primele impresii, adica dc mar ruga cineva sa raman aici cu un job chiar de 100 euroi si casa, nu as putea-o face, imi iubesc tzara si nu uit d eunde am pelcat si sunt romanca, dar..mai sunt multe de facut ca sa fim civilizatzi si faza e ca nu exista clasa mijlocie, doar bogatzi si saraci aici si de aia pleaca tot tineretul, ma rog.. ma opresc ca nu asta e subiectul aici pe forum.
Merg sa pap si eu si sa beau o cafea si paote mai intru, dar deja prevad ca o sa fie o saptamina aglomerata, stitzi cum e , sa et vezi cu totzi , sa iesi si cu bebe la aer si sa ii dai papa si sa t esi odihnesti, ca cam asta era scopul venirii acasa pe linga vazutul rudelor apropriate
O duminica frumoasa si pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa
Compari Bucurestiul cu Valcea
Eu ti_am zis ca e scump...
Bine ai venit acasa si pupii lui EMMA.
A si inainte sa fug te sfatuiesc sa iei partea buna a lucrurilor si sa sa vezi si ce e frumos ca sunt multe trebuie doar sa le vezi . Ca e o tara frumoasa chiar dc se zbate sa iasa din mizerie dar sunt convinsa ca si canadienii aia tot din mizerie s-au tras sau ...poate din munca emigrantilor.
Salutari si mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..nu stau mult ca suntem pe fuga si azi in parc cite 5 ore ca si ieri..asa ca am vazut pe Diana cu banana, papacioasa...misto..noi ne bate cu borcanasele de Hipp cu legume si fructe..vad ca si la mar, banana si pere face mofturi...ieri greva in parc si papat abia spre seara si noaptea...noroc ca i-am dat ceai ca prea era cald..azi in rochita cu ea si cu bulanele pe afara...Giova e draguta jucaria, sper sa fie si utila..super ca s-a vazut Filip cu Marco!Bia e fascinata de zdranganeaua de carucior care i-am luat-o...ia zi? Cum stai cu kg..eu am acum in jur de 63! De maine sunt la solar cu Dan..ne facem negrii!Denisa bine a-ti venit acasa!Pun si eu niste poze de vineri de la terasa, in curind! Pup fetele!

poze noi - 20 mai Bia zimbind si la joaca
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Maraki vazut pe Angelos..mare barbatelul..vad ca este si un baiat f. serios!
Am pus si eu poze..nu prea clare, ca-s cu telefonul facute, dar mere!

poze noi - prin parcuri si la terase
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata gagici
CATA am vazut pozele,ce frumos zambeste Bia! Vad ca i-ai pus si bratzara ,nu ti-e teama c-o rupe? Eu nici macar inelele si lantisoarele nu le mai port,bratzarile nici atat,darmite sa i le mai pun Dianei Precis ar rupe-o imediat la cat se agita!
DENISA cred ca voiai sa zici ca nici pentru 1000 de euro n-ai ramane,nu 100 Pai eu personal castig cca 500 euro pe luna (cu conta de acasa cu tot) si tot nu se simte ai vazut ce preturi! Si mai sunt si rata la bloc si muuulte lucruri care ne lipsesc.Chestia e ca si daca ai avea de toate,casa,masina,mobila etc. tot nu poti trai "bine" cu scorurile astea! Dar macar sunt acasa,langa ai mei.Eu tot sper ca odata si odata va fi ok si pe aici. Si pentru unii deja e pacat ca doar pentru foarte putini.
Aici e vreme faina ,dar nu stiu daca mergem undeva,nu cred.Pe Ghita l-a apucat durerea de dinti,eu am de lucru,la mami e balamuc cu zugravitul si azi muta mobile,fratelo pleaca cu prietenii.Cred ca ne vom multumi cu balconul si cu o raita prin imprejurimi.

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Monica sunt sigura ca Dia ar rupe in bucati bratara!Bia e putin mai pasnica...nu cu mult! Afara e o bomboana...sade cuminte, doarme se joaca, dar si maraie daca nu o bag in seama si vrea sa faca nanii...Noi o stergem in Herastrau!Dar asta dupa masa de 12 cind sper sa pape carnita (prima data) tot de la Hipp cu legume si orez..daca nu..ma dau cu capul de toti peretii!

Am mai pus si eu poze in album cu ultima indelednicire a Biei de azi...mincatul florilor!

poze noi - prin parcuri si la terase
duminica maninc flori
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri am fost la un concert de Mozart la Domul din p-ta Unirii (pt voi Giova si Canda, ca am vazut ca ati facut acolo pozele) si cand vin acasa, fata cu kka la cur si pisu, intr-o caldura de sauna, cu pantaloni grosi pe ea si toata transpirata, am zis ca ii omor pe soacra si pe sotz , ca cik ei n-au simtit ca a facut kka, atunci ce ....mea (scuze fetelor) mai stateau cu ea, nu plecam niciunde, o lasam pe mama, ca si ea a fost la concert cu mine.
Am dezbracat-o, i-am facut baitza (la 10) , si am culcat-o in dormitorul nostru unde era mai racoare.
Mai fetelor, dar nu ma pot baza deloc pe soacra-mea, dar nici pe sotz???, turbata am fost toata seara.
Mira, eu eram aia cu greutatea cea mai mica, la aproape 4 luni (mai are cateva zile) nu avea 5 kg, cum naiba sa nu ma oftic?
Giova, atunci putem stabili o intalnire pe miercuri sau joi, vb pe mess, ca nu mai pot de curiozitate dupa ginerica si Filipelu .
Moni, am vazut pozele, nu-i bai daca se murdareste, tot are o mutritza dulce..., dar ce cantitate ii dai..pai a mea ar manca intr-o sapt. cat e in castronasul acela.
Cata, vazut si placut, nostima tare Bianca, tare-tare imi place guritza ei, iar tu esti slaba , asa ca sa nu te mai vad ca te plangi...
I-am dat azi Dianei suc de morcovi cu mar si telina, a papat 6 linguritze, asta ca sa incep cu putin...oricum linguritza ei e aproape plata...asa ca nu a bagat f. mult. E tare bun, am papat eu restul, dar pe nemancate si m-a ars un pic la stomac, poate am aciditate, ca pe ea nu vad ca a deranjat-o. Azi n-a facut kka, ma obisnuisem ca la ora 9 sa faca, vad ca a sarit peste...
Iar ieri, AM ATINS FABULOASA COTA DE 700 ML!! Evident cu papat din 3 in 3 ore...dar ce conteaza, sunt happy, asta ca sa vedeti ce ma bucura pe mine !
Va las, ma duc sa-i dau papa!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
Noi suntem pe acasa, Gabi la servici, ca el lucreaza duminica. Am mers si pe afara vreo ora, dar am venit repede la tzitzi. Lui Ayan au inceput sa ii dea dintisorii, adica suntem intr-o faza premergatoare am inteles de la pediatra. Si pot sa va zic ce nervos e, plange foarte des, doar cu tzatza il mai linistesc, dar nu imi iese mereu. Am inceput sa ii pun si eu caruciorul cam la 30 de grade, CATA zice ca sunt vreo 45 de grade, dar e prima treapta si nu mai pot sa-l tin chiar culcat ca plange. Eu sucul i-l dau seara sa fie si Gabi acasa, ca el il face.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput