Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Abia acum am reusit sa citesc ce ati postat, multumesc pentru sfaturi tuutror. astazi i-am dat suculet de mar si i-a placut la nebunie, ar fi baut o canita intreaga cred dar i-am dat numai putintel dar vad ca a fost ok, nu s-a plans de burtica. S-a invatat sa-si suba degetul mare, nasoala problema, nu stiu cum sa-l dezvat, de la suzeta isi face o greata ca aproape vomita cand incerc sa i-o dau. In alta ordine de idei, am fost sa vad un apartament mai mare in ideea sa-l inchiriem pe al nostru si sa ne mutam din centru in ceva mai mare si mai retras, am ramas super dezamagita de halul in care arata, mai incerc dar nu stiu daca se gasesc apartamente ca lumea pentru inchiriat, numai daca au plecat proprietarii sau ceva de genul asta ca cele special pregatite de inchiriat sunt dezastru
Am profitat si de faptul ca a stat mama cu Alain si am fost si eu la film, la Codul lui DA Vinci super filmul, merita vazut.
dana_ene spune:
Irina . Ma bucur ca Marian se simte bine.
Capul sus, mamico !
Eiii, am vazut ca deja v-a anuntat Astery ca ea si Razvanel ne-au vizitat.
Din pacate au stat f.f.f. putin. De boamba ce-s nu m-am gandit s-o anunt ca la mine acasa e teribil de cald, asa ca n-au mai rezistat si-au plecat mai repede decat mi-as fi dorit.
Ramane pe data viitoare, Astery, da ?
Am pus cateva POZE NOI in albumul comun, inclusiv cele impreuna cu Razvanel.
Sa vedeti cat de scumpi sunt, dragii de ei !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
DEEA chestia cu picioarele ajuta la digestie Face kk zilnic ... cu aerobicul ei!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
silvi_2005 spune:
Moni, mersi de sfaturi si pentru aprecierile facute in legatura cu Alain, Dienutei, sper sa fim si noi la fel de mancaciosi.
Cata am vazut pozele cu Bia si Ayan, superbi sunt amandoi..ca doi ingerasi.
Irina, sanatate lui Marian, sa se faca bine cat mai repede.
Luna Noua , pupici Dariei, am vazut-o pe scumpica...cred ca recordul ei in ceea ce priveste freza nu va fi doborat de nimeni din grup, pe langa ea Alain e un cheliut
monica70 spune:
DANA si Astery ...am vazut pozele Sunt mortali! Zici ca Razvan o vrajeste pe Roxana si au exact mutrele care trebuie pentru asta! El serios si cu mutra de gentleman ,ea parca face pe domnisoara timida .... Suuuper dulci! Si iar, ce mare e flacaul pe langa mandrutza!
POZE DIANA
monica70 spune:
Eu am plecat la nani acum fetelor!
Am mai stat cu cuscra Irina pe mess .. am renegociat contractul prenuptial Cu divorturile astea ce sa faci?....
Noapte buna!
POZE DIANA
dana_ene spune:
Monica, da, da, da, ai perfecta dreptate. Si eu am remarcat exact ce-ai spus.
In poza asta:
Roxana: hi, hi, hi...
Razvanel: o iau de mana, mami ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
silvi_2005 spune:
Am vazut si eu pozele cu Roxana si Razvan, sunt superbi, stau pe canapea ca doi ingerasi si sunt asa de fericiti de companie, sa va traiasca Dana si Astery ca sunt niste dragalasi. Roxanica pare inntr-adevar sfioasa, ca o domnisoare...
silvi_2005 spune:
Monica, Diana e o super simpatica in rosu, mai ales cu mutrita ei serioasa, iti vine sa o mananci. de la Alain.