Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumim ca v-ati gandit la noi ieri .

Sper ca si Ursoaica s-a simtit la botezul Raisei la fel de bine cum ne-am simtit noi .

Pe scurt:

- vremea a fost EXCELENTA, numai buna de stat la curte, intre flori, la gratare
- toti invitatii ne-au onorat cu prezenta si s-au simtit super
- nasii au fost la mare inaltime, niste draguti
- ROXANA a fost nemaipomenit de cuminte, toti au ramas impresionati de ea

Am pus o parte din poze. Le puteti gasi in linkul de la semnatura.
O sa pun cateva si in albumul comun.

toata gashca !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

La multi ani bebelinilor care au implinit un numar de luni vineri, sambata sau azi!
IRINA, bine ca e ok Marian! Si lasa ca trece repede timpul si mai vin ai tai in vizita ! Acum te asteptam mai des pe forum!
MARAKI, ce generoasa s-a facut socrosenia! Ce s-a intamplat cu ea? Pupicei grasunelului!
MONI, chiar ca seamana cu tine Diana. Papa si nu se ingrasa! Foarte bine!
NICO, scumpa tare Dariuca cu piciorusele pe patut!
SILVI, i-a placut sucul de morcovi lui Alain? Ce misto! Ayan a inceput sa planga cand i-am dat, nici nu-i mai dau simplu.
MIRELA, vad ca Dani e fratelo si de dureri de gingii! Asa ma chinui si eu cu el, e super marait. Pupici!
INGRID, ce cumintica e Diana! Doarme asa mult ziua?
GIOVA, frumoasa jucaria noua a lui Marco! Poate se pride el ce si cum si il gasesti in fundulet. Ce piscot i-ai pus lui Marco in mar? Stiu ca sunt niste biscuiti speciali pentru bebelini. Stii unde se gasesc?
LUNANOUA, nici Ayan nu papa bine din lingurita cand am inceput sa ii dau suc, dar acum a invatat. Perseverenta e totul!
DANA si ASTERY, sa va traiasca bebelinii frumosi! Deci avem inca un cuplu! Ce mare e Razvan si ce dulce si finuta e Sansana!
CATA, ai grija sa fie cuminte Bia atatea ore prin parc, sa nu puna ochii pe alt baietel! Pupici!
TATIANA, pupici si gemenilor frumosi si haiosi!
ANASEBE, ce misto ca a zis Tiberica "mama:! Cred ca tremurai toata! Asa il imbrac si eu pe Ayan afara, cu maneca scurta si pantaloni scurti si am haine de rezerva in carucior.
TEOLINDA, bafta cu analizele si multa sanatate lui Nicolas! Ce misto ca faceti plaja!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA faine pozele,am remarcat ce dulce si cuminte a fost Roxana si ce eleganta Oana Si zona cu verdeata a fost super!
INGRID,ai rabdare bre cu castronasul,ca noi suntem cu o luna in avans!
ALINA si eu banuiesc ca de la dinti e asa de maraita in ultima vreme,tot cu degetele in gura,vrea la tzazta si bea doar un pic si iar se maraie,e clar! Zici ca nu i-a placut sucul de morcov lui Ayan? Eu i l-am amestecat cu cel de mar,dar nu-i mai dau din ala de cand papa morcovi fierti in piure...

Azi i-am fiert...brocoli,dar pe fuga i l-am pus asa simplu,doar zdrobit cu furculitza in castronel si pe langa piureul de legume obisnuit,i-a bagat Ghita si cateva linguri cu brocoli fara gust....Hohotea omul in balcon (acolo a servit masa printesa) de nu stiam ce a patzit! I-am facut poze si cu brocoli,sa vedeti strambaturi, da' tot nu s-a lasat gagica si l-a inghitit!
O sa le pun la semnatura,imediat.

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

IOANA, Ayan vrea tzitzi numai in brate, nu mai vrea sa stam in pat si uneori vrea sa ma si plimb cu el prin casa cand e la tzitzi. Asa ca sa zici merci! Si asa face si el cand suge; se agita, se scremem plange.
TATIANA, ma uit acxum la poze cu bebelinii tai. Tu ii deosebesti usor?
DANA, sa va fie de bine botezul! Acum vizionez poze!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

MONI, asa si Ayan, nu mai papa mult si se maraie toata ziua. La el se si vad jos la gingie niste chestii albe. Morcovul nu i-a placut, acum ii dau combinat cu mar si vad ca vrea. Cum i-ai dat brocolli Dianei, pasat?

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alina doar l-am zdrobit putin cu furculitza,ca era fiert bine...Acu cand se scoala ii fac piure de piersici si o evacuez la plimbare!
Am fost mai devreme pana la mami cu ea ,doar eu, cu ea in marsupiu,vad ca n-a protestat dar am si bagat o vitezaaaa...

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

DANA, vad ca Oana apare in poze tot cu baietelul cu care este mereu! Dragoste mare!
ANDA, sper sa iesim cu bebelinii in curand! Pupicei lui Mark! Poate ii faci un fratior cu greturile astea! Si LUNANOUA la fel!
TEOLINDA, nici eu na ies foarte mult cu Ayan, decat daca suntem cu masina sa pot sa-l alaptez. Iar cu iesitul in parc in timpul saptamanii nu stiu cum sa fac, nu pot sta prea mult ca lui Ayan i se face foame, cateodata si la o ora vrea sa pape.
MONI, nici Ayan nu suporta marsupiul. Vorba lui BEE, trebuie sa simta carne de om.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele
Eu am fost ocupata, ieri am castrat motanul alb, slava Domnului ca si-a revenit repede si nu mai are nimic acum, dar nu a avut voie ieri sa manance, abia azi si nu va zic ce miorlaia dupa noi prin casa sa ii dam de mancare. Am mai fost si la cumparaturi iar acum am trecut la facut mujdei de usturoi. Asa ca scriu repede ca trebuie sa il termin.
MONI, Mark e tot la fel de cuminte si contemplativ, sta de vorba cu jucariile, le studiaza de fapt el studiaza tot ce e in jurul lui. E si el miscacios dar nu foarte tare. Daca are jucarii e cel mai fericit. Le vorbeste, le baga in gura, le strange la piept si asa mai departe. Cred ca il fac filosof, ca vad ca are inclinatii. Parca vad ca bebe 2 o sa imi scoata peri albi, ca asta primul e prea cuminte.
Ieri l-am carat dupa noi cand am castrat motanul, azi la cumparaturi, era cu ochii dupa toate rafturile cu jucarii din Cora iar ieri era cu ochii dupa cateii care veneau la veterinar, ca el nu are asa ceva acasa (da' o sa avem grija sa aiba) si radea si chicotea la ei.
Vazut si poze cu Diana, frumoasa foc, sa nu fie de deochi. La fel si Bia, Marco, Roxana si asta e tot ce am vazut pana acum.
GIO, superba chestia aia de la Chicco, acum sa ti-o zic pe a dreapta, ma batea gandul sa ii cumpar si eu lui Mark. Eu zic ca Marco se va juca cu ea, ai si tu rabdare, e prea frumoasa sa nu il atraga.
ALINA, naspa ca ati inceput cu dintii. Noi suntem in faza de ros manute la greu, mai roadeam si jucarii dar mai bune sunt manutele.
ANA S, unde e poza aia cu salteaua cu ursulet ca am cautat-o de am innebunit. Frumusel foc Tiberiu, eu zic ca iti seamana leit.
Gata, fug la usturoi, intru mai tarziu.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Colegei noastre de plimbareala, Ana, se pare ca ii ies dintosii....a facut 6 luni pe 19 mai. Asa ca eu si maica-sa o studiem toata ziua in gurita dar nu se vede nimik, doar ca are scaune aproape diareice, stare febrila, e maraita si mofturoasa si musca tot ce prinde....sa vedeti ce face cu tetinele....
Incerc sa iau aminte la toate simptomele care le manifesta bebeii nostri ca sa imi dau seama la ce sa ma astept. Razvan, in afara de faptul ca e tot cu mainile in gura si daca ii dau vreun deget de al meu musca pana imi dau lacrimile, nu prezinta nici un alt simptom, asa ca eu sper sa fie bebe bun si sa ii creasca dintii dupa 8-9 luni!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

ALINA, si eu sper sa iesim cu bebeii cat mai curand, acum de tine depinde ca brontozaurul meu mananca oriunde, ai vazut ce provizie strategica de biberoane am.
Iar de fratior, fereasca Dumnezeu, ca e prea devreme, am facut cezariana si nu cred ca tine uterul ala saracul inca o sarcina la patru luni dupa ce a fost taiat. Eu sper sa nu, ca as fi in stare sa imi asum orice riscuri si sa pastrez bebele.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput