Fetele din America (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Cryssa29, eu folosesc All purpose faina (cu mov scrie pe pachet), dar am patit-o si eu asa cu pandispanul. Numai ca eu am pus compozitia la cuptor in forme de cup cakes. Iar cand le-am scos din cuptor si le-am dat la degustat, fata mea mi-a venit cu observatia ca ar fi bune pt "rock collection" !

Elenalove27 si Crystal2si eu am aproape 12 saptamani!
Voi mai incapeti in hainute? Ca pe mine ma deranjeaza pantalonii si ar trebui sa-mi cumpar altceva.. Sarcina usoara!

O sambata relaxanta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Se pare ca toata lumea este pe afara deja,la gratare si aer curat!
Numai noi smotruim prin casa
Odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

O sambata minunata tuturor. Noi avem un apartament in curs de renovare (de la Wilma, ca tare incet se misca lucrurile in constructii pe aici) si azi trebuie sa il curatam sa scapam de "mold and mildew" inainte sa instalam parchetul. Poate maine sa ne odihnim, ca azi nu sunt sanse.

Fetele , Elenalove, Crystal, Orhidee , sarcina usoara la fiecare si sa va fie bine, sa va bucurati si sa ne tineti la curent cu transformarile.

Cryssa29, cartelele sunt destul de dezavantajoase. Eu nu pot recomanda nici una, ca stiu ca toate sunt la fel. Incearca un serviciu de tip abonament sau MetroPCS (parca nu aveau contract) caci e mult mai convenabil. La contract, pana si depozitul care il cer ei la inceput daca nu ai credit se justifica foarte repede in comparatie cu pretul cartelelor.
Cu faina, hehehe, mie mi s-a parut ca "All purpose" nu are de fapt nici un "purpose". Am experimentat si eu si tot la colectia de pietre m-as fi incadrat. Astept recomandari.

Sanzi, am primit mesajul tau si mi-ar face mare placere sa ne vedem toate. Poate aranjam cu detaliile mai tarziu.

O zi buna tuturor !!!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sincer, noi folosim numai cartele pt. sunat inRo, pt. simplul motiv ca nu sunam toata ziua-buna ziua, deci un abonament l-am plati cam degebutza!

La nobel.com sint cartele bune, la mobilecaller.com, etc. Adica nu au taxe, e ieftin pe minut, unele taxeaza la 3 sau 5 secunde, si se si aude bine.

Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Orhidee, felicitari si sarcina usoara iti doresc!
Eu nu vreau sa sun in Ro cu, cartela respectiva ci vreau o cartela sa o pot folosi aici, in caz ca sunt plecata si mi se intampla ceva. Momentan nu are rost sa imi fac abonament ptr ca ash plati aiurea, avand in vedere ca nu prea am pe cine sa sun ...:((
Cu faina nu m-am lamurit, inteleg ca si voi a-ti avut aceeasi problema...
Imi amintesc ca unele fete au facut cozonaci. Ce faina a-ti folosit? pls....
Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cryssa si eu am un celular pe cartela, nu-l folosesc prea mult si n-are sens sa platesc abonament. Eu am luat la T-Mobile. Restul au o regula ca trebuie sa platesti 1 dolar pe zi, nu stiu de ce asa; si mi se pare cam dezavantajos ca tot la banii aia iesi si mai bine platesti abonament. Am cercetat pe la cingular si verizon. Nu stiu care mai sunt.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu am celular cu cartela (tracfone) si e super scump...vb doar cu sotul si cred ca la 2 sapt termin o cartela de 20$!!! Tot ma chinui sa trec pe abonament dar nu am avut timp!!!

L-am inscris pe David la inot...incepem marti...de abia astept...cred ca renuntam la karate totusi...ca e inca prea mic...si alearga pe acolo in toate directiile....
Sa vedem cum o fi la inot...era azi un baietel care plangea de mama focului!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

am reusit si eu sa intru printre picaturi si va multumesc din suflet pt raspunsuri am gasit ieri un mag aici FRY`S si mi sa parut preturile mult mai bune decat la siers cam$400 diferenta asa ca ne vom mai uita pana 15 June cand ne vom muta mai avem ceva timp.

Felicitari fetelor care sunt insarcinate inca nu le-am retinut numele

Vreau sa-i multumesc celei care m-a lamurit personal cu FIOMOZA.Am fost in dubiu sa o fac la baby al meu ca va fii baiat sau nu. Unii imi spuneau s-a fac altii nu dar datorita acesti doamne care de fapt nu stiu cum o cheamaca nu ti-am retinut numele m-am lamurit ca nu are rost sa-mi chinui .

Va mai intreb si eu ceva si sa nu va suparati voi cu ce detergent spalati hainutele la baby?si a doua care este treaba cu vegeta?am vazut ceva dar imi este neclar
26w4dJonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,am vorbit cu Alex,si ne vedem azi..sper sa ajunga ea,ca a zis ca mai are treaba...ti-am lasat un PM.

Fetelor eu am MetroPCS,si platesc 50$ pe luna,si vorbesc oriunde in America si la orice ora vreau si oricat...da,la T-Mobile sunt abonamentele cele mai bune,si au cel mai bun semnal...insa de cartele eu nu recomand ca sunt scumpe si nu merita,parerea mea.
ORHIDEE,poate acum nu ai cu cine vorbii dar in curand vei avea si-ti va parea rau ca nu ti-ai luat abonament

Va si distractie maxima in weekend!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Fetelor lamuriti-ma va rog ca eu sunt mai cum trebuie sa formez cind sun in America??

Incerc acum sa sun niste prieteni in America. Am cautat pe internet am vazut ca prefixul tarii este 1 asa ca am format 1847......7 deci 11 cifre. Am nimerit la pompieri! Apoi am format celularul 1773......9 am nimerit la politia din oras (din Fr sa nu credeti ca am nimerit la voi in America!! )

Deci unde gresesc??

Merci

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput