Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
teolinda spune:
Buna seara!
Hop si eu la spartul targului. Astazi am primit vizita "matusei Tamara".. matusa sotului meu de care facem noi caterinca si am poreclit-o asa ca nu are copii si umbla foarte tantzosa si pretzioasa si zice ca ne lasa averea mostenire.
IRINA - sanatate lui Marian, ma bucur ca suneti bine... desi esti tristuta ca ti-a plecat mami. Uite si nu mai fi asa trista.
Vad ca deja v-ati pus pe incuscreala bine.. divorturi.. alea alea... e furtuna mare in secta.
Bia si Ayan sunt niste dulci iar Razvanel si Roxana.Sa ne chemati la oficializarea relatiilor, pana atunci.... pt domnisoare.
Deea este absolut dementiala Daria iar tu esti mortala cum povestesti despre podoaba ei capilara. Ma bucur ca te-a "lovit" inspiratia si ai pregatit papica gustoasa pt "pensula" care a papacit tot.
Deci GIO.. baga in branzica orice fel de fruct vrei tu.. natural sau din piureurile de la borcanele si este imposibil sa nu o baloteze micutii.
Nicolas este indragostit de iaurtul Campina preparat cu piure de banana. E disperat cand vede.Nu va spun ce agitatie pe el cand vede ca ii pregatesc papica, da din picioruse si din manute de nu se poate.
Fetelor m-ati linistit cu temperatura..deci din cauza caldurii se ridica la 37,5... ca eu de la flora bacteriana care i-a iesit in urina am zis ca de infectie face.Asa mi-am mai luat o pietricica de pe inima.
Silvi eu am inceput sucurile la 3luni jumatate iar la 4 luni supa si branzica. De la 5 luni am inceput sa bag si carnita la piureul de legume si sa ii dau si cereale mai gros preparate, iaurtel, gustarele din fructe ... Suc eu ii dau acum cand vrea el sa bea. Oricum vad ca s-a dat iar pe brazda si imi bea cam 200ml suc si 100ml ceai pe zi.
Vroiam sa va spun ca de cateva zile fiu-meu face "ploitze" din guritza... e jale cu el ...toata ziua se joaca asa. AAA... am uitat sa va spun ca rade la prezentatoarele de stiri, in special Esca si cea care prezinta sport la ProTV. Cred ca le vede zambind si vorbind si crede ca vorbesc cu el. E bestial...
Nu mai stiu ce trebuia sa raspund. Fug sa descarc niste poze.
Noapte buna celor care merg la culcare!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Mi-am adus aminte... IOANA si Nicolas de la NAN1 era tot constipat dar decand cu Humana 2 nu mai am probleme , face si de 2 ori pe zi. Chiar mai da cineva Humana la bebe? Si culmea... eu despre Humana am auzit ca e mai "aproape de laptele de mama"...acum... iar ne lovim de pareri si pareri. Razvanel sa puna kg la loc pe el.
ANDA - de la 7 la 15 cu bebe? Si unde l-ai alaptat?Saracul cred ca l-ai zombilit azi.Eu decand cu diversificarea nu prea ma mai indur sa fac asemenea escapade lungi ca ii dau vreau nu vreau programul peste cap papanasului si mi-e o mila de eeeel. cuminciosul de Mark.
Vad ca v-ati bagat toate la nani, atunci va spun si eu noapte buna si week-end placut!
LunaNoua spune:
Liliana . Noapte buna si tie.
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Dana si Astery, super pozelele
LunaNoua spune:
Apropos de lapte...mie in spital mi-au zis ca Similac e cel mai aproape Deci toate sunt "cel mai aproape", dar adevarul e ca nici unul nu e ca laptele de mama. Laptele praf e lapte de vaca, imbunatatit cu fier si ceva "more" care numai ei stiu ce.
teolinda spune:
Exact Deea... si laptele asta e la fel de controversat ca parerile medicilor.
pensula din partea noastra!
Giova spune:
Neatza!!!
Ai mei baieti dorm si eu nu am stare in pat. am vazut si un film pe HBO, credc ca ma bag la spalat vasele de aseara.
Liliana si Marco da din maini si picioruse, dar cand vede sticla de lapte. Baloteaza si el supica mea si branzica cu piureuri de fructe. banana inca nu i-am introdus-o. mai astept putin. eu despre Humana am auzit pareri bune, dar Humana 2, nu e de la 8 luni?
Dana si Astery aveti niste copii de-a dreptul superbi.
Bine a zis Moni, ea mai timida, el serios.
Moni, deci relatila copiilor vostri e ok, nu a suferit modificari. Marco si-a revenit de pe urma dovortului, n-a ramas cu traume, asa ca-si concentreaza atentia pe Diana... din Timisoara.
Azi mergem sa vedem de mobila si sa-i luam centrul gym de la Chicco, asta e cadou de 1 iunie.
Sper sa reactioneze la el ca de nu....ma tat-su'.
si ne auzim mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Astery, Dana, frumushei foc cei doi !
Astery, pai pediatra mi-a spus sa nu incep cu diversificarea inainte de 4 luni, adik cu cereale mai degraba, ca sucuri pot sa-i dau. Argumentul ei era ca fiind prematura, stomacelul nu e suficient dezvoltat pt cereale, supe si altele. Si a zis ca daca bea lapte e suficient, pot sa incep mai tarziu, ca nu ma grabeste nimeni. Si adevarul e ca acuma bea lapte, aproape 700 ml pe zi, ca niciodata, kka face ok, galben cu semintze si asta de cand nu-i mai dau nici sucul de morcovi.
Azi trebuia sa incep din nou cu sucul, dar m-am trezit tarziu , naspa ca am pierdut momentul, las pe maine.
Giova, vezi ca Diana nu accepta divorturi, face urat.. I l-am aratat pe Marco si a dat din manutze si piciorushe, semn ca ii place, deci daca si fata vrea...totul e rezolvat!
Ma duc ca s-a trezit si e usor nervoasa...
Ingrid S si Diana
pisoi3 spune:
Neata fetelor,
Ia uite ce am gasit: http://www.2on.com/
Dana si Cristina, superbi bebelusii vostri, sa va traiasca, ce curajos pare Razvanel si ce sfioasa Roxana.
Liliana, pe bebe l-am alaptat in masina, in parcarea de la mine de la servici si in parcarea de la Mall. Am avut si un biberon cu laptic din care a mai baut cand eram in Mall. Ce sa-i fac, stiu ca ii dau programul peste cap dar nu avea cine sa rezolve problemele astea, ca in ritmul in care lucreaza sotul...
Azi ma duc cu pisicul alb la castrat si sunt super ofticata dar nu am ce face ca de vreo 2 saptamani tot cheama matzele. Ii trecuse si vad ca iar l-a luat. Asa ca azi il scapam de problema, saracutul de el, asta e. Ce e naspa e ca nu are voie sa manance azi si e innebunit de foame, se tine dupa mine prin casa si miauna, nu intelege de ce nu ii dau sa manance. A trebuit sa il izolez de ceilalti doi carora le-am dat mancare pe ascuns
Ma duc sa pun rufe la spalat.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica